2015 m. kovo 8 d., sekmadienis

Botanika eterinių aliejų rinkinys "Nakties karalienė"



Labas vakaras, brangieji, šiandien vakariniam skaitymui siūlau mano naują įrašą apie Botanika eterinius aliejus. Aš labai mėgstu kvapnias vonias vakarais, šiandien kaip tik puiki proga praleisti laiką vonioje ir sumaišyti kelis eterinių aliejų kvapus atsipalaiduoti po sunkios savaitės ir pasiruošti darbingam pirmadieniui.


Gamintojo aprašymas:

Naktis. Lengvas vėjelis liečia švelnią odą, apgaubia nepažįstamąją nepakartojamu gėlių ir žolelių aromatu. Ji lengvai žengia likimo takeliais, aplenkdama nelaimes ir problemas. Paukščiai nutyla, medžiai lenkiasi, tarytum norėdami prisiliesti prie mirgančių jos švieselių. Ji NAKTIES KARALIENĖ.
Rinkinyje yra 100% eteriniai aliejai:
SALDUSIS APELSINAS (citrus sinensis (L.) Pers.): teigiamai veikia sausą odą, tonizuoja. Puikiai tinka brandžios odos priežiūrai. Tinka naudoti lūpų bei sausų plaukų priežiūrai. Galima naudoti kasdien plaunant plaukus. Puiki anticeliulitinė priemonė. Stabilizuoja nuotaikų kaitą, ramina.
JAZMINAS (jasminum officinale): gerina visų tipų odos būklę, jaunina. Naudojamas norint padidinti odos elastingumą, pašalina strijų, randų pėdsakus. Neutralizuoja visus stiprius kvapų atspalvius. Pašalina depresijos, nemigos pojūčius.
YLANG-YLANG (сananga odorata (Lam.) Hook.): tinka jautrios odos priežiūrai, jaunina, išlygina, drėkina ir glotnina odą. Stiprina plaukus, saugo nuo lūžinėjimo. Išlaiko įdegį, pašalina sudirgimą po saulės vonių. Pašalina emocinį sudirgimą, įtampos pojūčius, skatina kūrybiškumą, teikia erotinį efektą.
CINAMONAS (cinnamomum zeylanicum): pašalina odos blyškumą. Teikia teigiamą poveikį grybeliniams susirgimams. Puiki priemonė nusilpusių, slenkančių plaukų priežiūrai. Padeda alpstant, sukantis galvai, gerina blogą savijautą. Nutralizuoja uodų nuodus. Šalina nemalonų burnos kvapą. Atpalaiduoja nervinę sistemą.
NEROLI (citrus aurantium var. amara): teigiamai veikia visų tipų odą: jaunina brandžią odą, atgaivina sausą ir papilkėjusią odą, tinka kasdienei mišrios odos priežiūrai. Stiprina plaukus ir didina jų elastingumą. Efektyvi priemonė aromaterapijoje gydant neurozę ir aritmiją. Pasižymi antiseptinėmis, tonizuojančiomis ir raminančiomis savybėmis.
PAČIULĖ (pogostemon cablin): tinka visų tipų odai. Puiki priemonė kovoje su inkštirais, mažina uždegimus, skatina odos žaizdelių, randų gijimą. Stiprina, teikia elastingumo ir žvilgesio plaukams, pašalina pleiskanas, mažina riebalavimosi lygį. Puiki dezodoruojanti kojų priemonė. Teikia optimizmo ir geros nuotaikos pojūčius.
Naudojimas:
  1. Kosmetinių priemonių praturtinimas: nurodytą aliejaus kiekį įlašinti į 10-15 ml pasirinkto pagrindo (kremo, toniko, gelio, šampūno ir kt.), santykiu 1:1.
  2. Masažas: eterinį aliejų sumaišyti su 1-2 šaukštais bet kurio augalinio aliejaus (jojobos, persikų, vynuogių kauliukų ir kt.) arba su pasirinktu kremu.
  3. Vonia: į pripildytą vandens vonią (37-38°С) įlašinkite eterinį aliejų sumaišytą su 1 šaukštu emulgatoriaus (pieno, medaus, jūros druskos). Procedūros trukmė 10-20 min.
  4. Kompresas: nurodytą kiekį aliejaus sumaišykite su 1 stikline vandens.
  5. Inhaliacijos: Karštos: eterinį aliejų įlašinkite į indą su karštu vandeniu, užsidenkite rankšluosčiu ir kvėpuokite garais apie 3-5 min. Dėmesio! Užmerkite tuo metu akis. Šaltos: eterinį aliejų sulašinkite ant servetėlės ir kvėpuokite apie 5-7 min.
  6. Patalpų aromatizacija: nurodytą eterinio aliejaus kiekį įlašinkite į aroma-lempą, pripildytą vandens, uždekite žvakelę. Aromatas pasklis po patalpas. Jeigu neturite specialios lempos, aliejų užlašinkite ant servetėlės ar į indelį su karštu vandeniu, patalpinkite ant šildytuvo. Procedūros trukmė 15-30 min.
  7. Nagų priežiūrajeigu nagai sluoksniuojasi, sumaišykite eterinį aliejų su augaliniu (jojobos, avokado, abrikosų) ir įmasažuokite į nago plokštelę apie 5-10 min., palikite nakčiai arba prieš 15 min. prieš lakavimą.
  8. Sauna: eterinį aliejų įlašinkite į indą su karštu vandeniu, pastatykite ant viršutinio gulto, galite apšlakstyti sienas.
  9. Vonelės kojoms: sumaišyti eterinį aliejų su 5-7 l šilto vandens.
Talpa: 6*1,5 ml.
Kaina: 4,24 EUR
Kur pirkti: Elevita parduotuvės
Įpakavimas:






Mano nuomonė:
Kai tik pamačiau parduotuvėje šios aliejus, supratau kad reikia išbandyti. Aliejų rinkinių pasirinkimas labai didelis, reikia tik išsirinkti mėgstamus kvapus, aš labai mėgstu apelsinų, jazminų ir neroli kvapus, todėl mano pasirinkimas "Nakties Karalienė", tiesą aš dar nusipirkau vieną rinkinuką, ten buvo Damaskinių rožių kavapas ir vadinasi "Meilės magija".  Aliejų aprašyme yra informaciją kaip šios aliejus naudoti, aš Jums papasakosiu kaip naudoju aš: sumaišau kelis lašus aliejų su jūros druska ir įberiu druską į vonią, kvapas gaunasi labai stiprus. Kelis lašus cinamono aliejus įmaišau į molio kaukę, jazmino aliejų maišau su avokado aliejumi kūno masažui nuo celiulito.
Apibendrinant noriu pasakyti, kad aliejų kvapai labai stiprūs, aš net užtepu ant riešo nerolio ar ylango aliejaus, jie kvepia stipriau nei mano kvepalai, svarbu jeigu maišyti, parinkti tinkamus kvapus. Rekomenduoju išbandyti, nuostabus produktas. Naudojasi labai taupiai, užtenka vos kelių lašų naudojimui.



SHARE:

4 komentarai

  1. Anonimiškas2015-03-09 14:30

    Labai fainas rinkinukas uz tikrai juokinga kaina! O jei dar pasirinkimas didelis, tai as nezinociau kuri rinktis!

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Va koks pasirinkimas. Aš irgi stovėjau ilgai, bet išsirinkau ;-)
      http://eshop.elevita.lt/lt/231-eteriniai-ir-kosmetiniai-aliejai?p=3

      Panaikinti
  2. Tinklaraščio administratorius pašalino šį komentarą.

    AtsakytiPanaikinti
  3. Ar galima šiuos kvepalus patalpinti ant elektrinio vandens šildytuvo? Nebus per kaitru?

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig