2015 m. vasario 27 d., penktadienis

Giorgo Armani Si Eau De Toilette





Į mano rankas pateko mini įpakavimas Giorgo Armani Si Eau De Toilette. Galiu pasakyti atvirai, man labai patinka sodrus ir saldus klasikinis Armani Si aromatas, turiu kelis mėginukus, kuriais kvepinausi žiemos sezonu, būtent tada jis kvepia ypatingai. Šį kartą  Giorgio Armani išleidžia nuostabaus Si kvapo variaciją pavasariui.





Gamintojo aprašymas:



Sì Eau De Toilette
Jausmingas vaisių ir gėlių aromatas moterims
Sì – mano duoklė moderniam moteriškumui – nenugalimam dvasios stiprybės, laisvės ir maloningumo deriniui." Giorgio Armani
Giorgio Armani Sì moteris - labai moteriška, švelni, romi. Kartu ji savimi pasitikinti, laisva, drąsi. Drąsi entuziastingai pasakyti Sì (TAIP)!
  • Sì svajonėms 
  • Sì laisvei 
  • Sì gyvenimui 
  • Sì vilionėms 
  • Sì meilei 
  • Sì ramybei 
  • Sì naujai pradžiai
  • Sì mums dviems
  • Sì man
Sì moteris įkūnija prabangų ir galingą itališką stilių. Jos natūrali elegancija ir subtilumas pritraukia tarsi magnetas. Jos aromatas subtilus, paslaptingas ir viliojantis. Jis priverčia ją prisiminti ir apie ją nuolat galvoti.
Giorgio Armani Si kvepalų šeima


Sì Eau De Toilette


Giorgio Armani pristato naują „Sì“ kvapų šeimos narį - „Sì Eau De Toilette". Tai modernaus moteriškumo kvapas pilnas subtilių, drąsių bei žaismingų emocijų.
Prabangus ir elegantiškas buteliukas slepia kriaušių ir juodųjų serbentų viršutines natas, kurios kibirkščiuoja gaivumu. Jas seka šipro ir muskuso vidurinės natos su medžio aromatų akordu. Galiausiai atsiskleidžia bazinės kvepalų natos, kurias sudaro gėliniai frezijų bei prancūzinės rožės aromatai.
Giorgio Armani „Sì Eau De Toilette" - tai kvepalai, atskiedžiantys linksmą ir nerūpestingą šiuolaikinės moters pusę!
Giorgio Armani Sì moterį įkūnijo garsi aktorė Cate Blanchet.

Kainos:

30 ml -  54,95 EUR
50 ml -  75,95 EUR
100 ml -110 EUR

Kur pirkti: Kriatiana, Douglas, Sarma

Įpakavimas:







Kvepapų natos:




Mano nuomonė:
Aš galiu pasakyti, kad Giorgio Armani Si kvepalų nesumaišysi su kitais kvepalai, jų variacijų dabar jau keturios, tačiau kiekvienose iš jų pavyko išsaugoti pagrindines natas ir kvepalų širdį. Aš negaliu pasakyti, kad Armani Si Eau De Toilette labai lengvas ne, tikrai ne, tačiau jeigu lyginti su kitais Armani Si kvepalais, jis lengviausias. Kvapas neprarado savo šarmo, liko toks pats šiltas juodųjų serbentų kvapas, tačiau truputi lengvesnis ir ne toks saldus dėl kriaušių ir muskuso kvapo. Bazėje taip pat jaučiamos medienos ir frezijos. 
Buteliukas kaip visada labai gražus ir elegantiškas, šį kartą madingos šviesiai rožinės Nude spalvos. 
Viena reikšmiškai patiks toms, kas jau turi Armani Si kvepalus ir ieško lengvesnės jų versijos pavasariui.

PS. Aš kai ieškojau informacijos apie kvapą, radau nematytus Armasi Si white kvepalus. Manau Lietuvoje tokių nėra. Ar aš klystų?




SHARE:

6 komentarai

  1. O aš labai norėjau šių kvepalų, tų rausvų su juodu kamšteliu - man labiausiai jie patiko. Tai kai radau kopiją labai pigiai nusipirkau, visai nesigailiu. Na o jums baltai pavydžiu, kad turite savo spintelėje originalą! :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. O aš labai norėjau šių kvepalų, tų rausvų su juodu kamšteliu - man labiausiai jie patiko. Tai kai radau kopiją labai pigiai nusipirkau, visai nesigailiu. Na o jums baltai pavydžiu, kad turite savo spintelėje originalą! :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Oi, pas mane labai mažiukas, vos 7 ml, tačiau kvapas vertas savo kainos. Labai noriu surasti miniuką Juodos spalvos.

      Panaikinti
  3. Anonimiškas2015-02-27 11:41

    Man trauma del siu kvepalu... Pirkau kaip originala gavau kopija. Zodziu nepasiseke. As DE maciau tuos baltus, tik ju testerio pastoviai nebuna!

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Labai užjaučiu, puikiai žinau, jeigu kažkuo nori, o gauni ne tą, ir dar gerus inigus sumoki...jausmas nelabai. Man labiausiai patinka juodas Si variantas, o apie baltą šnd prskaičiau kad tai Kalėdų limited edition variantas, pagrindas kaip klasikinių kvepalų, tik pridėta daugiau vanilės. Manau kvapas man tikrai patktų, bet pas mus niekur jų nemačiau. ;-)

      Panaikinti
  4. Tinklaraščio administratorius pašalino šį komentarą.

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig