2015 m. vasario 19 d., ketvirtadienis

Beauty Talk...


Kaip jau tapo gera tradicija, ketvirtadieniais mes skaitome Lietuviškus ir užsienietiškus blogus. Šiandien parinkau Jums daug aprašymų apie plaukų priežiūros priemones ir apie makiažus (tiesą apie makiažus iš užsienio blogų). Skanios kavos ir gero skaitymo








Praeitą savaitę mes dalyvavome Sleek parduotuvės atidaryme, susipažinau su Živile. Savo bloge ji pasakoja apie naujus Sleek kosmetikos pirkinius. galiu pasakyti, lūpų dažų spalva atrodo idealiai, vienareikšmiškai į norų sąrašą.
http://tunusipelnei.blogspot.com/2015/02/sleek-parduotuves-atidarymas-ir-mano.html


Lauros mėgstamų natūralios sudėties produktų sąrašas. Daug kas iš šių kosmetikos priemonių patinka ir man. Sau užsirašiau Grapefruit VIVI dušo želę ir Avril akių pavedima.


Dar vienas produktas į norų sąrašą: Avril drėkinamasis kūno pienelis. Modesta rašo, kad pienelis labai lengvos konsistencijos, greitai įsigeria ir tinka net po depiliacijos.




Judita pasakoja apie profesionalių plaukų šepečių privalumus. Aš irgi galvoju, kad geriau įsigyti vieną geros kokybės daiktą, nei kelis prastos kokybės. 



Ar girdėjote apie Dessata plaukų šukas? jeigu dar ne, skaitome Živilės blogo įrašą


Dar vieno garsaus šepečio aprašymas. Šį kartą Enrikos bloge galima susipažinti iš arčiau su TANGLE  TEEZER. Turiu, naudoju, patinka. Tiesą, turiu ir Dessata šukas. Reikės būtinai palyginti juos bloge.




Šnekant apie įdomius daiktus, skirtus plaukų priežiūrai, neįmanoma nepaminėti Invisi Bobble gumyčių. Mažena juos irgi įvertino ir rekomenduoja savo blogo skaitytojams. Ar jus jau išbandėte?


Karolina pasakoja apie SPA procedūrą nagams su ANNY nagų lakais. Aš irgi išbandžiau, man labai patinka ir kaina ir kokybė. 

Stilius:


Naujas Ievos derinukas ypač tinka pavasariui. Batai ir pėdkelnės super gražu. Greičiau tas pavasaris..


Patricijos naujasis papuošalas puikiai tinka pavasariui. Man tokie spalvoti papuošalai (labiau auskarai ir apyrankės) labai patinka. 


Gražios ir stilingos Evos nuotraukos pakelia nuotaiką. Man labiausiai patiko manikiūras ir apyrankės.



Enrikos derinukas laisvai dienai namuose. Aš labai seniai noriu nusipirkti Roja žvakę, bet atrodo pas mus Lietuvoje yra tik kvepalai.


Ingrida pasakoja apie naujas pavasario makiažo tendencijas. Man prie širdies spalvoti antakiai ir ryškios spalvos akių pravedimai.
http://geleta-kosmetine.blogspot.com/2015/02/2015-m-pavasario-vasaros-tendencijos.html#more


Labai gražus Akvilės makiažas, naudojant žalios spalvos šešėlius akių kampučiui paryškinti.




Užsienio bloggeriai:

Aš atradau labai faina facebook makiažų paskyrą: Motivies Cosmetics: keli makiažo variantai






Kas dar nematė Huda Beauty blogo? Naujos makiažo tendencijos, makiažai ir youtube video, tai taip pat milijonai sekėjų. Aš, viena iš jų.


Tokia buvo mūsų savaitė.
Ačiū, kad skaitote..



SHARE:

5 komentarai

  1. Naudingas įrašas, susipažinau su nematytų blogerių tinklaraščiais ir jų apžvalgom :) Pati turiu Tangler Teezer šukas ir be galo esu jomis patenkinta, geriausios šukos kada nors turėtos :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ačiū labai, stengiuosi parinkti tai kas būtų įdomu. Tangle Teezer ir mano mėgstamiausios šukos, bet dar turiu mažiuką Dessata, nešioju su savimi. Dabar be šių šukų neįsivazduoju, kaip galima plaukus iššukoti.

      Panaikinti
  2. Anonimiškas2015-02-19 15:48

    Turiu tas invisi Booble gumytes. Tikrai geras dalykas!

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Taip ir nepagalvosi, nes atrodo tikrai kaip paprastos gumites, tik įvairių atspalvių. Aš turiu pilkos ir rožinės spalvos, reikės ryškesnių atspalvių vasarai nusipirkti.

      Panaikinti
  3. Nusipirk išbandyti, net tukrai dėmesio vertas dalykas. Tavo plaukams patiks.

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig