2015 m. vasario 16 d., pirmadienis

Givenchy Gelee D'interdit Gloss Balm #2 Celestial Black




Man labai patinka neįprastų spalvų kosmetikos produktai. Mano mėgstamiausias Dior pilkos spalvos lūpų blizgesys 707 Dior Trianon Silver iš 2011metų Pavasario kolekcijos ir Chanel Notorious pilkos spalvos pudra- skaistalai kontūravimui. Pro juodą Givenchy lūpų blizgesį aš praeiti negalėjau. Jo nebuvo pas mus Lietuvoje, o kai aš jį pamačiau Maskvoje, nusipirkau negalvodama. Šiandien apie Givenchy lūpų blizgesį juodos spalvos papasakosiu plačiau.





Gamintojo aprašymas:



Naujoviški smulkūs, įvairiaspalviai blizgučiai suteikia lūpoms neregėto spindesio. Drėkinamosios ir maitinamosios medžiagos saugo bei puoselėja lūpas. Nelipnus, gelio konsistencijos lūpų blizgesys. Suteikia lūpoms ilgai išliekančią spalvą ir spindesį.

Įpakavimas:












Spalva:






Rezultatas:






Mano nuomonė:


Man labai patinka Givenchy lūpų blizgesių tekstūra, jie gelinės konsisitencijos, visai nelipnūs ir puikiai atrodo ant lūpų. Vienintelis minusas, apie kurį aš perskaičiau Givenchy kosmetikos mylėtojų forume, tai kad po kurio naudojimo laiko, blizgesys pradeda bėgti iš buteliuko, pas mane dar tokios problemos nėra, bet noriu perspėti.

Kai aš jau rašiau, man labai patinka neįprasti lūpų blizgesių atspalviai. Tai nėra visai juoda spalva, kaip Mac lūpų dažų, tai tiesiog šalto atspalvio lūpų blizgesys, kur blizgučiai matosi tik ant saulės. Darant šaltos spalvos makiažo variantus, tai geriausias sprendimas. Labai gaila, kad tokių kolekcijų nebūna Lietuvoje.










SHARE:

2 komentarai

  1. O, koks įdomus, tikrai Lietuvoj neteko bieko panašaus matyti :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Į Lietuvą tokių kolekcijų neveža, nes jos nera ytin populiarios ;-) Todėl ir apsidžiaugiau pamačius išsvajotą produktą Masvoje.

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig