2015 m. vasario 18 d., trečiadienis

VIVI Rožių veido prausimosi putos



Aš labai seniai norėjau išbandyti VIVi prausimosi putas, tačiau vis kažkas maišydavo nusipirkti, bet dabar nusipirkau internetinėje  parduotuvėje su nuolaida, taip pat gavau dovaną (daugiau informacijos www.vivi.lt), bet šiandien mano pasakojimas apie nuostabias putas su rožių hidrolatu.

Gamintojo aprašymas:



Putos veido prausimui, pagamintos iš ekologiškų paviršinio aktyvumo medžiagų su rožių hidrolatu ir rožių ataru, švelniai nuprausia veido odą ir makiažą, išvalo poras, negraužia akių, nedirgina odos. Rožių hidrolatas ir rožių ataras daro odą ypatingai švelnią ir minkštą, suteikia malonų kvapą. Žaliosios arbatos ir apynių hidrolatai valo, tonizuoja, suteikia antibakterinį poveikį. Betainas, pieno rūgštis ir natrio laktatas minkština ir drėkina odą

Naudojimas:

Sudrėkinti veido odą, išspausti vieną ar du paspaudimus priemonės ir švelniai masažuoti veido odą, tuomet nuprausti vandeniu.

Sudėtis:

INGREDIENTS: Rose Damascena Flower Water, Hulumus Lupulus Flower Water, Camelia Sinensis Flower water, Aqua, Sodium Cocoamphoacetate*, Cocamidopropyl Betaine*, Olea Europaea Fruit Oil, Lactic Acid, Betaine*, Sodium Lactate, D-panthenol, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Benzyl Alcoholaroma (Rose) | EN *Organic certified ingredients, **Ingredients of essential oils | LT *Setifikuoti ekologiški ingredientai, **Eterinių aliejų sudedamosios dalys.

Talpa: 155 g.

Kaina: 10,72 EUR

Kur pirkti: www.vivi.lt

Įpakavimas:








Konsistencija:







Mano nuomonė:

Tie, kas skato pastoviai mano blogą jau žino, kad dažniausiai perku produktus su rožių ekstraktu, tai ne tik nuostabus kvapas, bet ir teigiamas poveikis mano veidui. VIVI prausimosi putos labai švelnios konsisitencijos, gerai nuvalo makiažą (aš valau akių makiažą irgi su VIVI putomis, vandeniui atsparių produktų akių makiažui nenaudoju, todėl kaip putos nuvalo tokio tipo kosmetiką nežinau). Putos drėkina veido odą, po naudojimo veido oda labai švari ir šilkinė. Aš negaliu pasakyti, kad nereikia krepo po to, tačiau nemalonaus odos tempimo tikrai nėra. Rekomenduoju visiems, kam patinka rožės, ir tiems, kas mėgsta natūralios sudėties produktus, turinčius teigiamą poveikį mūsų veido odai.






SHARE:

8 komentarai

  1. Naudoju Vivi prausimosi putas su silko peptidais, taip pat labai patinka. Veidas sveikai svyti, netraukia odos ir labai taupiai naudojasi :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Šitos putos irgi mano norų sąraše, labai įdomiai skamba "šilko peptidai". reikės išbandyti.

      Panaikinti
  2. Man šios putos nuostabios :) ir kvapas, ir poveikis, ir naudojimo malonumas, ir taupumas - 10 balų

    http://veidrodeli.blogspot.com/

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Kad labai jau taupiai naudojasi. pasakyti negaliu, man putų buteliukas pasibaigia per 1,5 mėn, o kvapas ir poveikis nuostabus. Manau tai pats geriausiais VIVI produktas, nuo kurio reikia pradėti pažintį su VIVI kosmetiką.

      Panaikinti
    2. Geras, aš vieną buteliuką naudojau ar tik ne 5-6 mėn. Beveik kasdien, pakeisdama kartais su kokiu kitu prausikliu. Bet dažniausiai bent kartą per dieną naudodavau VIVI putas :)

      Panaikinti
    3. Šiandien išsiaiškinau, kodėl mano putos taip greitai pasibaigia, pasirodo vaikinas jas naudoja kaip skutimosi kremą. Aš net nepastebėdavau ;-)))

      Panaikinti
    4. Geras, bet reiškia tiko ir patiko ��

      Panaikinti
    5. Sakė labai patinka, veido neišdžiovina, todėl ir patinka. Niekada nebučiau pagalvojus.

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig