2015 m. kovo 4 d., trečiadienis

„Mados infekcija” 2015. LENA LUMELSKY [ Belgija ]



Šiandien aš noriu pristatyti Jums dizainerė iš Belgijos, Lena Lumelsky. Kai aš tik pamačiau jos drabužių nuotraukas, aš supratau kad jos kolekcijos man patinka labiausiai. Aš nesu dizaineris ir superinis mados kritikas, aš už tai, kad mada būtų praktiška ir moteriška. Aš už tai, kad dizainerių kurtus drabužius galima būtų nešioti, o ne tiesiog spręsti iš jų apie madingas spalvas ir mados tendencijas. Lenos kolekcijos įkvėptos moteriškumu. Jos kuriami drabužiai tinkami nešiojimui kiekvienai iš mūsų, todėl apie Lenos kolekcijas mes pašnekėsime plačiau..








Lena Lumelsky yra įgijusi magistro laipsnį Karališkajame dailės universitete, Antverpene, Belgijoje. Per daugiau nei dešimt savo kūrybinio kelio metų, dalyvaudama įvairiuose mados industrijos konkursuose, ji laimėjo  šešis apdovanojimus. Dizainerės biografijoje taip pat įrašyta dvylika projektų, į kuriuos ji buvo įsitraukusi Belgijoje, Italijoje ir Japonijoje.




Šiuo metu Lenos kūrybos darbus galima įsigyti daugelyje šalių Europoje, JAV, Azijoje, Artimuosiuose rytuose: Londone, Niujorke, Los Andžele, Paryžiuje, Charkove, Tokijuje, Kumamoto, Honkonge, Seule.


AW1516 Kolekcija

Mintis >  Dizainerę kolekcijai įkvėpė tradiciniai Škotijos rūbai. Kalnuoto krašto gyventojai dėvėjo languotus septynerių ar aštuonerių jardų ilgio audinius, dengiančius juos nuo pat kaklo iki kelių – išskyrus tik dešiniąją ranką.
Dizainerė bando išlaikyti šilto ir švelnaus, apvynioto aplink visą kūną, audinio jausmą, tačiau jaučiamas ir modernumo prisilietimas.
Šie drabužiai apsaugo ne tik vėjuotą dieną, bet ir suteikia skirtingas audinio dėvėjimo galimybės. Tad, pasak Lenos, su šiuo drabužiu niekada nebus nuobodu.












Labiausiai man patiko Lenos internetinis puslapis, ušjunkite šviesą kai išeinate, prašo Lena...  Atroro tikrai naujoviškai, gražiai ir minimalisšiškai. Aš vakar specialiai palikau Jums nuorodą, pažiūrėjimui Tokių internetinių puslapių vienetai, iš karto matosi, čia gyvena mados dizainerė...





Dar noriu įkelti po kelias nuotraukas iš Lenos Lumeksky  kolekcijų:


SS'10






AW' 11








SS'12




SS'13







Po visų nuotraukų pas mane liko tik vienas klausimas: Kur nusipirkti? Manau jį aš užduosiu Lenai Lumerlsky per Mados Infekcijos spaudos konferenciją po drabužių kolekcijos pristatymo. Nes man labai patiko jos kuriami drabužiai jie tinkami nešiojimui, atrodo gražiai ir yra mano stiliaus. O Jums patiko?

Daugiau informacijos: http://lenalumelsky.com





SHARE:

1 komentaras

Blogger Template Created by pipdig