2015 m. kovo 13 d., penktadienis

ANNY nagų lakas. Spalva 142 Woman in Red



Labas rytas, mano mielieji blogo skaitytojai, pagaliau penktadienis. O ką mes darome penktadieniais? teisingai, lakuojame nagus ryškiais atspalviais. Šiandien mano pasirinkimas ryškiai raudona spalva be kompromisų ANNY 142 Woman in Red




Gamintojo aprašymas:


ANNY nagų lakas:

Dėl nuostabios spalvų gamos, ir dėl kokybės ANNY nagų laką ypač vertina profesionalai. ANNY lakas greitai džiūsta, lengvai ir idealiai lygiai lakuoja nagus, suteikia jiems dailų blizgesį, ilgai laikosi. Specialios formos plokščiu pailgintu profesionalams pritaikytu teptuku laką lengva greitai užtepti, o rezultatas atrodo stulbinamai!

Tūris: 15 ml.

Kaina: 11,27 euro

Kur pirkti: Kristiana, Kosmada

Įpakavimas:






Teptukas:



Rezultatas:







Manikiūrui naudojamos ANNY priemonės:



Mano nuomonė:

Jeigu skaitote mano blogą, puikiai žinote, kad man patinka ANNY lakai, jie yra praktiški, ilgai išsilieka ir jais labai patogu ir paprasta lakuoti nagus, nes teptukas leidžia nulakuoti nagą net prie pačios odeles krašto, kaina nėra labai didelė ir verta kiekvieno sumokėto cento.

ANNY 142 Woman in Red spalva ryškiai raudona, pagrindas šiltas be shimerio ir blizgučių. Atrodo ant nagų labai gražiai ir prabangiai. Tekstūra kreminė, lakuojasi labai maloniai, aš lakuoju du sluoksnius. Man su pagrindu ir viršutiniu sluoksniu išdžiuvo per 15 - 20 minučių. Tobulu manikiūru galima džiaugtis apie 4-5 dienas. Rekomenduoju išbandyti jau šį savaitgalį, nes ANNY lakų pasirinkimas labai didelis, kiekvienas gali atrasti pagal savo skonį. 
Taip pat noriu paminėti, kad manikiūrui atlikti aš naudojau ANNY nagų priežiūros priemones, taip manikiūras išsilaiko ilgiau, o rankos ir nagų odelės atrodo tvarkingiau.

*PR sample


SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig