2015 m. vasario 9 d., pirmadienis

Lush Skin's Shangri LA drėkinamasis veido kremas


Šiandien vakare, pagaliau, noriu pašnekėti apie kosmetikos priemones. Aš rašau pastoviai, apie viską, tik ne apie kosmetikos priemones. Man mane darbų sąrašas tik ilgėja, nuotraukų su išbandytais produktais ant kompiuterio desktopo tik daugėja, o aš niekaip negaliu parašyti atsiliepimų. Mūsų vakaro žvaigždė "Lush" Skin's shangri LA. Aš labai džiaugiuosi, kad mano oda atrodo gerai, nesausa ir nešerpėtuoja, tai šio kremo dėka.



Gamintojo aprašymas:


Lush Skin's Shangri LA drėkinamasis veido kremas, riebi konistencija ir turtinga sudėtis: jojoba aliejus, alijošiaus ekstraktas ir Queen of Hungary water (kaip lietuviškai tas stebuklas vadinasi, nežinau) Gamintojas rašo, kad tai degtinės, vandens ir rozmarino ekstrakto mišinys. 



Sudėtis:

Queen of Hungary Water, Cold Pressed Almond Oil (Prunus dulcis), Cold Pressed Jojoba Oil (Simmondsia chinensis), Fresh Wheatgrass Decoction (Triticum vulgare), Toothed Wrack Seaweed (Fucus serratus), Aloe Vera Gel (Aloe barbadensis), Glycerine, Stearic Acid, Fair Trade Cocoa Butter (Theobroma cacao), Cetearyl Alcohol, Cold Pressed Evening Primrose Oil (Oenothera biennis), Coconut Oil (Cocos nucifera), Cold Pressed Wheatgerm Oil (Triticum vulgare), Beeswax (Cera alba), Vanilla Absolute (Vanilla planifolia), Violet Leaf Absolute (Viola odorata), Lanolin, Triethanolamine, *Benzyl Salicylate, *Geraniol, *Benzyl Benzoate, *Farnesol, *Linalool, Perfume, Propylparaben.

Talpa: 45 ml.

Kaina: 129 lt

Kur pirkti: PC Panorama, Vilnius

Įpakavimas:







Konsistencija:








Mano nuomonė:

Noriu pradėti nuo įpakavimo, jis labai patogus, tačiau pats svarbiausias dalykas, kurio aš tikrai nežinojau, Lush kosmetikos įpakavimus (kuriuos galima, parašyta ant įpakavimo) galima grąžinti į parduotuvę, surinkus penkis įpakavimus, gauni šviežią kaukę dovanu. Smagu? Tikrai taip.

Aš stengiuosi savo veido odos priežiūrą kombinuoti taip: rytas - priemonės riebiai odai, kad makiažas laikytųsi geriau, veidas nesiriebaluotų ir atrodytų geriau, o vakare - priemonės sausai odai, giliai valančios kaukės ir maitinančios kaukės. 

Lush Skin's Shangri LA nors ir atrodo kad riebus, labai greitai susigeria, nepalieka riebaus sluoksnio ir gerai maitina veido odą. Kvapas nėra super malonus, tačiau poveikis man patinka labiausiai. Tik šio kremo dėka mano veido oda nešerpėtuoja, nes labai sunku išlaikyti normalios odos balansą, ypač žiemos metu. Kremas naudojasi labai taupiai, jo užtenka tikrai labai ilgam. Sudėtis natūrali, ten ir jojoba ir kokosų aliejai, alijošiaus ekstraktas ir kakavos sviestas. Rekomenduoju išbandyti.






SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig