2015 m. vasario 24 d., antradienis

Lush dušo želė Prince Charming



Labas vakaras, mielieji blogo skaitytojai, šiandien vakariniam skaitymui siūlau mano naują įrašą apie Lush dušo želę iš Valentino dienos Lush kolekcijos. Aš jau trumpai aprašiau visus produktus iš šios kolekcijos, tačiau apie patikusius noriu pašnekėti plačiau.





Gamintojo aprašymas:


Pajausk ypatingą švelnumą naudojant Lush naują dušo želę iš Valentino dienos kolekcijos Price Charming. Tai viskas apie ką svajojote: malonus greipfrutų, granatų, vanilės ir prieskonių kvapas, švelnios putos ir pamaitinta kūno oda po naudojimo.

Sudėtis:

Marshmallow Root Decoction (Water, Althaea Officinalis)  , Fair Trade Vanilla Pod Decoction (Water, Vanilla Planifolia)  , Water (Aqua)  , Sodium Laureth Sulfate  , Sodium Cocoamphoacetate  , Propylene Glycol  , Lactic Acid  , Lauryl Betaine  , Fresh Organic Pomegranate Juice (Punica Granatum)  , Grapefruit Oil (Citrus paradisi)  , Sandalwood Oil (Santalum austro-caledonicum vieill)  , Geranium Oil (Pelargonium graveolens)  , Almond Oil (Prunus dulcis)  , Titanium Dioxide  , *Citronellol  , *Farnesol  ,*Geraniol  , *Limonene  , *Linalool  , Fragrance  , Red 33  , Red 27  , Red 4  , Methylparaben  , Propylparaben


Talpa:

100 ml, 250 ml, 500 ml.

Kur pirkti: PC Panorama, Lush parduotuvė

Įpakavimas:







Konsisitencija:



Mano nuomonė:


Kai aš uosčiau kvapą Lush parduotuvėje, man jis nepasirodė ypatingas. Tačiau kai gavau dėžutę dovanu, ir išbandžiau dušo želę vonioje, supratau kad klydau. Nuo šilumos kvapas tampa stiprus ir labai malonus, sakyčiau net jausmingas. Puikiai tinka Valentino kolekcijai. Jaučiami prieskoniai, greipfrutai ir granatų ekstraktai. Prince Charming dušo želės kvapas jaučiamas dar ilgai. Želė tirštos konsisitencijos,  gerai pūtuoja ir drėkina kūno odą (dėl migdolų aliejaus dušo želės sudėtyje). Aš jau supratau, kad Lush dušo želės man labai patinka, dabar noriu išbandyti Lush kūno kremus. ar kokius nors jau išbandėte? Ar patiko?

Rekomenduoju išbandyti, kol kolekcija dar yra parduotuvėje.









SHARE:

7 komentarai

  1. Bet parabenai...:/ Lush kosmetika man tokia pseudo natūrali, nes tikrai yra neblogos sudėties produktų, bet nemažai yra ir tokių, kuriuose nemažai konservantų

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Taip, sutinku, sudėtis nėra super ideali, kiek aš suprantu visiškai natūralūs produktai iš Lush tai šviežios veido kaukės. O Lush dušo želės toks nuostabus kvapas, kad aš apie sudėtį galvoju paskutiniu momentu. Bubble Gum dušo želė mano megtamiausia, analogą surasti beveik neįmanoma, o apie natūralią sudėtį net šnekėgti nereikia. ;-)

      Panaikinti
    2. Pritariu Živilei, Lush labai skelbiasi kaip natūralios produkcijos gamintojai, bet produktai anaip tol nenatūralūs...

      Panaikinti
    3. Kaip tik perskaičiau jų pavadinimą: Lush Fresh Handmade cosmetic - kurioje vietoje jus matote natūrali? Šviežia rankų darbo, ir viksas. Nereikia norėti to, ko tikrai nėra. Lush visada oficialiai skelbia savo produktų sudėtį, todėl lengvai galima suprasti, kokie produktai yra natūralūs (kaip šviežios kaukės), o kurie nenatūralūs (kaip dušo želė).


      Čia iš jų saito. Neviename sakinyje nėra žodžio natūrali kosmetika.

      ...in making effective products from fresh organic* fruit and vegetables, the finest essential oils and safe synthetics.

      We believe in buying ingredients only from companies that do not conduct or commission tests on animals and in testing our products on humans.

      We invent our own products and fragrances. We make them fresh* by hand using little or no preservative or packaging, using only vegetarian ingredients and tell you when they were made.

      We believe in happy people making happy soap, putting our faces on our products and making our mums proud.

      We believe in long candlelit baths, sharing showers, massage, filling the world with perfume and the right to make mistakes, lose everything and start again.

      We believe our products are good value, that we should make a profit and that the customer is always right.

      Panaikinti
    4. Tai žinoma, jie nesiskelbia esantys natūralios kosmetikos gamintojai, tačiau 'fresh handmade' visai natūraliai skamba.. :D todėl automatiškai tikiesi natūralesnės nei įprastai kosmetikos :)

      Panaikinti
    5. Ts ir papersk,a o kai pradėdi aiškintis, pasirodo naudoja natūralius ingdientus, tačiau visa produktų sudėtis nėra natūrali. Tai yra reklamos triukas.

      Panaikinti
  2. Tinklaraščio administratorius pašalino šį komentarą.

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig