2015 m. kovo 5 d., ketvirtadienis

Beauty Talk...




Labas rytas, mano brangieji blogo skaitytojai, nors jau  kovo 5 diena, už mano lango balta nuo sniego. Padarome didelį puodelį skanios kavos ar arbatos, ir skaitome Lietuvos bloggerius. Malonaus skaitymo, brangieji.....





Grožis


Judita savo blogo skaitytojams pasakoja apie Missha M Siganture BB kremą, tai buvo mano pirmasis išbandytas Korėjietiškas BB kremas, tik atspalvis buvo tamsesnis - 23, nes 21 labai šviesus. Naudojau šį kremą labai ilgą laiką, rezultatas man patikdavo, tačiau veido atspalvis vistiek buvo per šviesus ir rožinis. Didžiausiais Korėjitiškų BB kremų privalumas - galima nusipirkti mėginukų pabandymams.


Kokios nuostabios šios BH costemetics paletės spalvos, man labiausiai patiko violetinė ir mėlyna, puikiai tinka pavasariui. Tačiau nuotraukose man šešėlių pigmentacija man pasirodė prastoka, nežinau, gal reikėtų kito šešėlių pagrindo. Visas nuotraukas ir pilną atsiliepimą galima perskaityti Živilės bloge:


Kai aš pamačiau essence kompanijos naujienas, aš nusipirkau kosmetikos priemones iš Nude kolekcijos, o Ieva pasirinko nagų laką iš The Pastels kolekcijos. Labai graži pavasariška spalva.


Catrice blakstienų tušai man irgi labai patinka, Karolinai tobulas tušas yra Lushes to Kill. Reikės būtinai išbandyti parduotuvėje.




Dar vienas atsiliepimas apie essence kosmetiką "Gėlėta kosmetinė" bloge. Ingrida pasakoja apie lūpų dažus iš pastovios kolekcijos. Aš jau išbandžiau dažus ir Nude kolekcijos, man nepatiko, šitie labai gerai atrodo ant lūpų, galvoju duoti essence lūpų dažams dar vieną galimybę.


Indrės atsiliepimas apie Revlon ColorBurst lūpų dažus, man patiko ir spalva, ir rezultatas. Tobulas produktas.



Kotrynos atsiliepimas apie Matrix Oil Wonders produktus jau bloge. Rekomenduoju perskaityti, nes Matrix produktai verti dėmesio ir savo kainos.



Molio kaukės mano mėgstamiausios, jos gerai valo veido poras, o jeigu sudėtyje dar pridėta vertingų komponentų, tai ne tik valo, bet ir rūpinasi jūsų veido odą. Cattier kosmetikos dar nemačiau, ačiū Modestai už įrašą, tikrai sudominai.






Labai švelnus Eimantės makiažas pavasariui. Iš naudojamų produktų įdomiausiai atrodo Pupa bronzinė pudra ir Alterra BB kremas.




Labai gražus madingiausių šio pavasario Nude spalvų interpretacija. Perskaičiau du kartus, lūpos - Esswnce XXXL shine lip gloss, viskas, pabaigiu įrašą ir į parduotuvė.
http://ievushka.com/makeup-nude-on-nude/


Stilius


Nuostabiai ryškių pavasariškų spalvų Maženos pončio. Aš savo drabužinėje tokio drabužio kol kas neturiu, nes nemoku jo nei nešioti, nei derinti su kitais drabužiais, jeigu Jus irgi neturite, rekomenduoju perskaityti ir pažiūrėti kaip tai daro Mažena.


Aš jau sakiau Enrikai, ir dar kartą pasakysiu, sijonas tobulas. Gaila, kad Lietuvoje nėra www.envii.com drabužių.


Dar vienas nuostabus sijonas ir Ievos pasirinkimas. Labai patinka Ievos naujieji bateliai iš Zaros.




Pašnekėjimui


Jurgita pasakoja savo blogo skaitytojams kaip išsirinkti tinkančius drabužių ir kosmetikos atspalvius pagal keturių metų laikų teoriją. Pasirinkimas priklauso nuo jūsų odos, akių ir plaukų spalvos.


Karolina pasakoja apie savo gyvenimą, darbą ir blogginimą. Labai smagu paskaityti, nes tokie įrašau bloguose mano mėgstamiausi.


Žvakės, kaip man patinka žvakės. Yankee candle žvakės pačios populiariausios sprendžiant iš bloggerių pasirinkimo ir instagram nuotraukų. Labai daug "skaniai" atrodančių žvakių Indrės bloge


Enrikos Smoothie receptas. Aš vis dar kažkur nusiperku, tačiau, manau atėjo laikas pradėti gaminti natūralius kokteilius ir sulčius namuose.


Užsienio Bloggeriai apie naujienas



Aš jau skaitau ne vieną gerą atsiliepimą apie IsaDora Nude Sensation kreminę pudrą. Rezultatas ant veido irgi atrodo labai gražiai, šią savaitę pamačiau šią pudrą prie Drogo naujienų. Tiesą sakant, parduotuvėje jos dar nebuvo, nes tikrai išbandyčiau.


O taip atrodo vasaros kolekcijos Chanel nagų lakai, paskutiniai violetinis ir mėlynas į norų sąrašą, pirmieji du nieko ypatingo. Man atrodo Chanel kiekvieną vasarą išleidžia po oranžinės spalvos laką - Holiday, Micabella, Lilis. Jeigu dar tokios spalvos neturite, verta pagalvoti.


Vasaros naujienos iš Dior. Man įdomiausiai atrodo Dior bronzinė pudra, ko dar neturiu ir nebandžiau, tai Dior bronzinių pudrų, nes mano favoritai - Guerlain, tačiau gal atėjo laikas išbandyti kažką naujo...


Dolce and Gabbana nauji matinės spalvos lūpų dažai. Manau šitoje paletėje įmanoma atrasti sau tinkančius raudonos spalvos lūpų dažus. Pasirinkimas labai didelis: nuo šviesiai oranžinių iki tamsiai bordo. Gaila, kad Dolce and Gabbana kosmetikos nėra Lietuvoje, bet internetas mums į pagalbą.


Nauja Shu Uemura kosmetikos kolekcija skirta juvelyrikos dizainerei Yazkubey. Spalvingi įpakavimai ir įdomūs produktai.

Tokia buvo mūsų grožio savaitė, susitiksime kitą ketvirtadienį, Skanios kavos, šilto oro ir geros nuotaikos.








SHARE:

1 komentaras

Blogger Template Created by pipdig