2015 m. kovo 4 d., trečiadienis

Mano rankų oda rūpinasi Žiedė rankų kremas


Kaip seniai aš nerašiau apie "Žiedė" kosmetikos priemones, šiandien skubu papasakoti apie nuostabų rankų kremą su simondsijų ir avokado aliejais, kurie puikiai maitina rankų odą.




Gamintojo aprašymas:



PASKIRTIS: ekologiški avokadų, simondsijų augaliniai ir kedrų, jazminų eteriniai aliejai minkština ir maitina išsausėjusią ir sugrubusią rankų odą. Pasižymi regeneruojančiomis ir gydančiomis savybėmis. Naudokite prieš namų ruošos darbus, einant į šaltą orą ir vakare prieš miegą.
SUDĖTIS: simodsijų aliejus, avokadų aliejus, levandų vanduo, rožių vanduo, emulsinis kviečių vaškas, emulsinis alyvuogių vaškas, mirų eterinis aliejus, verbenų eterinis aliejus, kedrų eterinis aliejus, jazminų eterinis aliejus, natūralūs konservantai (benzyl alcohol, potassium sorbate, sodium enzoate).
TŪRIS: 50 ml
KAINA: 27 Lt / 7.82 EUR

Įpakavimas:








Konisistencija:





Mano nuomonė:


Labai stilingas rankų kremo įpakavimas, tačiau jis nėra ypatingai patogus, nes labiau vertinu klasikines rankų kremo tūbeles, nes ten nereikia kišti rankų. Kremas maloniai, tačiau nestipriai kvepia, labai maloniai tepasi. Maitinimas vidutiniškas, man pilnai užtenka, nekenčiu riebių rankų. Man svarbiausiai, kad rankų kremas greitai įsigertų ir pamaitintų nagų odeles. "Žiedė" kremas šiuos reikalavimus atitinka idealiai. Kremo sudėtis draugiška, naudojami ekologiški ingridientai. Manau tai yra labai svarbu, taip pat kremas gaminamas Lietuvoje ir parduodamas tik vaistinėse.







SHARE:

1 komentaras

Blogger Template Created by pipdig