2015 m. liepos 17 d., penktadienis

Vasaros topas - Mr. Fox stilingasis lapinas


Labas rytas, mano brangieji blogo skaitytojai, šiūlau penktadienio rytą pradėti stilingai. Aš jau pasakojau apie Retroforma saloną ir labai gražias ir stilingas interjero detales ir nuostabius tapetus. Šį kartą ųnekėsime apie Mr. Fox stilingą lapiną...


asarą viskas lengviau ir linksmiau. Dirbame mažiau, daugiau laiko praleidžiame su draugais, šiema ir rūpinamės namais. Visada susiplanuojame kokį nors darbą namų ūkyje, kurį padarysime ,,per atostogas”, nes turėsime daugiau laiko. Tai gali būti iššūkių pilnas remonto projektas ar nedideli dekoravimo darbai. Pavyzdžiui, išsirinkti naujas užuolaidas ar skirti laiko įdomaus kilimo paieškai. O gal reikia naujos lovatiesės?
Jūsų namams ir Jums išrinkome ,,Retroforma” top - šios vasaros namų mados tendencijomis - ryškiais raštais ir spalvomis alsuonačius daiktus ir interjero detales.
Rūpintis namais yra ne tik malonumas, tai gali būti ir linksma. Vasaros nuotaikai palaikyti aš pasirinkau Mr. Fox rašto herojų. Kuo aš daugiau į jį žiūriu, tuo jis man atrodo nuostabesnis.
Stilingasis lapinas Mr. Fox yra toks mėgstamas, kad jo šeima vis auga.
Šis šiek tiek su jumoru sukurtas britų kompanijos ,,Scion” rašto herojus užvaldė daugybės dizaino mėgėjų širdis. Viskas prasidėjo nuo audinio, po to sekė tapetai, kilimai, puodeliai ir kiti aksesuarai.
Puodeliai ar dubenėliai yra pats lengviausias būdas įsileisti gerą nuotaiką į savo namus. Ir juos taip smagu dovanoti. Jie patinka vaikams ir tėčiams, nustebina kolegą, ar priverčia šypteli drauges, užsukusias paplepėti prie kavos puodelio. Jie tinka sodyboje ir urbanistiniame miesto lofte, modernią klasiką ir gerą dizainą mėgstančių žmonių namuose. Dar, vos nepamiršau, jie tobuli bet kurioje kontoroje, nes yra daugybės spalvų ir kiekvienas kolega gali turėti savo spalvą.
Mr. Fox yra vasaros mylimiausias. Tinka visur ir dera su gera nuotaika.

Pasitarti dėl gražesnio gyvenimo kviečiu užsukti į interjero salonus ,,Retroforma”, kur lauksiu Jūsų su visa interjero ir tekstilės dizainerių komanda.


Lina Kalinauskaitė Forsman
Dizainerė
RETROFORMA įkūrėja

Scion puodeliai Mr. Fox 

250 ml / Kaina 14 Eur
350 ml / Kaina 16 Eur

Scion espresso puodelių komplektas Mr. Fox, 4 vnt. 

Kaina 56 Eur

Scion Lėkštė Mr. Fox 

Kaina 16 Eur

Scion puodeliai Mr. Fox 

250 ml / Kaina 14 Eur
350 ml / Kaina 16 Eur

Scion dubenėliai dribsniams Mr. Fox 

Kaina 13 Eur

Scion Ąsotėlis pienui Mr. Fox 

Kaina 11 Eur

RETROFORMOS SALONAI VILNIUJE 

P. Lukšio g. 32            
vilnius@retroforma.lt                        
tel. +370 5 2101123

 

Gaono g. 10/Stiklių g. 9                                     stikliu9@retroforma.lt                                     
tel. +370 5 2610054

RETROFORMA SALONAI
KAUNE 


S.Daukanto g. 13
kaunas@retroforma.lt
tel.  +370 37 765105



 



SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig