2015 m. kovo 30 d., pirmadienis

Botanika eterinių aliejų rinkinys "Meilės magija"


Šiandien vakare labai trumpai noriu papasakoti apie aliejų rinkinuką "Meilės Magija", aš kai tik pamačiau, kad ten yra damasko rožių aliejus, net nežiūrėjau kas dar yra, nusipirkau. Rožių kvapas man labai patinka, o kaip vonios aliejus, dar atpalaiduoja po sunkios darbo dienos ir gerina nuotaika.




Gamintojo aprašymas:

Jau tūkstančius metų žmonės naudoja aromatus viliojimui meilės reikaluose. Eterinius aliejus naudojo Senovės Indijoje, Egipte, Kinijoje ir Graikijoje. Visa kosmetikos pramonė pagrįsta tuo, kad aromatai turi didelį poveikį mūsų emocinei būsenai.
Aromatingi aliejai leidžia susigrąžinti fizinę ir dvasinę harmoniją, leidžia atsipalaiduoti. Afrodiziakai stimuliuoja organizmą, veikia kaip hormonai, gali pagerinti Jūsų seksualinį gyvenimą, potenciją.
Rinkinyje yra 100% eteriniai aliejai:
BERGAMOTĖ (сitrus bergamia Risso): mažina uždegiminius procesus ir odos sudirgimą. Efektyvi priemonė gydant pūslelinę, pleiskanas. Pasižymi stiprinančiu poveikiu, tinka nagams ir riebių plaukų priežiūrai. Puiki priemonė romantinei atmosferai sukurti, stimuliuoja jausmingumą. Puikiai valo uždarų patalpų orą.
YLANG-YLANG (сananga odorata (Lam.) Hook.): tinka jautrios odos priežiūrai, jaunina, išlygina, drėkina ir glotnina odą. Stiprina plaukus, saugo nuo lūžinėjimo. Išlaiko įdegį, pašalina sudirgimą po saulės vonių. Pašalina emocinį sudirgimą, įtampos pojūčius, stimuliuoja kūrybiškumą, teikia erotinį efektą.
NEROLI (citrus aurantium var. amara): teigiamai veikia visų tipų odą: jaunina brandžią odą, atgaivina sausą ir papilkėjusią odą, tinka kasdienei mišrios odos priežiūrai. Stiprina plaukus ir didina jų elastingumą. Efektyvi priemonė aromaterapijoje gydant neurozę ir aritmiją. Pasižymi antiseptinėmis, tonizuojančiomis ir raminančiomis savybėmis.
PAČIULĖ (pogostemon cablin): tinka visų tipų odai. Puiki priemonė kovoje su inkštirais, mažina uždegimus, skatina odos žaizdelių, randų gijimą. Stiprina, teikia elastingumo ir žvilgesio plaukams, pašalina pleiskanas, mažina riebalavimosi lygį. Puiki kojų dezodoruojanti priemonė. Teikia optimizmo ir geros nuotaikos pojūčius.
PETITGREINAS (сitrus begaradia): teikia gaivinantį, antiseptinį ir antivirusinį poveikį. Stimuliuoja nuvargusią ir brandžią odą. Saugo nuo plaukų slinkimo ir plikimo. Kaip čempionų talismanas saugo nuo nesėkmių.
DAMASKO ROŽĖ (rosa damascena Mill.): stipri regeneruojanti priemonė, tinka naudoti visų tipų odai. Didina odos elastingumą, stangrina. Mažina randų pėdsakus. Pašalina patinimą ir tamsius ratilus po akimis. Normalizuoja miegą. Malšina alergines reakcijas. Pašalina nuovargio pojūčius, teikia energijos. Pasižymi stipriomis antiseptinėmis savybėmis, stiprina kraujagyslių sieneles.
Naudojimas:
  1. Kosmetinių priemonių praturtinimas: nurodytą aliejaus kiekį įlašinti į 10-15 ml pasirinkto pagrindo (kremo, toniko, gelio, šampūno ir kt.), santykiu 1:1.
  2. Masažas: eterinį aliejų sumaišyti su 1-2 šaukštais bet kurio augalinio aliejaus (jojobos, persikų, vynuogių kauliukų ir kt.) arba su pasirinktu kremu.
  3. Vonia: į pripildytą vandens vonią (37-38°С) įlašinkite eterinį aliejų sumaišytą su 1 šaukštu emulgatoriaus (pieno, medaus, jūros druskos). Procedūros trukmė 10-20 min.
  4. Kompresas: nurodytą kiekį aliejaus sumaišykite su 1 stikline vandens.
  5. Inhaliacijos: Karštos: eterinį aliejų įlašinkite į indą su karštu vandeniu, užsidenkite rankšluosčiu ir kvėpuokite garais apie 3-5 min. Dėmesio! Užmerkite tuo metu akis. Šaltos: eterinį aliejų sulašinkite ant servetėlės ir kvėpuokite apie 5-7 min.
  6. Patalpų aromatizacija: nurodytą eterinio aliejaus kiekį įlašinkite į aroma-lempą, pripildytą vandens, uždekite žvakelę. Aromatas pasklis po patalpas. Jeigu neturite specialios lempos, aliejų užlašinkite ant servetėlės ar į indelį su karštu vandeniu, patalpinkite ant šildytuvo. Procedūros trukmė 15-30 min.
  7. Nagų priežiūrajeigu nagai sluoksniuojasi, sumaišykite eterinį aliejų su augaliniu (jojobos, avokado, abrikosų) ir įmasažuokite į nago plokštelę apie 5-10 min., palikite nakčiai arba prieš 15 min. prieš lakavimą.
  8. Sauna: eterinį aliejų įlašinkite į indą su karštu vandeniu, pastatykite ant viršutinio gulto, galite apšlakstyti sienas.
  9. Vonelės kojoms: sumaišyti eterinį aliejų su 5-7 l šilto vandens.
Talpa: 6*1,5 ml.
Kaina: 5,29 EUR
Kur pirkti: Elevita
Įpakavimas:







Mano nuomonė:
Nors aliejaus kiekis nėra ypatingai didelis, tačiau rinkinio kvapai labai gerai subalansuoti, kvapus galima maišyti tarpusavyje. Aliejų rinkinių pasirinkimas labai didelis, kiekvienas gali pasirinkti pagal savo skonį. Kvapas pakankamai stiprus, jeigu teisingai sumaišyti su druska (aš maišau su druska vonios procedūroms) arba įlašinti kelis lašelius į vandens žvakę. Mano mėgstamas mišinys - damaskinės rožės, ylan ylang, neroli ir bergamotė (kiekvieno aliejaus po vieną lašą, o damaskinių rožių - du lašai). Taip pat galima ant popieriaus lapo įlašinti po vieną lašą bergamotės, pačiūlės ir damasikių rožių ir įdėti į patalinę arba pakabinti į drabužių spintą. Kvapas išsilaiko labai gerai. 
Rekomenduoju išbandyti.




SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig