2015 m. vasario 10 d., antradienis

GOSH plaukų priežiūros linija



Labas rytas, mano brangieji blogo skaitytojai, šiandien noriu Jums papasakoti apie Gosh plaukų priežiūros liniją. Aš pastoviai ieškau plaukų priemonių, kad mano sausi ir balinti plaukai atrodytų gražiai, juos būtų lengvai šukuoti ir jie nesipustų. Dažniausiai pasirenkant šampūnus ir balzamus, aš renkuosi tuos, kurie skirti plaukų tiesinimui, sausiems plaukams ir su vertingais aliejais. Gosh pasirinkimas: plaukų šampūnas ir balzamas garbanotiems plaukams, o serumas su argano aliejumi visų tipų plaukams. 





Gamintojo aprašymas:





Gosh Curl it Baby (Šampūnas garbanotiems plaukams)





Specialiai garbanotiems plaukams sukurtas šampūnas, kad jie būtų sudrėkinti, o garbanos taptų išraiškingesnės ir nesiveltų. Provitaminas B5, kviečių proteinas ir vitaminai A, E suteikia plaukams glotnumo, neleidžia jiems veltis. Plaukai tampa dailūs, o garbanos suapvalėja ir išryškėja.

Sudėtis:



Konsistencija:




Talpa: 500 ml.

Kaina: 17,09 EUR


Gosh Curl it Baby (Balzamas garbanotiems plaukams)






Specialiai garbanotiems plaukams sukurtas kondicionierius, kad jie būtų sudrėkinti, o garbanos būtų išraiškingesnės ir nesiveltų. Provitaminas B5, kviečių proteinas ir vitaminai A, E suteikia plaukams glotnumo, neleidžia veltis.

Sudėtis:




Konsistencija:





Talpa: 500 ml.

Kaina: 17,09 EUR


Gosh Argan OilMoroccan hair oil (plaukų serumas su argano aliejumi)




Sukurtas specialiai visiems plaukų tipams, Gosh atgano aliejus suteikia plaukams ypatingo žvilgesio, gerai maitina sausus galiukus ir suteikia plaukams glotnumo.

Talpa: 50 ml.

Sudėtis:




Konsistencija:






Mano nuomonė:

Pradėsiu nuo įpakavimo. Šampūnas ir balzamas su dozatoriais, naudoti labai patogu, talpa net 500 ml, aš žiūrėjau, egzistuoja mažesni įpakavimai ir po 250 ml. Didelius įpakavimus su savimi nepaimsi, tačiau kiekvienai dienai, tai labai geras sprendimas.

Šampūno ir plaukų balzamo kvapas vaisinis ir labai lengvas, ant plaukų nelieka. Konsisitencija šampūno tiršta.,  pūtuoja labai sunkiai, aš plaunu plaukus du kartus, antrą kartą jau daugiau putų. Balzamas labai lengvos konistencijos, pasiskirsto ant plaukų lengvai, aš taip ir neradau, kiek reikia laikyti ant plaukų, tačiau aš laikau neilgai, apie 2-3 minutes, po jo plaukai šilkiniai. Lengvai šukuojami ir neapsunkinti.

Plaukų serumas  su argano aliejumi labai skystos konsisitencijos, kvapas saldokas, aš naudoju jį taip - du paspaudimai ant šlapių plaukų, ir vieną paspaudimą ant jau sausų plaukų galiukų. Tik šio serumo dėka mano plaukai tempa tiesūs, tačiau nepraranda savo apimties ir nesiriebaluoja greičiau (kas įprasta nuo šampūnų ir kondicionerių su vertingais aliejais), gražiai blizga ir tampa šilkiniais.

Man labai patiko Gosh priemonės, aš pati tikrai neišsirinkčiau priemonių garbanotiems plaukams, nes nežinojau, kad jos taip gerai veikia mano plaukus). Gosh priemonės iš tos kategorijos, kur išnaudoji iki paskutinio lašo. Jie pašalina plaukų purėtumą ir plaukai nesipučia, kas man yra svarbiausiai, geriau atrodo ir yra tiesesnis, nors įkeliu nuotrauką su garbanotais plaukais, garbanos gaunasi labai gražios, minkštos ir lengvai valdomos.

Na o dabar rezultatas:

Tiesūs plaukai







Garbanoti plaukai




Papildoma informacija apie visus Gosh produktus:

Kristiana, Kosmada



SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig