2015 m. kovo 21 d., šeštadienis

AVON „Mados infekcijos“ makiažas





Šiandien PC Panorama buvo modelių atranka, tiek gražių ir stilingų merginų aš jau seniai nemačiau, tačiau iki modelio man jau toli, mano tikslas buvo Avon "Mados Infekcijos" makiažo prezentacija. Man labai patinka Avon kosmetikos priemonės, todėl labai norėjau pamatyti Avon visažisto darbą realybėje, naudojamus produktus, o svarbiausiai, rezultatą ir naujas tendencijas.




Šnekant apie makiažo tendencijas, noriu paminėti kad ten karaliauja natūralumas, gražus ir lygus veido tonas, lengvas švytėjimo efektas, vos paryškintos akys ir nude spalvos lūpų dažai.

Žiūrime nuotraukas:

Prieš makiažą:


Naudojamos Avon makiažo priemonės:











Makiažo eiga:

Ant veido tepamas naujas drėkinamas veido kremas AVON Nutraeffects


Suteikti veidui atspalvį naudojama AVON Luxe kreminė pudra



Akims buvo naudojami AVON Mocha Latte akių šešėliai, šviesiausią atspalvį visažistė naudojo skruostams paryškinti, taip pat buvo naudojamas išsukamas Avon pieštukas apatiniai akių linijai paryškinti ir naujas AVON SuperExtend Winged Out blakstienų tušas.


Lygiam veido tonui užfiksuoti buvo naudojama AVON LUXE kompaktinė pudra ir skaistalai AVON LUXE švelniai rožinės spalvos (aš nepažiūrėjau skaistalų numeriuko, o kataloge jų neradau)
Skruostams suteikti švytėjimo efektą buvo naudojami AVON bronzinį atspalvį suteikiantys pudros rutuliukai ir spindesio suteikiantis pudros rutuliukai
Paskutinis akcentas - lūpos, buvo pasirinkti Nude spalvos  AVON Ultra Colour Indulgence. Tam, kad suteikti makiažui gaivumo visos lūpos buvo nudažytos nude spalvos lūpų dažais, o per vidurį kaip akcentas, buvo naudojami šviesiai koralinės spalvos lūpų dažai. Toks dažymo variantas man labai patiko, reikės išbandyti namuose.


Rezultatas:

Šiandien Tomai kūriau švelnų dūminį makiažą su pasteline šešėlių palete. Panaudojau ir šaltesnių, slyvinių atspalvių šešėlių, kurie puikiai aktorei tiko, be to, juos naudoti – šio pavasario tendencija. Antakius pabrėžiau labai švelniai ir natūraliai, be jokių specialių efektų. Daug dėmesio skyriau odai, kad būtų natūralus skruostų rausvumas, tad naudojau specialias priemones, kurios odą priverčia spindėti. Naudotas lūpdažis – natūralus, persikinio atspalvio, kad derėtų prie skruostų ir kad moteris atrodytų gaiviai”, - apie sukurtą specialų šio pavasario makiažą pasakojo festivalio užkulisių meistrų komandos atstovė Tania Kaminskienė.

Visažistė pabrėžia, kad  šį pavasarį moterims daug dėmesio reikėtų skirti odai - ji turėtų būtų sveika, o ne apkrauta makiažo sluoksniu. Norinčioms ryškumo rekomenduojama naudoti matinius raudonos spalvos lūpų dažus. Pasidažykite taip, kad jaustumėtės gerai, o svarbiausia – nepersistengti”, - šypsosi T. Kaminskienė.

Festivalio makiažas kuriamas bendradarbiaujant su „Avon“ ir „Mados infekcijos“ užkulisių meistrų komandomis. 



Mano nuomonė:

Man labai patiko Toma Vaškevičiutė, nuostabiai gražių veido bruožų aktorė, makiažas jau labai tiko. Iš Avon priemonių aš įsidėmėjau AVON LUXE linijos produktus, man labai patiko įpakavimas ir produktų kokybė, taip pat patiko švytėjimo suteikiantys burbuliukai, o naujas AVON tušas gerai ilgina ir užriečia blakstienas.













SHARE:

2 komentarai

  1. Buvo labai įdomu paskaityti tavo apžvalgą, makiažas atrodo labai natūraliai, ypač makiažo pagrindas, labai gražiai prisitaiko prie odos!

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Man irgi makiažo pagringas patiko, būtų faina gauti testavimui kitą kartą

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig