2015 m. vasario 19 d., ketvirtadienis

RIMOWA ONYX - verslo klasės ir stiliaus derinys



Labas rytas, mano brangieji skaitytojai, šiandien noriu papasakoti apie "RIMOWA" lagaminus, aksesuarus ir labai stilingą parduotuvę GO9 prekybos centre. Mes dažniausiai ruošdamiesi į kelionę galvojame apie viską, tik ne apie lagaminus. Galiu pasakyti, lagaminas, telefono ir išmaniojo kompiuterio dėklas - tai ne tik patogumas, bet ir nepriekaištingas stilius.





Vienintelė Baltijos šalyse tokia RIMOWA parduotuvė - GO9 prekybos centre. Aukštos kokybės produktai, patrauklios lagaminų sistemos, puikus aptarnavimas ir James Bondo stiliaus lagaminai! Susikraukite daiktus ir mėgaukitės kelione.
Daugiau informacijos: http://www.rimowa.com/en-us/









Tai Vokietijos įmonė "RIMOWA", kuri specializuojasi aukščiausios kokybės lagaminų gamyboje. Tai ne paprasti lagaminai- jie spinduliuoja prabanga, patvarumu, išskirtinumu ir, žinoma, ilgaamžiškumu.





Šie kelionių atributai itin pamėgti pasaulio garsenybių. 





Lygiagretūs grioveliai ant lagamino korpuso suteikia RIMOWA charakteringą dizainą. Būtent pagal juos atpažinsite RIMOWA. Iki šiol lagaminai surenkami rankomis. Dalys gaminamos Vokietijoje ir kitose Europos šalyse. Kiekviena lagamino viduje esanti sudedamoji dalis sukurta galvojant apie rafinuotą keliautoją.



Nauja išskirtinė „RIMOWA“ lagaminų iš polikarbonato serija, kurią bus galima įsigyti tik „RIMOWA“ parduotuvėse, išsiskiria ne tik savo pavadinimu: „ONYX“ asortimentas didžiuojasi stilingu dizainu ir aukštos kokybės detalėmis. Juodas lagaminas su plačiu sidabro spalvos aliuminio rėmu įtiks net ir pačiam išrankiausiam keliaujančiam verslininkui. 

Jau nuo 2014 metų žiemos net ir ilga kelionė bus stilinga su išskirtiniais lagaminais. Serijoje keturi talpūs lagaminai ir trys prie jų derančios verslo klasės rankinės - derinys, kuris neabejotinai padarys įspūdį verslo partneriams ir kolegoms. Kiekvienas verslininkas ar verslininkė tiesiog privalo įsigyti talpų krepšį nešiojamajam kompiuteriui, kuriame daug vietos dokumentams, o putplasčio įdėklas užtikrina patikimą kompiuterio apsaugą.





Taip pat "RIMOWA" tai nuostabūs aksesuarai, piniginės, telefonų ir išmaniųjų kompiuterių dėklai.

Ačiū labai už nuostabų vakarą ir galimybę susipažinti su verslo klasės ir stiliaus produktais.

SHARE:

2 komentarai

Blogger Template Created by pipdig