2015 m. vasario 23 d., pirmadienis

ANNY nagų lakas 326 Pussycat was here



Nude spalva tampa dar populiaresnė šį sezoną, aš negaliu pasakyti, kad šį universali spalva buvo kažkada visai nemadinga, tačiau dabar Nude spalvos šešėliai, lūpų dažai, skaistalai ir nagų lakai ant bangos. Skubu papasakoti apie ANNY nagų laką švelnios smėlio spalvos su žaismingu pavadinimu  326 Pussycat was here.




Gamintojo aprašymas:



ANNY nagų lakas:

Dėl nuostabios spalvų gamos, ir dėl kokybės ANNY nagų laką ypač vertina profesionalai. ANNY lakas greitai džiūsta, lengvai ir idealiai lygiai lakuoja nagus, suteikia jiems dailų blizgesį, ilgai laikosi. Specialios formos plokščiu pailgintu profesionalams pritaikytu teptuku laką lengva greitai užtepti, o rezultatas atrodo stulbinamai!

Tūris: 15 ml.

Kaina: 11,27 euro

Kur pirkti: Kristiana, Kosmada

Įpakavimas:





Teptukas:



Manikiūrui naudojau:




Rezultatas:






Mano nuomonė:

Aš jau tikrai nepasakosiu, kad ANNY nagų lakai labai geros kokybės ir puikiai laikosi ant nagų. Man naudojant manikiūrui skirtas ANNY priemones išsilaiko iki 6 dienų. Jau iš spalva spėja atsibosti, nes dažniausiai derinu nagų laką prie drabužių, o lakas vis sietoje. Tai labai gerai ir praktiška, nereikia lakuoti nagų kas dvi dienas, kaip pvz. naudojant Chanel nagų lakus.

 326 Pussycat was here švelni šmėlio spalva, su neutraliu tonu, sakyčiau labai prieš šiltų atspalvių. Konsistencija kreminė, be shimerio ir blizgučių, lakuojasi labai lengvai, man užtenka 2 lako sluoksnių. Išdžiūva ant nagų per 10-15 minučių. Rekomenduoju išbandyti. Taip pat noriu atkreipti jūsų dėmesį į ANNY manikiūrui skirtas priemones. Mano mėgstamiausios iš ANNY Žaliosios arbatos serijos 947 nagų lapo pagrindas ir 982 hyaluronic shot aliejukas-serumas.



SHARE:

1 komentaras

Blogger Template Created by pipdig