2015 m. kovo 12 d., ketvirtadienis

Eylure priklijuojamos blakstienos Katy Perry Lashes




Aš labai dažnai darau makiažą su Eylure blakstienomis, man patinka ilgos ir gražios blakstienos (savaime suprantama, kiekveną dieną blakstienų neklijuosi, ir galiu pasakyti, aš visiškai prieš priauginamas blakstienas). Aš pastebėjau,  tik priklijuoji blakstienos, makiažas atrodo visiškai kitaip, tą aš supratau žiūrint garsių bloggerių kanalus. Labai apsidžiaugiau, kai gavau blakstienas iš Katy Perry blakstienų kolekcijos. Šiandien apie jas papasakosiu plačiau...






Sukurtos dviejų Britų kino industrijos makiažo profesionalų, Eylure priklijuojamos blakstienos yra seniausias ir originalus priklijuojamų blakstienų prekinis ženklas. Broliai, sukūrę pirmąsias blakstienas jau beveik prieš 70 metų, nuolat atnaujindavo blakstienų gaminimo technologijas, kad jos būtų patogesnės kino žvaigždėms ir jas būtų lengviau aplikuoti.
Šiandien Eylure pasiūlo pasaulio dirbtinių blakstienų rinkai daugiausia inovacijų. Ar žinojote, kad Eylure buvo pirmoji firma, pasauliui pristačiusi skystą akių kontūrą, daugkartinio naudojimo priklijuojamas blakstienas, dvigubas dirbtines blakstienas… Bendradarbiaudami su žymiomis pasaulio atlikėjomis (Girls Aloud, Cheryl, Katy Perry…), Eylure ištobulino dirbtines blakstienas taip, kad su jomis būtų patogu tiek koncertuoti ant didžiausių pasaulio scenų, tiek ir dėvėti gatvėje ar vakarėlyje viso pasaulio merginoms.
Apie Eylure kokybę jau rašė tokie žymūs pasaulio mados žurnalai, kaip Elle, „Lifestyle Magazine“ ar „Heat“. Eylure buvo naudojamos filme „Sex and The City“, pop grupės „Girls Aloud“ bei atlikėjos „Katy Perry“ koncertiniuose turuose. Kiekviena žvaigždė bei paprasta mergina gali rasti tinkamiausio storio, ilgio ar išvaizdos blakstienas, nes Eylure siūlo daugybę jų rūšių. Ilgamečiai rinkos tyrimai ir nuoširdus darbas su klientėmis užtikrino, kad kiekvienos lūkesčiai būtų pateisinti.
Eylure – unikali dirbtinių blakstienų kūrėja ir gamintoja, kaip savo stipriąsias puses pabrėžianti seniausią gamintojų paveldą bei aukštą kokybę. Eylure – kaip geriausia draugė, kuri tikrai gerai išmano apie blakstienas!

Pasirinkimas:




Kaina: 5,76 EUR

Kur pirkti: Eurokos

Aš gavau 2 rūšių šios kolekcijos blakstienas:


Šiandien kaip ir žadėjau papasakosiu apie Oh Honey blakstienas








Rezultatas:

Man labai patiko blakstienų forma, atrodo labai natūraliai ir gražiai. Pačios blaksteinos labai minkštos, tik vienas minusas - matosi baltos spalvos siūlas. Kodėl? nesuprantu...




Aš pabandžiau nudažyti baltus siūlus jiodu pieštuku, gavosi pakankamai gerai...









Mano nuomonė:

Eylure pačios populiariausios blakstienos Lietuvos rinkoje, nes jeigu reikia blakstienų, aš einu į Eurokos parduotuvę ir rinkosi iš Eylure asortimento. Aš turiu ne vienas Eyelure blakstienas, nes ypatingoms progoms ir proginiams makiažas naudoju jas, noriu pradėti nuo šių blakstienų pliusų: didelis pasirinkimas, įvairios formos, blakstienos minkštos ir atrodo natūraliai, lengva priklijuoti, pakankamai gerai laikosi ant akių, įpakavime yra klijai. Minusas: baltos spalvos klijai, kartais matosi kur priklijuojamos blakstienos, baltos spalvos siūlai.

Apibendrinat noriu pasakyti, Katy Perry blakstienos atrodo ypač gražiai ir natūraliai, jūsų akys atrodo stulbinamai, tačiau reikia sugalvoti, kaip nudažyti baltos spalvos siūlus, taip pat rekomenduoju daryti makiažą su juodos spalvos apvadu, nes taip blakstienos ir makiažas atrodys tobulai.

"PR Sample





SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig