2015 m. kovo 19 d., ketvirtadienis

Beauty Talk...


Sveiki, mano brangieji, kaip ir kiekvieną ketvirtadienį įdomiausi Lietuvos ir Užsienio bloggerių straipsniai jau parskaityti ir paruošti Jums. Kviečiu pasiimti didelį puodelį kavos arba arbatos ir perskaityti mano naują įrašą Beauty Talk...




Apie grožį:





Daugiausiai šią savaitę Lietuvos bloggeriai skyrė dėmesio plaukų priežiūrai. Noriu pradėti nuo Modestos naujo įrašo bloge apie VIVI natūralius šampūnus plaukas. Aš irgi turiu VIVI šampūną su argano ir kanapių aliejais, greitai parašysiu atsiliepimą, o kol kas skaitome Modestos VIVI šampūnų palyginimą.
http://veidrodeli.blogspot.com/2015/03/vivi-sampunas-su-argano-ir-kanapiu.html


Maženos atsiliepimas apie nauja Avon plaukų liniją su vertingais aliejais. Man įdomiausiai atrodo apliejus plaukas.


Enrikos naujas įrašas bloge apie Moroccan Argan Oil plaukų aliejuką. Aš irgi visada rinkosi aliejus papildomai plaukų priežiūrai, buvo įdomu pamatyti nematytą produktą. Manau Lietuvoje tokio aliejaus nėra.




Judita savo blogo skaitytojams pasakoja apie labai didelę šešėlių paletę, spalvų pasirinkimas milžiniškai, su ja galima padaryti bet kokį makiažą.


Man labai patinka ANNY nagų lakai, jų spalvų pasirinkimas labai didelis, o kokybė verta kiekvieno sumokėto cento. Karolina šią savaitę lakavo nagus labai gražiu šokoladinės spalvos ANNY 042 It is a girl's world atspalviu.


Sutinku, rankų oda reikia rūpintis ir žiemos ir pavasario sezonu, tik reikia rinktis skirtingos konsistencijos ir paskirties rankų kremus. Živilė savo blogo skaitytojams pasakoja apie L'occitane rankų kremus, aš irgi turiu tokius mini įpakavimus, man patiko.



Patricijos vonioje jau pavasaris, ir tai nauja dušo želė su Grepfrutais. Man įpakavimas ir kvapas tikrai privalumas, o SLS  sudėtyje nėra taip baisu.


Jau visi tikriausiai matėte, kad Uoga Uoga pristatė naujieną rinkoje - BB kremą. Tačiau joks čia BB kremas, tai tiesiog lengvas kremas su atspalviu, nuo Azijietiškų BB kremų skiriasi kaip diena ir naktis. Greta bando šį kremą pritaikyti savo veidui. Sakyčiau, jeigu veido oda yra graži ir neturi didelių trūkumų, tada tai puikus pasirinkimas, nes sudėtis labai draugiška.


Ar tikrai Soda tinka giliam veido valymui? Man buvo labai įdomu perskaityti Monikos naują įrašą, tačiau bandyti valyti ar naudoti sodą veido valymui kol kas baisoka, manau kad ne veltui.



Kai kuriuos lūpų dažus neįmano nudažyti be lūpų pieštuko. Kaip pasirinkti pieštukus pasakoja Ingrida. Man labiausiai patiko ryškiai raudonas pieštukas, labai graži spalva, kuri tinka prie mano lūpų dažų, reikės paieškoti.


Geros kokybės teptukai - gražaus makiažo garantas. Patikėkite, kokia be būtų gera kosmetika, su vienu teptuku makiažo padaryti neįmanoma. Indrės atsiliepimas apie teptukų rinkinį, rinkinio kaina tikrai labai gera.



Stilius


Maženai idealiai tiko Artdeco Art Couture lūpų dažai iš naujos kolekcijos, o jos drabužių derinukuas su skrybėle atrodo nepakartojamai.


Ievos labai skoningas ir  stilingas žalios spalvos makiažas, ir vėl tas tobulas akių pavedimas. Ieva, aš ateisiu pas tave į apmokymus.


Pavasaris, ryškių atspalvių sezonas. Dar vienas labai gražus makiažo variantas pagal Enriką, pagrindinis akcentas geltonos spalvos šešėlis.


Eimantė rekomenduoja savo skaitytojams pasirinkti mėtinės spalvos paltuką pavasariui. Aš po beviltiškų mėlyno paltuko paieškų jau susitaikiau su mintimi, kad pirksiu arba ryškiai žalią, arba violetinį, o makiažas su Bobbi Brown kosmetika visada atrodo tobulai.


Aš pati esu batų ir rankinių manijakė, man labai svarbu, kad rankinė tiktų prie batų, o batai prie drabužių. Praeitą savaitę kaip tik nusipirkau Aldo aukštakulnius ir rankinė, o štai jau Evos gražuolė. Labai gražus rankinės dizainas, o Aldo kokybė tiktai džiugina.



Pašnekėjimui



Jurgita savo bloge tęsia pašnekėjimus  tema "Spalviniai tipai pagal metų laikus". Manau ši tema labai įdomi, nes galima atrasti naujus atspalvius ir makiažo variantus, kurie tinka būtent prie tavo akių , odos ir plaukų spalvos.



Patricijos labai šiltas pasakojimas apie vestuves, ačiū labai už straipsnį, man buvo labai aktualu perskaityti. Aš irgi labai norėčiau vestuvių pratęsimo (jeigu nuspręsčiau kad jis bus, terasoje, bet kaip atspėti orą).


O jus jau spėjote paragauti nuostabių Giraffe sulčių ir koktelių? Mes su Greta taip, verdiktas - dėmesio verti ir labai skanūs gėrimai.


Aurėlija pasakoja apie Gentle Day gaminamą produkciją. Žinome, bandėme, naudojame ir labai patinka. Plačiau jos bloge:






Užsienio bloggeriai:



YSL pristato savo naują vasaros kolekciją: geltonas ir oranžinis nagų lakai, rudų atspalvių akių šešėliai ir matinis bronzantas. Aš tikriausiai nusipirkčiau viską, ką reklamuoja YSL Promo modelius, be galo groži ir stilinga mergina. Ką aš galvoju apie kolekciją? Gražu, tačiau Guerlain bronzinės pudros geresnės kokybės, geltonas nagų lakas nebus toks kaip Chanel Mimosa, galima išleisti dar milijoną geltonų lakų, tačiau 'pats geltoniausiais' bus Chanel, tikriausiai pasižiūrėsiu YSL kiss&blush oranžinės spalvos, nes tokios spalvos mano mėgstamiausios. 


Dar vieną YSL naujiena: akių šešėliai. Gražu, ypač pilkas ir žalias atspalviai. Reikės būtinai išsirinkti sau atspalvį parduotuvėje. Tiesą, bandžiau Armani šešėlius tokios pat konsistencijos, įsimylėjau. Atrodo, taupymo programa nepasitvirtina. O ką nusipirkau, pamatysite pirmadienį.


Man visada įdomiausiai atrodo Too Faced kosmetika, gal dėl to, kad aš dar nieko nebandžiau? Labiausiai norėčiau išbandyti jų bronzantus. Too Faced kompanija vasarai išleidžia bronzantų paletę, kur surinktos visos pačios populiariausios bronzinės pudros. Ar Jus bandėte Too Faced kosmetiką? Kas patiko?



Taip gražiai atrodo Too Faced bronzantų knygą? Na kaip galima susilaikyti?



Man dar krito į akis Too Faced lūpų blizgesiai, labai gražios spalvos ir ryškūs pigmentai.



Tokia buvo mūsų grožio savaitė, ačiū kad skaitote.





SHARE:

5 komentarai

  1. Et, ir vėl nepatekau :) :) :)
    Ačiū, kad padedi atrasti įdomių blogų, sėkmingai pildosi mano RSS srauto skaityklė.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. oi, sorry, gerai kitą kartą įkelsiu, jeigu leidi ;-)

      Panaikinti
    2. Tai aš gi juokauju :) Neprivalai nieko kelti jei nenori :) Bet turbūt visos truputį tikimės save rast čia. Seniai, kai blogai buvo ant didelės bangos, buvo toks tinklaraštinikų guru iš http://www.nezinau.lt ir jis kiekvieną vakarą rašydavo Blogoramas. Iš esmės panašiai, kaip čia tu, paminėdavo kas įdomaus nutiko blogosferoje, tai kiekvienas blogeris laukdavo vakaro, kad gal bus paminėtas :). Pamenu pirmą kartą ten radusi savo vardą krykštavau kaip vaikas :).
      Man smalsu kaip tu skaitai blogus. Ar pvz., prenumeruoji RSS srautą kaip aš ir skaitai vienoje vietoje tuos, kur tau įdomūs, ar kiekvieną dieną aplankai tiesiogiai visus skaitomus blogus, ar dar kaip nors?

      Panaikinti
    3. Pas mane yra bloggerių sąrašas, kurių paklausiau ar galima kelti jų šrašus į mano blogą ir į facebooką. Aš kiekvieną vakarą irgi sukeliu naujus straipsnius, bet tik į facebooką, tad iki ketvirtadienio jau daigiau mažiau žinau akie ką rašysiu. Aš ir taip gaunu be galo ir krašto laišku, todėl prenumera ne man.
      https://www.facebook.com/pages/LTBeautyBloggers/1571350716429789?ref=hl


      Panaikinti
  2. Tai prenumerata ne į paštą ateina. Į pasirinktą srauto skaityklę, aš pvz naudoju feedly.com (seniau populiarus buvo google reader) ir bendras vaizdas atrodo maždaug taip: http://images44.fotki.com/v1468/photos/7/2342007/12640913/pvz-vi.jpg
    tekstas skaitomas tiesiai ten, niekur neinant. Patogu, skaitymo programėlės yra ir telefonams.
    Čia rašau apie tai dėl to, kad na ne visi žino, ne visi moka, daugelis mato bloguose kur nors RSS ženkliuką ir net ne visada žino kas tai yra :). Kažkada seniai apie tai rašiau http://venividi.lt/straipsniai/kas-yra-rss-ir-kaip-juo-naudotis/, jei kartais būtų įdomu. Ir čia šiaip gal bus naudinga žinoti, kad turi daugiau skaitytojų nei kartais galvoji, nes daugelis prenumeratorių nebūtinai užsuka tiesiogiai į puslapį, jei nenori komentuot, ar komentarų skaityt, bet tavo tekstą vistiek pamato :)

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig