2015 m. kovo 13 d., penktadienis

MAKE UP FACTORY Sensitive Eye Shadow Base Akių šešėlių bazė

 Kartais gauti mėginuką labai apsimoka, taip Kristianos Grožio dienos renginyje aš gavau Make Up Factory akių šešėlių pagrindą, jis 2,5 ml, o pilnas įpakavimas  7 ml, manau tai tikrai labai apsimoka, o svarbiausiai, tai leidžia išmėginti produktą ir apsispręsti, patinka ar ne. Tinkamai parinktas šešėlių pagrindas, tai daugiau nei 50% tobulo akių makiažo.





Gamintojo aprašymas:


Apie Make up Factory


Viskas prasidėjo nuo ambicingos vizijos sukurti aukščiausios kokybės kosmetikos priemones, kurias galėtų naudoti ne vien makiažo meistrai. Glaudžiai bendradarbiaujant su žymiausiais Europos gamintojais, vizija tapo realybe. Sukūrus modernią kolekciją buvo nustatyti nauji kosmetikos standartai. Estetiškas dizainas ir stulbinamas paprastumas. Žvilganti geltona spalva su matine juoda atskleidžia šiuolaikišką elegancijos sampratą. „Make up Factory“ siūlo aukštą kokybę ir išskirtinį dėmesį grožiui. Elitinių makiažo meistrų įkvėpta „Make up Factory“ produkcija norima pabrėžti individualų veido grožį. Nėra jokių taisyklių – tik grožio priemonės, kurios įkvepia kūrybiškai atskleisti savo asmenybės grožį.
Makiažo priemonių kolekcija parinkta taip, kad kiekviena moteris tarsi profesionalė galėtų pati sau sukurti makiažą. Išskirtinės konsistencijos „Make up Factory“ priemones makiažo meistrai mėgsta ir pripažįsta dėl unikalios jų kokybės.

Make up Factory akių šešėlių pagrindas
Natūralios kūno spalvos šešėlių pagrindas neleidžia jiems sutekėti į raukšleles. Šešėliai laikosi kur kas ilgiau, o spalvos būna sodresnės.

Sudėtis:




Kaina: 11,30 EUR

Talpa: 7 ml

Kur pirkti: www.kristiana.lt www.e-kosmada.lt

Įpakavimas (mėginukas)












Rezultatas:

Kad parodyti rezultatą, aš specialiai pasirinkau 2-jų rūšių Chanel šešėlius: Europos rinkai (užkepti) ir JAV rinkai skirtus šešėlius.






Mano nuomonė:

Aš jau seniai supratau, kad makiažo ir šešėlių pagrindai yra kosmetinės "must have", jie prailgina makiažo gyvavimo laiką, o šešėlių pagrindas paryškina šešėlių atspalvius. Aš esu Chanel šešėlių gerbėja, tačiau puikiai suprantu, kad jie yra super kapriziningi jeigu JAV rinkai skirti šešėliai pasiduoda ir gerai perduoda atspalvius be šešėlio pagrindo, užkelti Chanel šešėlių be pagrindo naudoti beveik neįmanoma, jie vos matomi ir laikosi žymiai trumpiau. 
Make up Factory šešėlių pagrindas labai malonios tektūros ir konsistencijos, gerai tušuojasi, tačiau turi perlamutrinį atspalvį. Tai reiškia, kad matiniam šešėliams jis suteikia satininio spindesio, jeigu jus norite visiškai matinio rezultato ant akių, toks šešėlių pagrindas netinka. Aš dažniausiai pasirenku perlamutrinius šešėlių atspalvius, todėl didelės problemos nepastebėjau. Rezultatą jus puikiai matote nuotraukose, net kaprizingi Chanel šešėliai skirti Europos rinkai puikiai perduoda atspalvius ir laikosi visą dieną. Aš šešėlių pagrindu likau labai patenkinta. Rekomenduoju išbandyti, labai geras produktas.




SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig