2015 m. kovo 2 d., pirmadienis

Chanel nagų lakas Atmosphere



Šiandien noriu parodyti labai gražų ir neįprastos spalvos Chanel nagų laką iš Chanel Rudens 2014 metų  kolekcijos. Aš esu Chanel lakų kolekcionierė, bet perku ne visus lakus ir eilės, o tik įdomių spalvų, nes raudonų ir bordo lakų kolekcijoje labai daug, o Chanel Atmosphere lakas chameleonas.





Gamintojo aprašymas:


Klasikinės madingos spalvos leis pasijusti tarsi nužengus nuo Paryžiaus mados podiumo. Šis pažangios sudėties nagų lakas stiprina bei drėkina nagus ir suteikia kerinčiai spindinčią spalvą. Padengia nagus lygiu sluoksnių (be ruoželių), nesilupa ir ilgai išlieka.
Naudojimas: švelniai užtepkite vieną sluoksnį, leiskite jam išdžiūti ir tepkite kitą (kol spalva taps norimo ryškumo).
13 ml.
Kaina 89 Lt  (limited edition kolekcija, manau dar galima rasti parduotuvėje)

Priminu kaip atrodė Chanel rudens kolekcija:






Įpakavimas:









Teptukas:






Rezultatas:








Mano nuomonė:


Aš nesu perlamutrinių lakų gerbėja, man jie nelabai patinka, tačiau šitas variantas labai gražus. Priklausomai nuo apšvietimo Chanel lakas keičia savo spalvą nuo pilko, auksinio iki rožinio. Tiek daug komplimentų savo lakui kaip šiandien, aš jau  seniai nesu gavus. Lakas patiko net mano mamai nors dažniausiai ji sako kad Chanel lakai neverti savo kainos, o šį kartą - spalva verta milijono. Nors Chanel lakas labai kaprizingi, šitas lakuojasi be problemų. Nereikalauja nei viršutinio, nei pagrindinio lako sluoksnio. Laikosi ant nagų apie 3 dienas. Man labiausiai patinka atspalvis.




SHARE:

2 komentarai

  1. Anonimiškas2015-03-02 21:29

    Labai grazus nagu lako pavadinimas. :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Tinklaraščio administratorius pašalino šį komentarą.

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig