2015 m. kovo 30 d., pirmadienis

Artdeco All In One Mascara Tankinantis ir ilginantis tušas


Šiandien dar vienas ilgai lauktas atsiliepimas apie Artdeco blakstienų tušą All In One, dažniausiai tušo gamintojai žada mums arba ilgas, arba tankias blakstienas. Artdeco tušas daro viską kartu: tankina, ilgina ir ilgai išlieka ant blakstienų. Aš šitą produktą įsidėmėjau parduotuvėje, labai norėjau išbandyti ir įvertinti ar tikrai jis toks geras kaip yra žadama.




Gamintojo aprašymas:



All In One Mascara
Blakstienų tušas
Blakstienų tušas „All in One Mascara” – naujausių šiuolaikių spalvų, ilgina, ypatingai tankina, tolygiai dengiasi ir ilgai išlieka.
Šis tušas puikiai formuoja blakstienas, sukuria joms tobulą stilių. Išskirtinis dvigubas šepetėlis ypatingai storina, ilgina, tankina ir užriečia blakstienas, atskiria vieną nuo kitos. Ilgai išliekanti, intensyvi spalva. Įvairių rūšių vaškas ir akacijų guma puoselėja blakstienas ir suteikia joms lankstumo.
Be kvapiųjų medžiagų.

Sudėtis:




Talpa: 10 ml

Kaina: 15, 03, dabar Douglas parduotuvėje taikoma 20%

Įpakavimas:








Rezultatas:

be tušo:




su Artdeco All in One Mascara



Su makiažu:





Mano nuomomonė:

Kaip visada, Artdeco įpakavimai labai stilingi, lakoniški, juodos spalvos su sidabro detalėmis, vokiška kokybė, daugiau nėra ką pasakyti. Mano blakstienos nėra blogos, tačiau su šiuo tušu jos atrodo tobulai ilgos, tankio aš nelabai pastebėjau, tačiau vaizdas ant akių man labai patinka, nereikia net ryškinti akių su šešėliais, blakstienų tušo pilnai užtenka, galima tik pravesti prie blakstienų vos matomą juodos spalvos liniją, taip blakstienos atrodo tankesnės ir gražesnės.
Aš labai vertinu paprastai nuplaunamas blakstienų tušus, nes mano vonioje ir taip labai daug valiklių ir prausyklių, turėti dar atskirą atspariam tušui valyti nenoriu. Tokie tušai ir valikliai labai dirgina akis, o valiklis palieka riebią plėvelę. Taip pat labai gerai, kad All in One tušas turi dar kelis atspalvius: žalią ir mėlyną, rekomenduoju vasarai rinktis būtent spalvotus tušus, taip jus galėsite paryškinti savo akių spalvą ir nebūti banali su juodos spalvos tušu.
Artdeco All in One tušo teptukas labai patogus, lygiai ir gražiai nudažo visas blakstienas, tušas laikosi visą dieną, nebyra ir nedirgina akių. Rekomenduoju išbandyti.


PR samples





SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig