2015 m. vasario 20 d., penktadienis

p2 perfect face multi blush cheeks + lips color - daugiafunkciniai skaistalai - lūpų dažai


Šiandien dar vienas mano pasakojimas apie įdomiausia p2 kosmetikos produktą: daugiafunkcinius skaistalus, kuriuos galima naudoti ir kaip skaistalus, ir veido kontūravimui, ir kaip spindesio suteikiančia priemonę, ir kaip lūpų dažus. Labai gaila, kad šios kosmetikos kol kas nėra Lietuvoje.



Gamintojo aprašymas:


Daugiafunkciniai skaistalai - tai veido kontūravimas  vienu žingsniu. Tris atspalviai puikiai tinka bet kokiam veido atspalviui. Idealiai tinka keliaujant.

Kur pirkti: Vokietijoje DM


Sudėtis:

rosé
INGREDIENTS: POLYBUTENE, ETHYLHEXYL PALMITATE, OZOKERITE, MICA, CERA MICROCRISTALLINA, SYNTHETIC WAX, PHENOXYETHANOL, TOCOPHERYL ACETATE, CAPRYLYL GLYCOL, TALC, ALUMINA, TIN OXIDE, CI 73360, CI 77499, CI 77891
pink
INGREDIENTS: POLYBUTENE, ETHYLHEXYL PALMITATE, OZOKERITE, CERA MICROCRISTALLINA, SYNTHETIC WAX, TALC, ALUMINUM HYDROXIDE, PHENOXYETHANOL, TOCOPHERYL ACETATE, CAPRYLYL GLYCOL, ALUMINA, CI 19140, CI 73360, CI 77891
coral
INGREDIENTS: POLYBUTENE, ETHYLHEXYL PALMITATE, OZOKERITE, CERA MICROCRISTALLINA, ALUMINUM HYDROXIDE, SYNTHETIC WAX, TALC, PHENOXYETHANOL, TOCOPHERYL ACETATE, CAPRYLYL GLYCOL, ALUMINA, MICA, TIN OXIDE, CI 19140, CI 73360, CI 77891
Įpakavimas:











Spalvos:






Rezultatas:



Švelniai:


daugiau skaistalų...


ant lūpų





Mano nuomonė:

Aš kaip tik pamačiau šį produktą, pagalvojau noriu, ačiū draugei Vokietijoje, kuri man jį atsiuntė. Įpakavimas labai gražus, traukia akį: ryškiai rožinės spalvos. Viduje 3 spalvų kreminiai skaistalai: šviesus atspalvis - suteikia spindesio, rožinis - naudojamas kaip skaistalai, oranžinis veido kontūravimui. Labai svarbu savo veide atrasti tuos taškus, kuriuos reikia ryškinti ir tepti priemonę tinkamoj vietoj. Bet kokiu atveju galima priemonė sumaišyti ir išskaidyti, tada gaunasi vos matomas švelnus efektas. Priemonė idealiai tinka pavasariui. Konsistencija minkšta, tepasi labai maloniai, skleidžiasi puikiai. Spalvų pigmentacija gera, galima pasiekti maksimaliai ryškių atspalvių. Taip pat p2daugiafubkcinius skaistalus galima naudoti kaip lūpų dažus, man efektas irgi labai patiko.

Rekomendacijos: kreminių skaistalų negalima tepti ant pudros, tik ant skysto veido pagrindo. Naudoti mažiau oranžinio atspalvio veido kontūravimui, nors sumaišius visus atspalvius kartu, gaunasi labai graži spalva, kuri atgaivina veidą.

Apibendrinat noriu pasakyti, nuostabi priemonė už labai mažą kainą (apie 4EUR),  gaila kad p2 kosmetikos dar nėra Lietuvoje. Paklausa tikrai būtų didelė.


Užmiršau pasakyti, kad šita priemonė identiška Benefit  Fine One One priemonei:










SHARE:

2 komentarai

  1. Koks gražus daikčiukas :). O iš pakuotės išvaizdos, tai kažkodėl pagalvojau, kad čia apie kokį nors korėjietišką produktą rašysi :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Pirmi sugalvoja tokį daiktą Benefit, po to išleido p2, na o dabar dar ir Korėjietiškų analogų pilna. Bet atrodo super, naudoti patogu, kaina juokinga. Rekomenduoju. Vienas minusas - Lietuvoje nėra.

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig