2015 m. vasario 12 d., ketvirtadienis

Sleek Jewels šešėlių paletė




Labas rytas, brangieji, kol aš skatau Lietuvos blogus ir rašau rubriką "Beauty Talk" noriu Jums pristatyti Sleek Jewels šešėlių paletę. www.ebay.com puslapyje mačiau labai daug įvairių limited edition Sleek palečių, kurių jau nėra oficialiame Sleek puslapyje, todėl nusprendžiau nusipirkti Jewel ir Bohemian paletes. Šiandien aptarsime Jewels paletės atspalvius.




Gamintojo aprašymas:


Nuostabi, limituota paletė, kurios spalvos surinktos iš populiariausių Sleek šešėlų rinkinių. Gerai žinomi tarp makiažo specialistų ir mėgėjų visame pasaulyje. Sodrios ilgai išliekančios spalvos, kurias derinant tarpusavyje galima sukurti daug skirtingų įvaizdžių. Paletėje galite rasti tiek blizgias, tiek matines spalvas, kuriomis galėsite kurti tiek dieninius, tiek vakarinius įvaizdžius. Itin patogi, patvari dėžutė slepianti didelį veidrodėlį viduje


Įpakavimas:





Atspalviai:









Kaina: apie 12$

Kur pirkti: www.ebay.com

Mano nuomonė:

Beveik visi Sleek Jewels šešėlių atspalviai yra su dideliu shimeriu, vienintelis matinis atspalvis - juodas, tačiau jis perduoda savo spalvą sunkiai, per daug kieta tekstūra. Manau kad tai nėra blogai, nes jis skirtas šešėlių sklaidymui. Žiūrint į paletę supranti, kad visi atspalviai labai ryškūs, todėl puikiai tinka vakariniam makiažui. Dieniniam makiažui rekomenduoju pasirinkti Sleek paletę, kur daugiau matinių atspalvių. Mano mėgstamiausi atspalviai Chaki, Tamsiai žalias ir tamsiai mėlynas. Paletėje daug auksinių atspalvių, juos galima maišyti su tamsiais atspalviais (aš tai būtinai parodysiu, kad darysiu makiažą). Šešėlių konsistencija labai minkšta, todėl blizgučiai gali likti paakių zonoje.

Aš jau greitai įkelsiu makiažo nuotraukas, kurį aš padariau naudojant šią paletę.





SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig