2015 m. vasario 25 d., trečiadienis

Telefono Samsung A5 pristatymas ir asmenukų paroda




Šiandien vakariniam skaitymui siūlau mano naują įrašą apie Samsung 5A pristatymą ir asmenukų parodą su Monika Šalčiūte. Man visada smagu dalyvauti renginiuose, o Monika garsėja savo tobulomis asmenukėmis, todėl aš negalvodama suskubėjau į renginį.









„Selfie“, lietuviškai – asmenukė, staigiai apėmė visą pasaulį, įskaitant ir Lietuvą. Socialiniai tinklai sprogsta nuo išmaniaisiais telefonais nufotografuotų autoportretų – žmonės fotografuoja patys save bet kur ir bet kokia proga, ir skelbia nuotraukas internete. 



Patikėkite manim, aš nesu išimtis, darau asmenukes kiekvieną dieną, fotografuoju save, makiažą, idealų veido pagrindą ir pan. Tam visada naudoju savo telefoną. Galiu pasakyti atvirai, mano visos blogo nuotraukos padarytos su telefonu. Gera kokybė, užima žymiai mažiau vietos rankinėje, negu profesionalus foto aparatas, visada su manimi, o svarbiausiai, labai lengva perkelti nuotraukas į blogą, facebooką ir instagram.

Aš nesu Samsung telefonu gerbėja, jau gerus 8 metus naudoju tik Apple telefonus, tačiau Samsungas sudomino mane savo savybėmis:



Išmanesnis asmenukių fotografavimas
Portretai kur kas geriau atrodys be trikdančių vaizdą rankų. Su „Samsung GALAXY A5“ darant asmenukes nereikės spausti mygtuko. Fotografuokite balso komanda ar naudodami delną – ir draugai manys, kad jus visada seka asmeninis fotografas. Naujausia vaizdo aptikimo ir balso aptikimo programinė įrangą

(Šita funkcija gal ne tiek reikalinga, tačiau manau tikrai patogu naudoti)a perkels asmenukių darymą su „Samsung GALAXY A5“ į naują lygį.




Turite daugybę draugų – ir galiausiai telefonas gali visus juos sutalpinti į vieną kadrą! Naujoji „Wide Selfie“ funkcija leidžia kurti panoraminio tipo asmenukes, sujungiant iš kairės, per vidurį ir iš dešinės nufotografuotus vaizdus į vieną nepriekaištingą grupinę asmenukę. Galite nusifotografuoti su visais draugais iki 110° panorama portreto ir iki 120° panorama kraštovaizdžio režimu. Su automatinio redagavimo funkcija kiekviename kadre atrodysite nepriekaištingai.

Man labiausiai patiko ši funkcija, nes smagūs filnukai dabar madoje, o aš su savo telefonu tokių padaryti negaliu.


Smagios asmenukės Su GIF animacijomis Kartais nepakanka VIENOS NUOTRAUKOS that pamatytumėte, kas vyksta. Su "GALAXY A5" funkcija "Animuoti Asmenukė" užfiksuosite šiuos MOMENTUS nufotografuodami IKI 20 nuotraukų Iš Eiles IR automatiškai sukurdami GIF Pradedantys vietoj filmuko.

Dar viena funkcija kuri man labai patiko, tai "Protingas fotografavimas". Telefonas pagerina veido odą (blur efektas), padidina akis ir sumažina veidą. Labai įdomi funkciją, aš išbandžiau, labai juokingai atrodo.


Taip atrodo pats telefonas, nuotraukos iš interneto, nes su savim dovanu nedavė.... ;-)


Na ir galiausiai asmenukų paroda:


Taip pat Monika Šalčiūtė, kuru manau apie asmenukes žino beveik viską papasakojo kaip teisingai daryti asmenukes: svarbu geras apšvietimas, telefoną laikyti truputi toliau, kad matytųsi kūnas, na ir svarbiausia, tavo vidinis grožis.





Aš labai myliu savo telefoną, jis mano geriausias draugas, vargu ar aš jį pakeisiu į Samsung, tačiau savybės tikrai patiko ir sudomino. Jeigu Jus renkatės telefoną, būtinai atkreipkite savo dėmesį.




SHARE:

2 komentarai

  1. Tinklaraščio administratorius pašalino šį komentarą.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Telefonas atrodo įdomiai, manau galėtų lygintis su Z3 compact, kuris išėjo beveik tuo pat metu!

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig