2015 m. kovo 24 d., antradienis

EOS lūpų balzamas - granatų ir aviečių


Visi mes jau matėme EOS balzamus, jis pats populiariausias lūpų balzamas, jį naudoja garsenybės, o jo nuotraukų pilna ir facebook ir instagram. Šiandien noriu pašnekėti apie EOS lūpų balzamą. Kodėl jis toks populiarus ir ar vertas savo garsaus vardo?





Gamintojo aprašymas:





  • Efektyviai drėkina lūpas ir suteikia joms išskirtinį švelnumą
  • Granatų ir aviečių kvapo
  • 95% organinis ir 100% natūralus
  • Be kenksmingų glitimo, parabenų, parafinų, ftalatų
  • Turi daug vitamino E, taukmedžio sviesto bei simondsijų aliejaus
  • Talpa - 7.4 ml

Aprašymas


Ar nori turėti stulbinančias lūpas? Ar nori, kad jos būtų išskirtinai švelnios ir malonios?
Tada EOS siūlo tau sprendimą - tai EOS lūpų balzamas! Šis išskirtinis žaismingas balzamas drėkins, suteikis tavo lūpoms neprilygstamą lengvumą bei užkeriantį švelnumą. Taip pat jis yra 100% natūralus!
Būk jaunatviška. Būk žavinga. Būk stilinga. EOS lūpų balzamas akimirksniu užkariavo pasaulį ir juo jau naudojasi net didžiausios Holivudo žvaigždės. Dabar jį turėti gali ir tu!
Išbandyk granatų ir aviečių EOS balzamą - būk apkerėta įtaukiančio granatų ir aviečių kvapo. Pajusk kokios švelnios ir malonios gali būti tavo lūpos!

Sudėtis:



Kaina: 8, 50 EUR

Kur pirkti: http://kosmetine.eu/, http://parfumexpress.lt

Pasirinkimas:



Įpakavimas:









Aš net nežinojau, kad gali būti EOS lūpų balzamo klastuotės, plačiau kaip atpažinti padirbtą balzamą galima perskaityti čia:
http://www.efektas.com/?page_id=564

Mano nuomonė:

Aš esu beauty bloggere ir ne viena kosmetikos naujovė nepraeina pro šalį, man viskas įdomu. Tiesą sakant, apie EOS balzamus aš jau žinojau seniai, kaip ir sakiau, jų nuotraukų pilna Instagram, kiekvienas užsienio bloggeris turi po kelis variantus, tačiau Lietuvoje jų nebuvo, reikėjo pirkti iš skelbimų arba siųstis iš užsienio, kainos irgi nebuvo labai pigiau, lūpų balzamas už 30 lt? tai Chanel ar Dior? Tikrai ne, čia tiesiog lūpų balzamas. Pagaliau vieną gražią dieną aš pamačiau šį balzamą kvepalų parduotuvėje ir nusprendžiau nusipirkti, smalsumas padarė savo. Galiu pasakyti, nuostabu kad jo sudėtis yra daugiau mažiau natūrali, dizainas nuostabus, norisi paimti į rankas ir tikrai pritraukia dėmesį. Aš pasirinkau ryškiai rožinį balzamą su aviečių ir granatų ekstraktais, kvapas nuostabus, taip ir norisi suvalgyti. Kvepia tikrai labai natūraliai ir skaniai. Bet pats poveikis man nepatiko.

 Aš turiu labai daug lūpų balzamų, nes mano lūpos labai sausos ir aš privesta juos naudoti. Man patinka riebios konsistencijos balzamai, užtepi nakčiai, o iš ryto lygios ir pamaitintos lūpos, galima tepti matinius lūpų dažus. Šitas balzamas lūpas drėkina labai saikingai, jeigu tepi, lūpos nesausos, jeigu netepi, sausos kaip ir buvo.  Negaliu pasakyti kad balzamas man lūpas sausina, ne, jis tiesiog nemaitina mano lūpų kaip kiti natūralios sudėties balzamai. Aš suprantu, kad dizainas ir nuotraukos su žvaigždėmis brangiai kainuoja, tačiau manau, kad tai tiesiog mada, labai prastas produktas. Man mano turimi Lietuviškos gamybos lūpų balzamai patinka žymiai labiau, aišku, jų dizainas nėra toks stulbinamas, tačiau jie gerai atlieka savo užduotį, maitina lūpas. O kas svarbiau Jums? Geras dizainas ar poveikis?




SHARE:

25 komentarai

  1. Manęs irgi šis balzamas nenustebino...
    puikus marketingas, tačiau rezultato - beveik jokio... :)
    Taipogi mėgstu tokius sunkesnius balzamus, kurie ne tik drėkintų, bet ir geraaai maitintų. Deja...
    EOS bus naudojamas, tačiau tikrai ne su didžiausiu džiaugsmu :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. O man net naudoti nesinori, nes rezultato jokio. ;-)

      Panaikinti
  2. O aš nesusigundžiau ir jo neįsigijau, nes tikrai nemažai prastų atsiliepimų, o aš mėgstu, kad lūpų balzamas geriau jau ne itin gražiai atrodytų, bet gerai atliktų savo darbą.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Šaunuolė, kad nesusigundei, o man buvo taip įdomu, galvoju nu kas ten tokio gero, kad visi perka ;-)

      Panaikinti
  3. Aš iš tų, kurioms naudojant šį balzamą, lūpos išsausėjo, suskilinėjo ir nušerpetojo. Turėjau tą bordo įpakavime. Kuo daugiau tepi, tuo baisesnės lūpos. Gerai, kad pirkau pigiai užsienyje, nes būčiau nagus nusigraužus, jei už tokį netikusį daiktą būčiau mokėjus lietuvišką kainą. Beje, internete yra nemažai neigiamų atsiliepimų. Tai mados reikalas :D

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Aš mačiau JAV kaina panašį, apie 7-8$, kiek supratau jis ir ten brangus.

      Panaikinti
    2. Na taip, už įprastinę kainą brangokas, bet aš pirkau per akcijas ir kai dolerio kursas buvo padoresnis, tai nebrangiai kainavo.

      Panaikinti
  4. Pritariu abiems ir Bloggerei! Kažkaip atsispyriau ir išuosčius visus iš eilės EOS, išsirinkau mėginuko neturėjusį, užtat patikimiau atrodžiusį Carmex :) Ir iki dabar džiaugiuosi.

    AtsakytiPanaikinti
  5. Tu uz ji 30 lt mokejai? :) As uz savo 5,5 Eur bet su siuntimu :) Aisku as instagramoj susiradau, ne kvepalu parduotuveje :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Kai kurie džiaugiasi kad perka Chanl tašes labai pigiai, po 50$. Savaime suprantama, kad tai neoriginalu. Aš noriu pasakyti tik tiek, kad jeigu yra tikimybė nusipirkti neoriginalų daiktą, aš nepirksiu iš skelbimų ir instagrame, aš pirksiu patikimoje parduotuvėje, kur yra nos kasos kvitas.

      Panaikinti
  6. kai naudoju juos šaltu metų laiku man būna tas pats kas ir tau, tačiau įsigyti mėtinio bei su spf lūpų balzamai man tapo nepamainomi, kai pradėjau juos naudoti atšilus orams, ar vasaros metu. patariu ir jums tai išmėginti! :)

    AtsakytiPanaikinti
  7. Įpakavimas taip vilioja, bet še tau kiek prastų atsiliepimų. Lygiai tą patį galėčiau pasakyt ir apie madingąjį Baby Lips. Bet tas bent kainuoja protingai :).

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Žinok, Baby lips geresnis, mano mėlynos spalvos nors kažkiek lūpas drėkina, o šitas tik kvepia skaniai. ;-)

      Panaikinti
    2. Man baby lips visai nieko :D

      Panaikinti
    3. Man žinok irgi, tikrai nėra stebuklas, bet ir kaina tokia, o jeigu dar išpardavimas visai pigiai gaunasi.

      Panaikinti
  8. Man lūpas smarkiai sausino, net šerpetoti pradėjo. Atidaviau savo mažylei žaisti, tikrai šlamštas, nors pirktas JAV vaistinėje, tai negali būti neorginalus. Daug geriau koks Eucerin su hialiuronu. Vienintelis geras dalykas-smagi pakuotė ir forma.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Aš manau jis tik to ir vertas. Įdomu, jeigu originalus toios kokybės, įdomu, koks kiniškas? Dar blogiau?

      Panaikinti
  9. Anonimiškas2015-03-25 15:28

    As turejau eos. Lupu nesausino. Naudojau kaip pagtinda lupu dazams. As vis gi susigundusiu dat viena isigyti, nes man patinka jo kvapas ir dizainas. Zinau, yra geresniu... Bet man jie tokie mieli :)

    AtsakytiPanaikinti
  10. O aš, čia pasiskaičius, nupirkau jį dovanų 11os metų mergaitei. Maniau sau, jai gi nereikia kažkokio ypatingo drėkinimo. Tai turiu pasakyti, kad vaikas buvo sužavėtas :) Sakė visada norėjus :) Žodžiu - sau pirkti gal brangoka, jei efektas neypatingas, bet labai geras daiktas dovanoms paauglėms :)

    AtsakytiPanaikinti
  11. Mačiau Eurokos parduotuvėje jau yra, reikės įsigyt su akcija, nes dabar tai gaila pinigėlių man... 8eurai su centais..

    AtsakytiPanaikinti
  12. Žinokite, nieko gero, tik įpakavimas vertas dėmesio. Savo pinigų nevertas.

    AtsakytiPanaikinti
  13. Na jie labai populiarūs ir brangūs. Aš kiek gaunu su šventėm, ar pati nusiperku tai esu patenkinta:)

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig