2015 m. liepos 16 d., ketvirtadienis

INIKA lengvas šviesą atspindintis kremas


Aš galiu pasakyti iš patirties, kad geriausios spindesio suteikiančios priemonės yra mineralinės sudėties, jų pigmentacija labai stipri ir užtenka vos lašelio priemonės idealiam rezultatui. Suprantu, kotūruoti veidą yra labai sunku, tačiau šiandien aš pasistengsiu jums duoti kelis patarimus.  O mano pasakojimas apie Inika sviešą atspindinį kremą.






Gamintojo aprašymas:




Inika

INIKA yra prabangi, išskirtinė kosmetika tiems, kas ieško nepriekaištingos kokybės ir tai kas geriausia ir be abejo sveikiausia veido odai. INIKA pripažinta ir įvertinta daugelio pasaulio stiliaus ir mados meistrų, bei daugelio pasaulio moterų, kurios pasirinko ekologiškas priemones savo grožiui.

Pusė INIKA produktų yra sertifikuoti ekologiški, kita pusė –  100% gryna mineralinė kosmetika.
Prieš INIKA kosmetikos atėjimą į rinką, nė viena kompanija negalėjo pasiūlyti tikrai natūralios dekoratyvinės kosmetikos, kuri duotų puikų rezultatą ir tuo pat metu būtų unikaliai stilinga bei tendencingai madinga.


     INIKA lengvas šviesą atspindintis kremas



    Šviesą atspindintis, visiškai natūralus šviesą atspindintis mineralinis kremas. Veido bruožus paryškinantis kremas akimirksniu išryškina kaulų struktūrą, norint pabrėžti veido bruožus.
    PARYŠKINIMUI
    Kremą galite naudoti norint paryškinti skruostus bei sritį po antakiais. Tinka naudoti ir kaip akių vokų šešėlius bei lūpoms, siekiant vizualiai jas padidinti. 
    MINERALINIAI PIGMENTAI
    Kremo sudėtyje yra mineralinių pigmentų ir žėručių derinys, kuris akcentuoja bei pašviesina kremu pateptas sritis ir suteikia jaunatviško švytėjimo. Sudėtyje nėra jokių aliejų. 
    ŠVELNI KONSISTENCIJA
    Švelnios konsistencijos kremas susigeria į odą ir suteikia jai nepriekaištingai natūralią, švytinčią išvaizdą.
    Naudojimas: Padenkite kremu apatinę antakių dalį ties antakio kaulu, vidinį akių kampą ir sritį virš skruostikaulių. Norint patobulinti veido bruožus, kremu galite patepti nosies šonus. Taip pat tinka lūpoms, siekiant pabrėžti „kupidono“ lanką.
    Sudėtis: aqua, mica (ci77019), vegetable glycerin*, cetearyl glucoside, cetearyl alcohol, grapefruit (citrus grandis) seed extract, may contain (+/-) tin oxide (ci 778161), titanium dioxide (ci 77891), iron oxides (ci 77491, ci 77492, ci 77499), ultramarines (ci 77007).
    Talpa: 8 gr.
    Kaina: 22 EUR
    Kur pirkti: www.bioeco.lt 
    Įpakavimas:




    Spalva:


    Rezultatas:
    pagalbinė veido kontūravimo schema:






    Mano nuomonė:

    Aš kartais nuo karto einu į susitikimus su garsiais visažistais, dažniausiai užduodamas klausimas jiems apie veido kontūravimą. Tai jau yra, kad mes visos norime Kim Kardashian veido, norime išmokti kontūruoti veidą taip, kaip tai daro ji, tačiau ar vertą? Gal užtenka tik tai paryškinti skruostus?

    Inika spindesio suteikiantis kremas - tobula priemonė. Jos spalva švelniai bronzinė, konsistencija labai švelni ir kreminė. Tepasi ir tušuojasi labai lengvai, todėl nėra galimybių padauginti priemonės. Užtenka vos lašelio visam veidui. Nuotraukose aš paryškinau skruostus ir vokus, manau rezultatas puikiai matosi. Tai nėra pavieniai blizgučiai, tai spindintys kremas. Suprantu, kontūruoti veidą be galo sunku, o tinkamai tai padaryti reikia patirties. Aš pati kartais pasižiūriu į schemas, tačiau ne visada jos veikia, geriau pradžioje ryškinti skruostikaulius ir akių vokus. Tai saugiausias veido kontūravimo būdas. Rekomenduoju išbandyti Inika priemonę, ji labai geros kokybės ir suteikia veidui labai gražų 'glow' efektą. Kremo kaina nėra maža, tačiau geri produktai mažai ir nekainuoja, už kokybę reikia mokėti.
    PR Sample




    SHARE:

    Komentarų nėra

    Rašyti komentarą

    Blogger Template Created by pipdig