2015 m. vasario 10 d., antradienis

L'oreal Mega Volume Manga Punky blakstienų tušas


Šiandie noriu pristatyti Jums stulbinama L'oreal naujieną, naują Mega Volume Miss Manga Punky blakstienų tušą.







IŠDRĮSK EKSPERIMENTUOTI!
Pavasarį labiausiai nori šėlti, tad tai geriausia bus daryti su naujuoju Manga Punky blakstienų tušu!

360o BLAKSTIENAS FORMUOJANTIS ŠEPETĖLIS
Kūgio formos elastomerinis šepetėlis leidžia pasiekti visas apatines ir viršutines blakstienas, o tarpeliai tarp šerelių leidžia blakstienoms suteikti maksimalią apimtį.

TEKSTŪROS SUTEIKIANTI FORMULĖ
Unikali L‘Oreal mokslininkų sukurta formulė leidžia netik suteikti neregėtos apimties, tačiau ir formuoti blakstienas pinceto pagalba. Kadangi formulė yra kiek tirštesnė nei įprastai, ji suteiks daugiau kontrolės formuojant blakstienas

KAIP NAUDOTI?
Pirmiausia padenkite blakstienas dosniu blakstienų tušo sluoksniu, taip gausite itin tankių blakstienų įvaizdį.


Jei nori susikurti tikrą PUNKY įvaizdį, atsargiai pinceto pagalba suglauskite blakstienas į spykgliukus.






SHARE:

9 komentarai

  1. Anonimiškas2015-02-10 13:37

    dar 1 tokia nuobodi ir įkyri reklamą, aš nustosiu skaityti jūsų blogą. Net facebookas žymi "rėmėjų" postus, rašykite ir jūs - REKLAMA, būtų sąžiningiau nei tiesiog vogti skaitytojų laiką :P

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Man reklama reiškia labai daug, nes kaip sužinoti apie naujienas, jeigu nėra reklamos, juk nežinai ko norėti. Taip pat reklama - tai naujos tendencijos, gražus makiažas ir stiliaus formavimas. Aš jau seniai mačiau tokio tipo Baby Doll blakstienas, o čia net aprašyta kaip tai padaryti. Naudinga? manau taip. Dar iš šitos reklamaos upratau, kokio tipo makiažas ir spalvos bus madingos pavasarį. Reklama reikia mokėti skaityti tarp eilučių. Bet kokiu atvėju, ačiū labai už jūsų nuomonę.

      Panaikinti
  2. Jei skaitytojui neįdomu - jis neskaito. Jūs perskaitėt,vadinasi jums įdomu. :) Čia yra asmeninis Alionos blogas ir ji neprivalo laikytis jokių taisyklių. :)
    Asmeniškai man patinka kai viename ar kitame bloge aš pamatau kokios naujienos reklamą. Nors nežinau ar tikslu tai apibūdint kaip reklamą... Na ne esmė. Aš džiaugiuosi, kad kartais atsiranda tokių reklamų, naujienų apžvalgų nes tik taip galiu sužinoti apie naujienas rinkoje :) O jei jums nepatinka, atsivertusi juk galite ir išjungti postą. Kam gi tiek pykčio? :)

    Geros dienos, Anonimiškas vartotojau ;)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ačiū labai už palaikymą. Man visada malonu kad skaitote. ;-)

      Panaikinti
  3. Anonimiškas2015-02-10 17:04

    Aš irgi džiaugiuosi, čia pamačiusi įrašus apie kokią nors kosmetikos naujieną, nes esu fiziškai nepajėgi sekti šimtus tinklapų ir žiūrėti, kas kur naujo pasirodo. O čia taip patogu - viskas vienoje vietoje :) Ačiū, Aliona, kad rašot.

    AtsakytiPanaikinti
  4. Pritariu, jog reklama turi didelę reikšmę, aš skaitau visus žurnalus, naršau instagramoje, pintereste ir kitur, kad susirinkčiau man aktualią info apie naujienas (ne tik apie kosmetiką), o čia viskas pateikta, ko daugiau reikia?

    AtsakytiPanaikinti
  5. Šio tušo reklamą jau mačiau kažkur užsienio puslapiuose. Džiugu, kad ir Lietuvoje bus, nes miss manga tušas man patiko :) Tiesa, atsidariusi blogą tikėjausi tušo apžvalgos, bet manau, jos sulauksim vėliau :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Dar Lietuvoje nėra, kai gausime, iš karto padarysiu nuotraukas ir parašysiu atsiliepimą.

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig