2015 m. vasario 20 d., penktadienis

Oriflame The One Wild Open Mascara - naujas blakstienų tušas



Kiekvieną dieną atsiranda tušų su vis įdomesniais šepetėliais. Aš prisimenu, kai pirmą kartą pamačiau silikoninį blakstienų tušo teptuką, man nepatiko, visų pirma jis atrodė keistai, o svarbiausiai aš nemokėjau jo naudotis. Tačiau galiu pasakyti jau iš patirties, tušo šepetėlis dar nieko nereiškia, ne visada žiūrint į šepetėlį galima spręsti apie afektą ant jūsų blakstienų. Šiandien skubu Jums pristatyti Oriflame kompanijos naujieną: The One Eyes Wide Open Mascara. Tušo šepetėlis labai įdomios formos, man buvo be galo smalsu išbandyti jį ant blakstienų ir įvertinti rezultatą.




Gamintojo aprašymas:


Naujoviškas šepetėlis pakelia blakstienas nuo šaknų, stori, ilgina ir lygiai nudažo. Dar intensyvesni spalvos pigmentai suteikia dramatiško tikslumo. Mikrosferos užtikrina, kad blakstienos nesuliptų, o minkštinamosios medžiagos kondicionuoja blakstienas ir daro jas lanksčias


Talpa: 8 ml.

Kur pirkti: www.oriflame.lt

Įpakavimas:









Šepetėlis:










Rezultatas:

Be tušo:


Su Oriflame The One Wild Open Mascara



Su makiažu:






Mano nuomonė:

Oriflame The One Wild Open Mascara - tai pavasario naujiena, dar kataloguose tušo nėra, tik mes gavome jį išbandyti ir parašyti savo nuomone. Galiu pasakyti, kad iš karto atkreipiau dėmesį į tušo šepetėlį, jis yra skirtingo ilgio šerelių, pradžioje maži ir tankūs blakstienų apimčiai, o link šepetėlio pabaigos ilgesni, kurie suteikia blakstienoms ilgio ir storio. Pirmus kelis kartus aš nežinojau kaip naudoti šepetėlio, nes priprasti buvo sunku. O dabar supratau, kad reikia braukti nuo blakstienų šaknų į viršų, tada gaunasi "Wild Open" blakstienų efektas. Blakstienos prie akių kampo tampa ilgos ir storos. Aš negaliu pasakyti, kad mano blakstienos blogos ir neilgos iš prigimties, bet Oriflame tušas  juos pagražina, prailgina ir pastorina. 
Tušo konsistencija pakankamai tiršta, įpakavimas patogus, yra garsas kai užsuki tušo buteliuką iki galo, tai labai svarbu, kad tušas neišdžiūtų ir tarnautų ilgai. Tušas laikosi ant blakstienų gerai, tačiau nusiplauna kiek sunkiai, nors nėra vandeniui atsparus. Man reikia perplauti akis porą kartų, kad neliktų juodų paakių.

Apibendrinant galiu pasakyti kad tušas man patiko tik tada, kai supratau kaip jį naudoti. Oriflame The One Open Mascara gerai ilgina, storina ir suteikia apimties blakstienos, tačiau jų nesulipina, o tai labai svarbu.




SHARE:

2 komentarai

  1. Na labai graziai atrodo padazytos blakstienos :) Man rodos labai daznai taip buna, kad reikia priprast prie kiekvieno naujo tuso ir surast buda kaip geriausiai juo padengti blakstienas :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Prie būtent šito reikia priprasti, bet rezultatas to tikrai vertas.

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig