2015 m. kovo 25 d., trečiadienis

Lush POT O' GOLD dušo želė



Lush garsėja labai įdomiai produktais ir gražiomis limituoto leidimo kolekcijomis. Aš gavau testavimui visą dėžę Lush Velykinių produktų, labiausiai man patiko Lush Golden Egg vonios kremas, po naudojimo oda kokia švelni ir pamaitinta, o vanduo nusidažo šviesiai geltona spalva su auksiniu shimeriu. Šiandien noriu Jums papasakoti dar apie vieną labai įdomu produktą iš Lush Velykų kolekcijos - POT O"Gold dušo želę.



Gamintojo aprašymas:


Lush siūlo savo naują produktą - Aukso Puodą, tai tikras laimikis jūsų odai, nes ananasų ir apelsinų sultys suteiks jūsų odai švelnumo, o vanilė nepakartojamo kvapo. Taip pat dušo želė suteiks jūsų odai auksinio spindėsio.

Kaip naudoti:

Šį dušo želė yra vienas iš inotyvių Lush produktų. Ją galima naudoti tiesiog ant kūno, galima kaip vonios putas (papjaustyti kubeliais), galima kaip plaukų šampūną (suteikia įpatingą blizgesį jūsų plaukams). Pabansykite užšaldyti šią želę ir pajauskite gaivos malonumą.


Sudėtis:

Glycerine  , Orange Peel Decoction (Water, Citrus Aurantium Dulcis)  , Sodium Laureth Sulfate  ,Propylene Glycol  , Fresh Pineapple Juice (Ananas sativus)  , Carrageenan Extract (Chondrus crispus)  ,Fair Trade Vanilla Absolute (Vanilla Planifolia)  , Myrrh Resinoid (Commiphora myrrha)  , Sweet Orange Oil (Citrus sinensis)  , Amyl Cinnamal  , Benzyl Salicylate  ,Coumarin  , Fragrance  , Gardenia Extract (Gardenia jasminoides)  , Radiant Gold Lustre (Potassium Aluminum Silicate, Titanium Dioxide, Iron Oxides)  ,Gold Glimmer Lustre (Potassium Aluminium Silicate, Titanium Dioxide, Iron Oxides, Synthetic Fluorphlogopite, Silica)  , Methylparaben  ,Propylparaben

Talpa: 100 ml.

Kur pitkti: PC Panorama, Vilnius Lush parduotuvė

Įpakavimas:









Mano nuomonė:

Lush POT O'Gold pats įdomiausias Velykinės kolekcijos produktas. Pieš testavimą aš galvojau kad tai tiesiog dušo želė, pasirodo šitą produktą galima naudoti keliais būdais.

Aš naudojau kaip dušo želė, patiko, kvapas stiprus vanilės, pūtuoja gerai, nesausina odos. Taip pat bandžiau naudoti kaip vonios putas, mažo kubelio užtenka tam, kad vonioje būtų daug putų. Šiandien ploviau plaukus su juo, irgi labai patiko, plaukai švelnus ir minkšti. Liko vienintelis neišbandytas naudojimo būdas - palaikyti šaldytuve, o po to šaltą naudoti kaip dušo želę, bet manau šitą variantą irgi išbandysiu. Tiesiog iki šiandien apie tai nežinojau.

Apibendrinant noriu pasakytu kad visi Lush produktai atrodo labai "skaniai", turi daug naudojimų būdų, yra veiksmingi ir nelabai brangūs. Bet prieš perkant būtina susipažinti su kvapu, nes kvapai yra labai stiprūs. 



PR sample









SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig