2015 m. kovo 19 d., ketvirtadienis

essence išskirtinė kolekcija „brit-tea“




Labas rytas, mano mielieji blogo skaitytojai, kol aš skaitau ir rašau rubriką Beauty Talk, siūlau Jums susipažinti su Essence kompanijos naujienomis ir su nauja „brit-tea“ kolekcija. Spalvos labai švelnios ir gražios. Kodėl man patinka essence limited edition kolekcijos? Nes jos atrodo neįprastai, skirtos merginoms nuo 14 metų ir daugiau, tačiau man 31, aš kartais su mielu noru nusiperku sau labai mielus širdžiai produktus. essence kolekcijų naujienas pasiekia mus kas dvi savaitės, vis galvoju, na iš kur tiek idėjų ir įkvėpimo? Visos kolekcijos gerai apgalvos, yra kolekcijos tema. Nors kartais produktai atrodo panašiai, visada galima rasti kažką įdomaus.



essence išskirtinė kolekcija „brit-tea




Jau laikas! Nuo pat balandžio iki gegužės, essence, kartu su naujausia savo išskirtine kolekcija „brit-tea“, kviečia tave į pirmąjį metų vakarėlį lauke! Įkvėptos tradicinės angliškos arbatos gėrimo, priemonės turi išskirtinį retro įvaizdį ir yra pateikiamos lengvais kreminiais, mėtiniais, persikiniais ir alyvų atspalviais – lengvas rausvas potėpis pavasario kontrastams! Dekoruotos mielais gėlių žiedų elementais, pakuotės nukelia į stilingą arbatos gėrimo vakarėlį. O kur dar lūpų balzamas! Jis įpakuotas unikalioje gėlės formos dėžutėje! Kita priemonė, kurią tiesiog norisi turėti – skaistalai, su gėlių įspaudais paviršiuje ir akių šešėlių paletės, sudarytos iš trijų švelnių spalvų... Jie idealiai išbaigs tavo britiškos merginos įvaizdį! Lauko sezonas atidarytas... su essence!




essence brit-tea – akių šešėlių paletė
Akys myli Britaniją! Akių šešėlių paletė, kurioje slypi trys pavasarinės spalvos – kreminė, rausvai persikinė ir alyvinė, sukurs tobulą makiažą kiekvienam vakarėliui lauke. Kreminę, lengvai blizgią tekstūrą labai lengva tepti su akių šešėlių šepetėliu. Parduotuvėje rasite šešėlių paletę „01 keep calm and have some tea“. Kaina apie €3.39*.






essence brit-tea – akių šešėlių šepetėlis

Popiečio arbata... Juo lengva tepti ar maišyti bet kuriuos šešėlius. Šis akių šešėlių šepetėlis turi du antgalius, kuriais galėsite kurti skirtingus makiažus. Parduotuvėse rasite akių šešėlių šepetėlį „01 keep calm and have some tea“. Kaina apie € 2.19*.

 






essence brit-tea – lūpų balzamas
Nuostabi dovana... Lūpų balzamas palepins Jūsų lūpas ir tuo pat metu suteiks joms išskirtinio rausvo spindesio. Dėka mielo įpakavimo – dėžutės, su atsiveriančių gėlės žiedu – lūpų balzamas nėra tiesiog priežiūros priemonė, o ir grožybė, į kurią malonu žiūrėti. Parduotuvėse rasite „01 vanilla ice-t baby“. Kaina apie € 2.59*.








essence brit-tea – lūpų blizgesys

Arbatos ar kavos? Persikinė ir rausva spalvos, su šviesą atspindinčiomis dalelėmis, sukuria spindinčių lūpų efektą. Ilgai išliekanti formulė ant lūpų nugula itin maloniai ir nekeičia spalvos. Parduotuvėse rasite du atspalvius: „01 tea is the new coffe“ ir „02 pink to go“. Kaina apie € 1.99*.




essence brit-tea – spindesio suteikiantis makiažo pagrindas
Vakarėlio spindesys... Spindesio suteikiantis makiažo pagrindas Jūsų veidui suteiks natūralumo ir subtilaus spindesio. Šis pagrindas gali būti naudojamas kaip odos paruošimas prieš makiažą ar tiesiog vienas. Bet kuriuo atveju tolygi oda – garantuota. Parduotuvėse rasite „01 make tea not war“. Kaina apie € 2.79*.




 

essence brit-tea – skaistalai
Rožių sodas! Trispalviai skaistalai – kreminė, rožių ir rausva – sukombinuoti taip, kad Jūs idealiai galėtumėte paryškinti savo skruostikaulius pereinančiomis spalvomis. Rožės žiedlapių įspaudai šią pakuotę paverčia absoliučia dėmesio traukėja. Parduotuvėje rasite „01 tea-riffic garden party“. Kaina apie € 3.79*.





essence brit-tea – nagų lakas
Perlų spindesys... Pavasariškos spalvos – alyvinė, žydra, rausva ir žalsva – tobulas pasirinkimas jaukiam arbatos vakarėliui lauke. Keturių atspalvių ilgai išliekantys nagų lakai turi porcelianinį efektą – tikrai mados mylėtojai! Parduotuvėse rasite „01 tea-pical british“, „02 have a beau-tea-full day“, „03 pink to go“, „04 green tea for two“. Kaina apie

 € 1.99*.





essence brit-tea – nagų dildė
Puodeliais puošta nagų dildė! Suformuokite ir trumpinkite savo nagus: su šia miela nagų dilde nagus galėsite paruošti ilgesniam lako išlaikymui. Jaukūs angliškos arbatos puodeliai, kuriais puošta dildė, ją padaro tik dar patrauklesne! Parduotuvėse rasite „01 make tea not war“. Kaina apie
 € 1.39*.

Mano nuomonė:

Essence kosmetiką reikia žiūrėti gyvai, nes kartais nuotraukose vienos spalvos, o realybėje visai kitokie atspalviai. Man patiko skaistalai ir nagų lakai, prie šių produktų sustosiu ilgiau, arba lauksiu nuotraukų Vokiškų Beauty Bloggerių, gera žinia, šita kolekcija bus mūsų parduotuvėse.






SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig