2015 m. vasario 5 d., ketvirtadienis

Beauty Talk


Ketvirtadienio rytas skirtas grožio temoms mano bloge, visada smagu papasakoti Jums, apie ką rašo Lietuvos bloggeriai. Šį kartą apie makiažus ir pasiruošimą Valentino dienai. O Jus jau pradėjote ruoštis? Jei dar ne, rekomenduoju perskaityti straipsnius, gal atsiras gerų minčių.




Savo šios savaitės įrašą noriu pradėti nuo Akvilės straipsnio "Idėjos Valentino dienai" Labai faini dienos planai, rekomenduoju perskaityti ir gali būti pasinaudoti. Man patiko paskutinis "Gyvūnų parduotuvė" seniai ieškau Bruknei draugės,  gal Valentino diena tai puiki proga?
http://www.aavahg.com/2015/01/idejos-valentino-dienai.html




Man labiausiai patiko Ievos CLASSIC Smoky makiažo variantas. Manau puikiai tinka Valentino  vakarui (aš jau patikrinau, Valentino diena bus šeštadienis).
http://ievushka.com/makeup-classic-smoky/



Karolinos romantiškas makiažo variantas. Manau toks makiažas tiks ne tik romantiškam meilės vakarui, bet ir kiekvienai dienai, juk greitai pavasaris, tad traukiam savo rožinės spalvos lūpų dažus ir skaistalus.


Be gero maskuoklio sunku padaryti nepriekaištingą makiažą. Živilė rubrikoje "Karšta - Šalta" renkasi geriausią maskuojančią priemonę.





Mažena pasakoja apie Nouba kosmetiką ir matinį ryškiai raudoną lūpų blizgį. Atrodo tikrai labai gražiai. Ryškiai raudonos lūpos - Valentino dienos "must to do"



Živilė savo blogo skaitytojams pristatė naujieną Lietuvoje "The balm" kosmetiką. Skaistalų grožis stulbinamas: man patiko ir spalva ir įpakavimas. Reikia būtinai išbandyti.


Juditos atsiliepimas bloge apie w7 Honolulu bronzinę pudrą. Man irgi labai patinka kartais nuo karta naudoti bronzines pudras vietoj skaistalų, arba veido kontūravimui. w7 kosmetikos įpakavimas labai gražus, gaiva kad Lietuvoje tokios kosmetikos nėra,  internetinės parduotuvės mums į pagalbą.






Šnekant apie mados tendencijas neįmanoma nepaminėti pačios populiariausios šių metų spalvos Marsala. Tai žemiška raudono vyno atspalvis turi dominuoti ir drabužiuose ir makiaže. Aš jau rašau pirkinių sąrašą.


Arčiausiai šios spalvos kaip visada madinga Mažena . Labai gražus ir stilingas paltas ir COCCINELLI rankinė.

Kokia graži Catrice lūpų dažų spalva. Galiu pasakyti, kad ir ant lūpų atrodo taip pat gerai. Plačiau galima perskaityti Ingridos Gėlėtos kosmetinės bloge.





Kūno,veido ir plaukų priežiūrai šią savaitę merginos skyrė irgi labai daug dėmesio:


Greta pasakoja apie O.D.A. kosmetikos seminarą ir apie pagrindinės klaidas, kurias darome : tai ir veido kremo nenaudojimas, neteisingas veido šveitiklio pasirinkimas, muilo, aliejų naudojimas. Plačiau jos bloge:


Produktai kurie atrodė man šią savaitę įdomiausiai tai SBC veido ir kūno priežiūros geliai. Pilnas atsiliepimas Juditos bloge:


Nuostabus rožių kvapas ir natūrali sudėtis, kas gali būti geriau? Manau nieko, tik Rossi kūno losjonas, kuris dar puikiai drėkina ir maitina kūno odą. Pilnas atsiliepimas Mildos bloge:


O kaip jums patiktų kūno losjonas su mandarinais? Man mandarinų kvapas asocijuojasi su Kalėdomis. O losjono aprašymas tikrai labai juokingas:  "Sunki diena? Po vėlyvos nakties jaučiatės kaip zombis? Ištrūkite iš tos būsenos su šiuo tonizuojančiu losjonu, kuris atgaivins ir pakels nuotaiką."  Nuostabus Jurgitos atradimas. Plačiau bloge:


Kaip sunku išsirinkti tinkamą plaukų šampūną. Aš pati puikiai žinau, kad natūralios sudėties šampūnai man netinka. Monika savo blogo skaitytojams pasakoja apie šampūną, kuris jai yra tobulas. Skaitome čia:


Na ir galiausiai Enrikos The bOdy Shop pirkiniai

Šią savaitę labai daug bloggerių priėmė vasario mėnesio iššūkį, ir rašo kiekvieną dieną straipsnius skirtingomis temomis. Aš visų straipsnių čia nekėliau, tiesiog kviečiu užsukti į mūsų facebook puslapį, ten visada skelbiami nauji merginų įrašai:




Na dabar apie pasaulio bloggerius ir naujienas:


Veido kontūravimas šių metų must have, todėl rekomenduoju peržiūrėti veido kotūravimo shemas ir pritaikyti spalvas savo veidui. Man patiko šitas variantas.


Šią savaitę buvo dvi stulbinamos kosmetikos naujienos:


Dior Rouge lūpų blizgesių kolekcija



Chanel Les Intemporels de Chanel Spring 2015 Collection - nauja kolekcija skirta tik butique, aš jau paskambinau į Maskvą, užsirašiau į eilę, noriu šešėlių, oi, kaip noriu. 



Tokia buvo mūsų savaitė






SHARE:

3 komentarai

  1. Ačiū, Aliona, už paminėjimą savo rubrikoje! bučkis;*

    AtsakytiPanaikinti
  2. Oi, ir aš čia :)
    Ačiū Aliona :) Tikrai šauni rubrika, per savaitę nespėju perskaityti visų tinklaraštininkių įrašų, o tokia santrumpa labai naudinga, kad nepraleisčiau ko nors labai labai įdomaus :)

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig