2015 m. vasario 21 d., šeštadienis

Pupa Super Nourishing Cream - maitinamasis kremas


Gero šeštadienio, brangieji. Tęsiame pažintį su nuostabiais Pupa kūno linijos produktais. Aš taip nenudėjau paleisti iš rankų Pupa super Olio aliejaus buteliuką (tai mano mėgstamiausias Pupa produktas), tačiau noras išbandyti ir kremą nugalėjo. Šiandien skubu pasidalinti savo nuomone apie Pupa daugiafunkcinį, riebios konsistencijos, maitinamąjį kremą kūnui.





Gamintojo aprašymas:


Labai tirštos konsisitencijos kremas, lepina ir drėkina odą. Tai jūsų spaltas ginklas prieš sausą odą.
Mityba aksomas odos veidui ir kūnui
Kremas skirtas kūnui, veidui, rankoms ir lūpoms. Nepaprastai švelnus, palepins net ir labiausiai išsausėjusią odą. Pasakykite „STOP“ odos šiurkštumui. Sukurtas specialiai sausai odai. Aktyvūs ingredientai: kakavos sviestas - turtingas natūraliais antioksidantais, vitaminu E, maitina sausą odą. Migdolų sviestas - suteikia odai elastingumo, atstato, apsaugo ją nuo išorinių dirgiklių. Arganų aliejus - maitina ir atstato odos struktūrą. 
Naudokite 
1. Kaip kasdienį maitinamąjį, apsauginį kremą. Tepkite veido ir kūno odą.
2. Ypač sausą ir šiurkščią odą tepkite storu sluoksniu (apie 2mm), vakare, prieš einant miegoti, rekomenduojama pasitepti du kartus.
3. Kaip naktinį rankų kremą.
4. Kaip lūpų balzamą: tepkite taip dažnai kaip tik norite, lūpos taps nepaprastai minkštos.

Talpa: 350 ml.


Kaina: 17,09 EUR

Kur pirkti:  Kristiana, Kosmada

Sudėtis:


Įpakavimas:









Konsisitencija:



Mano nuomonė:


Kaip visada, pradėsiu nuo įpakavimo. Labai patogus, plastikinis, didelis. Kremas apsaugotas permatoma membrana. Tai labai patogu: matai kremo spalvą, konsistencihą, tačiau tai nekenkia pačiam kremui.
Kremo kvapas stiprus ir saldus, būtent toks kaip ir Pupa aliejaus. Kas jau įvertino aliejų, rekomenduoju atkreipti dėmesį į daugiafunkcinį kremą. Kremo konsistencija riebi, tačiau tepasi labai maloniai, įsigeria ne iškarto, reikia įmasažuoti į kūno odą, arba palikti ant labai sausų vietų 2 mm sluoksniu.
Aš naudoju kremą kūnui, darau masažą po vonios procedūrų ir Pupa anticeliulitinių produktų naudojimo. Dažniausiai nuo celiulito (jeigu jis tik prasideda) padeda lengvas kūno masažas. Pupa  Niurishing kremas tam puikiai tinka.
Taip pat galima daryti naktines kaukes rankoms, iš ryto  jūsų rankos bus minkštos ir pamaitintos. 

Rekomenduoju išbandyti, nes vienas kremas gali būti naudojamas ir kūnui, ir rankoms, ir net kaip lūpų balzamas.








SHARE:

1 komentaras

  1. This sounds lovely! Thanks for the details.

    Keisha xo
    www.chrysalisgals.blogspot.com

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig