2015 m. liepos 16 d., ketvirtadienis

Beauty Talk 2015.07.16


Labas rytas, mano brangieji blogo skaitytojai, nors oras mūsų nedžiugina, siūlau pailsėti nuo darbo, pasiimti puodelį skanios kavos ar arbatos ir pusvalandį praleisti Lietuvos bloggerių kompanijoje. Šį kartą daug bronzinių pudrų, lūpų dažų ir smagių pirkinių. Gero skaitymo.






Šiandien Beauty Talk rubriką noriu pradėti Evos įrašu bloge apie Mkce Up Factory kosmetikos priemones. Man labai patiko Evos nuotraukos ir įdomus įrašas. Na o apie Make Up Factory priemones, manau sakyti nieko nereikia, jos tobulos ir idealiai tinka vasarai.






Judita savo bloge pasakoja apie p2 lūpų pieštuką, kuris fantastiškai tinka jai. Aš irgi labai mėgstu naudoti tik lūpų pieštuką, vietoje lūpų dažų. 


Aš šiandien irgi susiruošiau rašyti apie INIKA, tik mano kosmetinėje spindesio suteikianti priemonė, o Jurgita savo blogo skaitytojams pasakoja apie šios kompanijos lūpų dažus.


Patricijos turimi L'oreal lūpų dažai tobulos spalvos, man jie patiko be galo. Per šią savaitę aš taip ir nespėjau nueiti iki parduotuvės, apsižiūrėti asortimento. Bandysiu tai padaryti savaitgalį, jeigu neišvažiuosiu į kelionę į Varšuvą.


Aš esu reklamos auka, man reikia uždrausti skaityti kitų merginų blogus. Pamačius Indrės MUA LUXE spindesio suteikiančią priemonę, užsakiau sau tokią pat.


Naujieji sekmadienio pirkiniai Juodosios plunksnos bloge, man labai patiko bronzinė pudra, lauksime atsiliepimo.




Botanicals - net man negirdėta kompanija. Veido šveitiklis su mandarinais ir ramunėlėmis, skamba labai įdomiai. Mildos bloge atsiliepimas apie šį produktą.


Ieva išbandė Bioderm Liquid Glow aliejuką ir pasakoja apie tavi savo blogo skaitytojams. Ant mano kosmetinio staliuko stovi būtent šis aliejus, aš jį naudoju vakarais, iš ryto veidas atrodo pailsėjęs.


Rituals kūno serumas tai ir mano šios savaitės atradimas. Plačiau Absentta bloge.



Christophe Robin labai populiarus ir brangus plaukų priežiūros prekės ženklas. Ingrida nusipirko lookfantastic grožio dėžutę, ir pasakoja apie plaukų kaukę. Ar produktas jai patiko, sužinosite perskaitę pilną įrašą jos bloge.


Vasarą naudoti kūno kremą vietoje kvepalų. Kodėl gi ne? Kotryna pasakoja apie Di Palpmo kūno losjoną su labai stipriu kvapu. Svarbiausiai, šios priemonės parduodamos tik internetinėje parduotuvėje, o kaip sužinoti ir įvertinti koks priemonės kvapas?


Visada smagu ir įdomu apžiūrėti bloggerio kosmetinės turinį. Karolinos kelionės must have jau bloge.


Gretos namuose jauna šeimos narė - jūrų kiaulytė Paulė (-ius). Atrodo fantastiškai, aš irgi tokios noriu. ;-)


Ava, tavo rankinė tobula, aš noriu būtent tokios, tik Lietuvoje nieko panašaus surasti negaliu.


Salomėja naujame straipsnyje rodo savo pirkinius ir pasakoja apie mėgstamiausias parduotuves. Aš anksčiau irgi negalėdavau ir nesugebėdavau pamatyti kažkuo ypatingo parduotuvėse, o dabar puikiai susitvarkau. Ne parduotuvėje esmė, skonis - pagrindinis varomasis ir svarbus dalykas. Ir nesvarbu ar tai Humana, ar Versace couture su vienais ir kitais drabužiais galima atrodyti kiek stilingai, kiek neskoningai. PS. apyrankė patiko labai labai.


Beauty Vibes bloge nuostabūs Latvijos vaizdai ir kelionės aprašymas.



Tokia buvo mūsų grožio savaitė,

Ačiū, kad skaitote,





SHARE:

2 komentarai

Blogger Template Created by pipdig