2015 m. vasario 26 d., ketvirtadienis

Uoga Uoga pavasario naujiena - natūralūs atspalvį suteikiantys (BB) kremai


Labas rytas, mano brangieji blogo skaitytojai, šiandien noriu labai trumpai papasakoti apie Uoga Uoga naujieną, BB kremą. Aš vakar pamačiau facebook informaciją apie šią naujieną, todėl suskubėjau į Uoga Uoga salėlę išbandyti.




Gamintojo aprašymas:




Uoga Uoga pavasario naujiena - natūralūs atspalvį suteikiantys (BB) kremai, sukurti suderinus geriausių aliejų savybes ir visiškai natūralių mineralų spalvas.
Jie neapsunkina odos, sulygina jos spalvą ir padeda paslėpti nedidelius trūkumus. Kadangi yra lengvos konsistencijos, šiuos kremus galima naudoti kaip įprastą dieninį. Šiuo kremu padengta veido oda įgaus lengvą natūralų matinį atspalvį, atrodys lygesnė ir skaistesnė. Sudėtyje nėra sintetinių kvapų ir spalvų, visi atspalviai išgauti iš gamtoje randamų mineralų. Ypatingieji argano, simondsijų, migdolų ir abrikosų aliejai pamaitins ir suminkštins, o alavijo ekstraktas sudrėkins odą.


Įpakavimas:





Spalvos:


Dingo flamingas“ – natūralus švelniai rausvo atspalvio kremas labai šviesiai odai.
„Šimtas gintarų“ – natūralus švelniai gelsvo atspalvio kremas šiek tiek saulės spindulių paliestai odai.
„Nusinešė bangos“ – natūralus bronzinį atspalvį suteikiantis kremas įdegusiai odai.
Šių kremų sudėtyje nėra sintetinių kvapų ir spalvų, visi atspalviai išgauti iš gamtoje randamų mineralų. 






PS. Labai atsiprašau, programa neturi LT raidžių

Na ir rezultatas:






Mano nuomonė:

Aš parašysiu labai trumpai, nes nuo mėginukų suprasti apie produktą labai sunkų, tačiau noriu parodyti spalvas, nes tai labai aktualu. 

Uoga Uoga BB kremas labai lengvos tekstūros, spalvos net 3. Man 
tiko  tamsiausias atspalvis "Nusinešė bangos", nes "Šimtas gintarų" labai šviesus, o "Dingo Flamingo" akivaizdžiai rožinis. Maskavimo savybės mažiau nei vidutiniškai, tai tiesiog lengvas kremas su atspalvių. Jį sunku palyginti su tikrais Azijietiškais BB kremais, kurie maskuoja super gerai.
Uoga Uoga BB kremas kažkiek išlygina veido atspalvį, tačiau mano raudonis, poros ir trūkumai taip ir liko neužmaskuoti. Manau tinka idealios odos savininkėms, arba toms, kas mėgsta labai lengvą, vos matomą makiažą. Susigeria labai greitai, riebaus sluoksnio nepalieka. Daugiau pasakyti tikrai negaliu, nes man toks maskavimo variantas netinka ir nepatinka.













SHARE:

1 komentaras

Blogger Template Created by pipdig