2015 m. vasario 15 d., sekmadienis

Oriflame Beauty Eyebrow Kit "Oriflame Beauty" antakių priežiūros rinkinys


Aš daugiausiai komentarų gaunu apie savo antakius, tačiau man jie patinka. Aš išmokau gyventi su tamsios spalvos antakiais ir šviesios spalvos plaukais. Aš derinu antakius prie ataugusių plaukų šaknų spalvos, gali būti tai kvaila, tačiau ryškios spalvos antakiai, kaip veido akcentas man patinka labiausiai. Visi mes pešioti antakius pradėjome nuo vaikystės, mano antakiai iš prigimties tamsiai rudi ir labai dideli, mažų antakių 'siūlų' aš niekada neturėjau, tačiau su antakių forma kovoju dar iki šiol. Šiandien  noriu papasakoti apie Oriflame antakių rinkinį, kur surinkta viskas, ko reikia antakiams: tamsios ir šviesios spalvos antakių šešėliai ir vaškas.



Gamintojo aprašymas:


Kompaktiškas viskas viename rinkinys padės sukurti dailius, natūraliai atrodančius antakius. Jūsų antakiai bus tarsi apsilankius pas profesionalą. Sudėtyje 2 maišomi antakių šešėliai, 2 šepetėliai ir fiksuojantis vaškas. 3 g
Sudėtis:
talc, mica, aluminum starch octenylsuccinate, octyldodecanol, zinc stearate, bis-diglyceryl polyacyladipate-2, polybutene, polyethylene, hydrogenated polyisobutene, ethylhexyl olivate, dimethicone, cera alba, silica dimethyl silylate, phenoxyethanol, methylparaben, ricinus communis seed oil, caprylyl glycol, lecithin, polyhydroxystearic acid, propylparaben, tocopheryl acetate, isopropyl myristate, polyglyceryl-3 polyricinoleate, ci 77499, ci 77492, ci 77491, ci 77891
Kaina: 9,53 Eur
Kur pirkti: www.oriflame.lt
Įpakavimas:



Spalvos:

Rezultatas:
šviesus atspalvis


Tamsus atspalvis

Sumaišyti atspalviai


Mano nuomonė:
Mano veidui idealiai tinka šviesiausias atspalvis, savaime suprantama, aš neišeinu iš namų su tamsios spalvos antakiams, aš tik norėjau parodyti spalvą jums. Tamsus atspalvis idealiai tiks tamsiaplaukėms, o šviesus atspalvis blondinėms. Spalvos šaltų tonų, puikiai atrodo ant veido. Konsistencija labai minkšta, tepasi lengvai. Vaškas man nelabai patiko, per daug kietas ir tepasi labai sunkai. Rinkinys padarytas labai patogiai, teptukai labai geros kokybės, nes aš bandžiau dažyti antakius su savo teptuku, galiu pasakyti, su teptuku iš rinkinio gavosi žymiai geriau. Kaina yra prieinama. Rekomenduoju išbandyti, nes panašaus tūrinio antakių rinkinys yra iš Guerlain, bet kaina didesnė lygiai 10 kartų, o kokybė panaši.








SHARE:

10 komentarų

  1. Aliona, labai rekomenduoju jum nueit i brows hd procedura wondertime salone. Nes jei saziningai, tai dabartine antakiu forma atrodo kraupiai.. Sutvarkius tinkamai ir atauginus keliose vietose plaukus vaizdas butu nepalyginamas :) as pati isbandzius brows hd, tai nera net ka lyginti su pesiojimu namuose :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ačiū labai už nuomonę ir pasiūlymą, peržiųrėjau salono faicebook puspalį ir internetinį saitą, nuotraukų su antakiais wow tikrai nėra, aplamai, jokių darbų nuotraukų nėra. Gal Jus galite įkelti savo antakių nuotraukų prieš ir po, kad mes įvertintumeme rezultattą? nes komentarus su pasiūlymais rašyti lengviausiai, o savo rezultato parodyti kažkodėl niekas nenori. Laukiam iš jūsų žinių

      Panaikinti
    2. as nerasau blogo, tai nesidariau jokiu nuotrauku 'pries ir po'. o fb puslapyje man rodos buvo darbu pavyzdziu. ir jeigu jum dabar patinka jusu antakiai, tai patikekit, po brows hd isvis juos isimylesit ;)

      Panaikinti
    3. Ačiū labai, bandysiu paieškoti pavyzdžių.

      Panaikinti
  2. Anonimiškas2015-02-15 14:58

    Mano nuomone, Jums prie antakiu spalvos labiau tiktu svelniai rudo atspalvio plaukai, nes nelabai graziai ziurisi tamsus antakiai ir vos ne balti plaukai. Arba, antras variantas, galetumete pasisviesinti antakius. Labai nenaturaliai atrodo. :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Aš kartais nuo karto šviesinu antakius, tačiau jie atauga žymiai greičiau nei plaukai. ;-)

      Panaikinti
  3. Labiausiai žmogui tinka tai, kas jam patinka ir priverčia jį gerai jaustis, o ne stereotipų laikymasis... :) jei žmogus sau toks gražus, kitiems irgi jis toks bus! O kurie pastebi svetimus trūkumus ir pan., tie žmonės tiesiog įžvelgia savo kompleksus kitame žmoguje ir bando taip save raminti.. Mano nuomonė tokia :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ačiū labai už palaikymą. Bučkis... ;-)))))

      Panaikinti
    2. O kodėl patarimai yra vadinami trūkumų ieškojimu? Nesat patyrę to jausmo, kai žmogaus klausei na kodėl nesakei, kad su šia plaukų spalva atrodau kaip turgaus boba, ar ši suknelė visai netinka, o tau atsako, kad nenorėjo liūdint. Tada galvoji, kad na būčiau paverkus, bet greičiau kažką pakeitus.

      Panaikinti
  4. Šis Oriflame antakių priežiūros rinkinukas man labai primena tokio pat tipo Catrice priemonę (net įpakavimas beveik identiškas), tik joje nėra vaško. Kalbant apie antakių spalvą, pati nederinų jos prie plaukų (plaukus dažau raudonai, o antakiai - rusvai pilki), todėl nematau didelių problemų, jei jie yra ryškiai tamsesni/šviesesni už plaukus. Man atrodo, čia labiau stiliaus reikalas, kas kam patinka. Pasižūrėkit, pavyzdžiui, pin-up arba 50's makiažų - daugybė šviesiaplaukių merginų ryškiais juodais antakiais. Tai tiesiog suteikia visam makiažui kitokį stilių, labiau įrėmina veidą. O youtube esu mačiusi labai gražių merginų, kurios antakius dažo išvis nenatūraliomis spalvomis - žalia, mėlyna, violetine - bet tol. kol tai tinka prie jų stiliaus ir makiažo, man labai gražu :)

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig