2015 m. kovo 25 d., trečiadienis

Avon true color eyeshadow quad (spalva Moody Blues)


Labas rytas, mano mielieji blogo skaitytojai, šiandien pasakosiu apie keturių spalvų AVON akių šešėlius. Avon kosmetika mane paskutiniu metu tik stebina savo kokybe, tikrai labai kokybiški ir geri produktai, kurie verti mūsų su Jumis dėmesio.





Gamintojo aprašymas:







Spalvų pasitinkimas:


Avon keturių spalvų vokų šešėliai - tai beribės akių makiažo galimybės. Sodrios spalvos ir profesionaliai sunumeruota paletė. Pakuotė su veidrodžiu ir aplikatoriumi.

Patarimas kaip padaryti makiažą:


Avon pristato du naujus šešėlių atspalvius:
Vintage Blue ir Vintage Amnesia



Kaina: įprasta kaina 8,60 EUR

Talpa: 5 gr.

Kur pirkti: www.avon.lt

Įpakavimas:





Spalvos:





Rezultatas:









Mano nuomonė:

Kaip visada, noriu pradėti nuo įpakavimo. Jis labai standartiškas, juodos spalvos su veidrodžiu ir teptuku. Man teptukas visiškai nepatiko, jo naudoti negalima arba tik iš bėdos. Geros kokybės teptukai tai didžiausia gražaus makiažo sudedamoji dalis. Todėl jeigu norite tušuoti, sklaidyti šešėlius, geros kokybės teptukai būtini. 
Man labai patiko tai, kad visos šešėlių spalvos sužymėtos numeriukais, tai labai patogu. Man pačiai paprasčiau pasidažyti pagal pateiktą schemą, negu galvoti kažką naujo, o čia jau yra nuostabus pavyzdys. Patiko spalvų pasirinkimas - viena labai šviesi, kita truputi tamsesnė, o dvi kitos tamsios, tačiau viena violetinė, o kita tamsiai mėlyna. Spalvų konsistencija satininė, pigmentacija labai gera.(bet aš naudoju šešėlių pagrindą). Labiausiai patiko tamsūs atspalviai, tobulai dengiasi ir labai gerai tušuojasi. Rekomenduoju išbandyti, dėmesio vertas produktas už nedidelę kainą. Taip pat mačiau ir kitus atspalvius. Labiausiai patiko Živilės turima rudų atspalvių paletė. ( http://tunusipelnei.blogspot.com/2015/03/avon-dekoratyvine-kosmetika-daug.html)





*PR sample


SHARE:

4 komentarai

  1. Esu bandžiusi Avon šešėlius seniau, bet man jie tokie nepigmentuoti pasirodė, kad daugiau nebandžiau kitokių :))

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. O šešėlių pagrindą naudojate? Nes be šešėlių pagrindo ne visus šešėlius net užtepti galima, aš nešneku apie Avon ir Catrice, aš šneku net apie Chanel. Aš jau supratau, kad be gero šešėlių pagrindo neįnoma išgauti šešėlių pigmrntacijos.

      Panaikinti
  2. Man taip pat labai patiko šios paletės :) esu naudojusi (ir dar tebenaudoju) rudų atspalvių, tai man super :-)
    ir pigmentacija, kaip už tokią kainą, yra labai nebloga :))) Dažausi, dažniausiai, be šešėlių pagrindo ir tikrai gerai atrodo ir laikosi :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Taip, pritariu, kaip už tokią kainą, labai gera kokybė.

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig