2015 m. vasario 8 d., sekmadienis

MUA Blusher (skaistalai) spalva BubbleGum


Antras mano šiandienos pasakojimas apie MUA skaistalus. Aš jau užsakiau antrą siuntinuką iš MUA puslapio, man labai patinka kokybės ir kainos santykis, juolab ten dar "išpardavimas", tai dar vieni skaistalai kainavo man vos 0,40 svaro. Manau pigiau jau dar būti negali. Šiandien apie MUA skaistalus noriu papasakoti daugiau.




Gamintojo aprašymas:


6 fantastiški skaistalų atspalviai mūsų produktų kategorijoje iki 1svaro. 


Spalvų pasirinkimas:

Talpa: 2,4 gr.

Sudėtis:



Kaina: 1 svaras


Įpakavimas:







Spalva: BubbleGum




Rezultatas:







Mano nuomonė:

Noriu pradėti nuo tuo, kad MUA kosmetika yra viena iš pigiausių rinkoje, tačiau dažnai kokybė visiškai nepriklauso nuo kainos. Yra labai daug brangių produktų, kurie visiškai neverti savo kainos, o yra pigūs produktai, kurių kokybė stebina po pirmo naudojimo. Aš nesakau, kad visi MUA produktai man patinka, jų matinė kreminė pudra tragiška, tačiau matiniai lūpų blizgesiai, šešėliai ir skaistalai verti jūsų ir mano dėmesio. Aš pasirinkau BubbleGum atspalvį. Šitos spalvos rožinis atspalvis.

Įpakavimas labai paprastas, plastikinis, juokinga būtų jeigu jis būtų koks nors kitoks už tokią kainą. Skaistalų pigmentacija labai gerai, konsisitencija ypatingai minkšta, puikiai perduoda atspalvį. Rekomenduoju naudoti saikingai, nes lengvai galima padauginti. Skaistalai atrodo visiškai matiniai, tačiau suteikia veidui gaivumo ir lengvą švytėjimo efektą. Laikosi visą dieną, porų nekemša. Nuostabus produktas už labai mažą kainą. Rekomenduoju atkreipti dėmesį.





SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig