2015 m. vasario 18 d., trečiadienis

„RASA“ Beauty Drop VEIDO KREMAS SU DVIGUBO MAITINIMO EFEKTU, 50 ML


Šiandien noriu Jums pristatyti Rasa naujieną: Rasa Beauty Drop veido kremą su argano ir migdolų aliejais. Galiu pasakyti, kad šitas kremas, pat geriausias iš Rasos asortimento, kuriuos man teko bandyti. Šiandien paaiškinsiu kodėl..





Gamintojo aprašymas:


 RASA BEAUTY DROP seriją papildė naujasis pažangios formulės RASA Beauty Drop veido kremas su DVIGUBO MAITINIMO efektu! Kremas praturtintas prabangiais argano bei migdolų aliejais, užtikrinančiais intensyvų odos MAITINIMĄ kiekvieną dieną: 
Argano aliejus atkuria ir aktyviai maitina išsausėjusią odą.
Migdolų aliejus mažina išsausėjusios ir jautrios odos šerpetojimą bei saugo nuo žalingų aplinkos veiksnių.

Sudėtis:




Talpa: 50 ml.

Kaina: 7,24 EUR

Kur pirkti: http://www.biok.lt/lt/rasa/veido-prieziura/kremas-su-dvigubo-maitinimo-efektu

Įpakavimas:








Konsistencija:







Mano nuomonė:

Aš jau rašiau, kad Rasos naujiena labai pavykusi. Rasa naujas Beauty Drop kremas pakankamai tirštos konsistencijos, tačiau gerai maitina veido odą, o ne riebina. Dažniausiai maitinamieji veido kremai palieka riebų veidą, susigeria labai ilgai ir jeigu veidas yra ir taip riebus, netinkami naudojimui. Rasa Beauty Drop kremas susigeria akimirksniu, gerai maitina veido odą, nepalieka riebios plėvelės ant veido ir labai skaniai kvepia karamelėmis.Gamintojas teigia, kad kremas tinka normaliai, sausai odai. Manau kremas gali tikri ir mišriai odai, jeigu naudoti vakarais kaip giliai maitinamąją priemonę.
Rasa veido kremo įpakavimas patogus, standartinis, su pompa. Man užtenka vieno pompos paspaudimo. Kremas tinkamas naudoti šaltam sezonui, manau vasarai bus kiek per sunkus.
Rekomenduoju išbandyti, dėmesio vertas produktas.  Galiu pasakyti man patiko labiausiai, ir 3-jų bandytų Rasa Beauty Drops veido kremų.

SHARE:

2 komentarai

  1. Kiek laiko jau naudoji, t.y. ar neapsireiškė porų kimšimasis? Gundo labai, bet bijau, jau nebežinau ką už prieinamą kainą ir benusipirkti, mano oda labai probleminė: poros išsiplėtę ir kemšasi nuo visko, bet tuo pačiu ir pleiskanoju. :/

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Aš naudojau dvi savaitės, tačiau jeigu oda probleminė, rekomenduoju pasirinkti natūralios sudėties veido kremus. O svarbiausiai naudoti giliai valančias veido kaukes. Tai mano svarios odos paslaptis, nes bandyti reikia daug įvairios kosmetikos, gera veido kaukę sprendžia daug problemų, dabar mano oda normali ir poros atrodo padoriai. ;-)

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig