2015 m. kovo 13 d., penktadienis

AVON ultra color indulgence lūpų dažai


Šiandien dar vienas mano įrašas apie Avon ultra color Indulgence lūpų dažus. Aš labai apsidžiaugiau, gavus tiek atspalvių testavimui, kaip tik šį pavasarį madingos ryškios lūpos. Mano turimi atspalviai: Ryal Peony, Red Tulip ir Plum Verbena.




Gamintojo aprašymas:




AVON lūpų dažai "Ultra Color Indulgence"
 Spalva, maloni ir akiai, ir lūpoms

Lūpų dažų paslaptis:

Drėkinamoji želė neapsunkinta vašku, drėkina ir maloniai it aksomas slysta lūpomis

Gryna spalva. Žėlinė formulė dar labiau sustiprina neįtikėtinai sultingos, gaivios ir žvilgios spalvos įspūdį

Talpa: 3 gr.
Įprasta kaina: 7, 20 EUR
Kur pirkti: www.avon.lt

Spalvų pasirinkimas:




Įpakavimas:






Mano spalvos:




























Mano nuomonė:

Kaip aš jau pasakojau mano mėgstamiausi raudonos spalvos lūpų dažai Avon Ultra Colir Red Exstreme, nuostabios tekstūros ir spalvos lūpų dažai, laikosi labai ilgai, nepalieka žymių ant dantų ir net tokią ryškią spalvą galima nudažyti be pieštuko ir didelių pastangų.
Avon ultra volor Indulgence lūpų dažai turi patogų įpakavimą, atrodo gražiai ir stilingai, tik reikia žiūrėti atspalvius, nes įpakavimai identiški, jeigu turi daugiau spalvų.
Man patiko visi atspalviai: kai aš paėmiau į rankas - įdomiausiai atrodė Royal Peony spalva, nes tinka kiekvienai dienai ir dieniniam makiažui, nėra labai ryški ir galima nudažyti be pieštuko. Noriu pasakyti, jeigu lūpos labai sausos, šitas atspalvis paryškins šerpetojimus.
Raudonas atspalvis labai kaprizingas, lūpų pieštukas yra būtinas, nes dėl savo drėkinančios formulės ir kreminės konsistencijos gali išbėgti už lūpų kontūrą. Bet jam galima atleisti viską, nes spalva tobula, labai sultinga raudona su mėlynu pagrindu. Toks atspalvis vizualiai balina dantis ir puikiai tinka vakariniam makiažui.
Išbandžius visus atspalvius, galiu pasakyti, mano mėgstamiausias Plum Verbena. Jis nėra toks tamsus kaip įpakavime, tai tamsi bordo spalva, jai irgi reikia pieštuko, tačiau šitas atspalvis neryškina šerpetojimų ir sausų lūpų, o atrodo išties prabangiai.
Apibendrinat noriu pasakyti, kad Avon Ultra Color Indulgence lūpų dažai kreminės konsistencijos, nesausina lūpų, atspalviai labai gražus ir ryškūs, kai kurie yra kaprizingi, tačiau tepasi maloniai ir laikosi pakankamai ilgai, apie 2-3 valandas, po to pigmentas tiesiog blunka. Rekomenduoju išbandyti, labai geras produktas savo kainų kategorijoje.

*PR samples




SHARE:

2 komentarai

  1. Plum Verbena tai nuostabūs, seniai ieškojau ko tamsesnio, tai imsiu turbūt šį, nes spalva tai wow, tik kad to pieštuko reikia, mažiau patiko man, bet nieko :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Tai, man asmeniškai pieštukas būtinas, nes šitie lūpų dažai drėkinamos formulės, ir dėl savo tekstūros gali išbėgti už lūpų kontūrą. Patikėkite, nėra nieko baisiau už tamsios spalvos lūpų dažų kurie ant viso veido, o ne ant lūpų. rekomenduoju nusipirkti permatomos spalvos lūpų pieštuką (būna ir Dior, ir Chanel, ir NYX ir eseence), aš turiu essence, didelio skirtumo tarp Chanel nematau., jis tinka bet kokios spalvos lūpų dažams, lūpdažis neišbėga už kontūrą ir atrodo labai tvarkingai.

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig