2015 m. vasario 20 d., penktadienis

20 Diena. Mano mėgstamiausia, geriausios draugės nuotrauka




Aš ilgai galvojau, ar galiu įkelti savo draugių nuotraukas į blogą? Juk mano blogą kiekvieną dieną skaito nuo 1500 iki 2000 žmonių, tai aš pasirinkau tokią kelia, kai viešai keliu savo nuotraukas, kiti žmonės nori privatumo. Tačiau vistiek tvirtai apsisprendžiau, kad įkelsiu.




Manau Oksanai tai bus geras ir malonus siurprizas... Galiu pasakyti, kad pirmas nuotraukas blogui darėme kartu, nei aš, nei Oksana dar nežiojame kas išeis, tačiau nuotraukos gavosi labai gražios. Visų mano fotosesijų fotografe Oksana, savo būsimas vestuves fotografavimą aš patikiu tik jai. Mes pažįstame vienas kitą labai seniai, virš 10 metų. Ačiū tau už draugystę, pasitikėjimą ir palaikymą...












SHARE:

4 komentarai

  1. Pusantro tūkstančio žmonių? Įdomu. O gal turite galvoje peržiūrų sk., o ne unikalius lankytojus? Nes jei sulauktumėte 1,5 tūkst. žmonių kasdien (primetant, kad jie pažiūri ne tik vieną įrašą) jūsų statistikos skydelis rodytų kelis kartus didesnius skaičius.

    Čia ne piktai, tik šiaip pastebėjau prieštaravimą. Linkiu pasiekti tokį lankomumą

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Aš niekada nespledpdavau savo statistikos, čia peržiūros kiekvieną dieną. Kiek iš jų žmonių? Nežinau, gali būti panašiai. Unikalių lankytojų man nerodo. Dar matau google peržiūrų statistiką: ten apie 3,2 mln. kaip tuos skaičius įvertinti nežinau.

      Panaikinti
    2. https://plus.google.com/110895450804541316270/posts/cQykmJGu9vJ

      Panaikinti
    3. Jei peržiūrų turite apie 1-1,5 tūkst., tikėtina, kad turite nuo 200 iki 400 - 500 lankytojų. Peržiūros rodo tik tai, kiek kartų buvo spaudinėjama jūsų puslapyje. Kur kas svarbiau žinoti unikalius lankytojus, ne peržiūras. Sakymas, jog turite 1,5 tūkst. lankytojų kai iš tiesų turite galvoje 1,5 tūkst. peržiūrų yra kitų žmonių, jūsų partnerių ir savęs klaidinimas :)

      Rekomenduočiau išbandyti Google Analytics. Paprasta pradėti naudotis, rodo tikslesnius duomenis nei blogspot ir svarbiausia žinosite unikalių lankytojų skaičių :)

      Sėkmės!

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig