2015 m. kovo 27 d., penktadienis

Garnier Miracle Skin Cream




Savo Garnier Miracle Skin kremo mėginuką gavau su žurnalu, labai apsidžiaugiau, nes jau prieš gerą savaitę mačiau naujieną Drogas parduotuvėje. Perskaičius aprašymą ir supratau kad tai mano svajonių kremas: jis nuo senėjimo požymių (mano oda tapo ypatingai sausa, todėl rinkosi gyliai drėkinančias priemones ir aliejus), suvienodina spalvą, mažina pigmentines dėmes ir stangrina oda. Atėjau namo ir užtepiau ant rankos. Aš tikrai nesitikėjau, kad tai kremas su atspalvių. Šiandien apie naują Garnier kompanijos stebuklą pašnekėsime plačiau.





Gamintojo aprašymas:

Naujos kartos kremai nuo senėjimo požymių GARNIER Miracle Skin Cream pasižymi dvejopu poveikiu: akimirksniu skaistina odą ir ilgainiui pakeičia jos išvaizdą. Vos pasitepus kremo, oda atrodo lygesnė, sumažėja nuovargio požymiai. Odos spalva suvienodėja dėl kremo sudėtyje esančių mineralinių pigmentų ir prie odos prisitaikančios tekstūros. Ilgainiui naudojant kremą, sudėtyje esančios 7 veikliosios medžiagos sumažina raukšles bei pigmentines dėmes, oda tampa stangresnė, pastebimai pagerėja jos būklė. Galite rinktis iš dieninio visų tipų odos kremo ir sausos odos kremo. Visų tipų odos kremas yra papildytas LHA, proretinoliu, vitaminu C, vitaminu B3 ir provitaminu B5, peptidais, imbiero ekstraktu. Sausos odos kremas intensyviau maitina odą, apsaugo nuo praraudimo, šerpetojimo ir tempimo jausmo. Šio kremo sudėtyje yra proretinolio, kalcio, vitaminų B3, E, Cg, provitamino B5, peptidų, aliejų ir sviestmedžio sviesto. Visi kremai turi filtrą SPF20, apsaugantį nuo UV spindulių sukeliamo odos senėjimo. Patikrinta dermatologų. 


Sudėtis:


Aqua / Water, Glycerin, Ethyl Salicylate, Niacinamide, Dimethicone, Alcohol Denat., Octocrylene, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Isopropyl Isostearate, Phenylbenzimidazole, Sulfonic Acid, Behenyl Alcohol, Tretanolamine, Phenoxyethanol, Polyacrylamide, Parfum / Fragrance, Ammonium Acryloyldimethylaurate / Steareth-25, Methacrylate, Crosspolymer, Disodium Stearoyl Glutamate, Octyldodecanol, Cetyl Alcohol, Dimethicone / Vinyl Dimethicone Crosspolymer, Titanium Dioxide, (Nano) / Titanium Dioxide, Mannitol, PEG-100 Stearate, PTFE, Dimethiconol, C13-14 Isoparafin, Cetearyl Alcohol, Tocopheryl Acetate, Ascorbyl Glucoside, Phantenol, Arachidyl Alcohol, Hydroxypropyl, Tetrahydropyrantriol,Propylene Glycol, Capryloyl Salicic Acid, Disodium EDTA, Laureth-7, Zea Mays Starch / Corn Starch, Carbomer Cetearyl Glucoside, Zingiber Officinale Rooth Extract / Ginger Rooth Extract, Retinyl Linoleate, Stearcoad Alumina, Hydrogenated Lecithin, Linalool, Silica (nano) / Silica Benzyl Alcohol, Methylisothiazolinone, Geraniol, Citral. May contain: CI77891 / Titanium Dioxide, CI77491, CI77492, CI77499 / Iron Oxides.

Talpa: 50 ml.

Įpakavimas:



Konsistencija:


Garnier Miracle Skin kremas visiškai baltas


 Konsistencija kreminė, su baltos spalvos grūdeliais, kurie keičia kremo atspalvį į rudą



Kremo spalva per daug oranžinė


Prisitaikė prie odos, tačiau atspalvis vistiek per tamsus



Mano nuomonė:


Aš tikėjausi kad tai bus tiesiog dieninis kremas, tačiau gavosi taip, kad tai kremas su atspalviu. Man labai patiko kremo konsistencija, ir tai, kaip kremas keičia atspalvį, tačiau man spalva kiek per tamsi, nors aš galvoju, kad šitas kremas sukurtas vasaros sezonui. Kremas tinka normaliai - sausai odai, riebią odą gali riebinti dar labiau. Garnier Miracle Skin tiesiog išlygina veido toną, nieko nemaskuoja, porų nekemša. Kremą galima sluoksniuoti, tada atsiranda šiok toks maskavimo efektas. Ant jo puikiai tepasi sausos pudros, mano turimos pudros, kurios paryškindavo man šerpetojimus ir sausas vietas su šiuo kremu ant veido atrodo idealiai. Kremo minusai - ilga cheminių ingridientų sudėtis ir tamsoka spalva. Laukiam vasaros kad išbandyti šį produktą ant įdegusios odos, nes dabar vaizdas - tiesiog netinkamas veido tonas. 

SHARE:

7 komentarai

  1. Geras, jis su atspalviu pasirodo :))) as i ji jau dairiausi, nes prie mano Laimos jo nebuvo, bet dabar nemanau, kad pirksiu. Nors juk jei su spalva tai BB turetu buti :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Aš irgi galvojau kad tai tiesiog kremas, iš aprašymo kad jis su atspalviu suprasti labai sunku. Man jis patiko, tik spalva labai tamsi, tik vasarai.

      Panaikinti
  2. O aš gavau su Laima, na ir pasitepliojau kaip įprastu dieniniu kremu, net nepastebėjau, kad jis su spalva! Po to Droge išgirdau kaip darbuotoja moterims pasakoja apie tą naują kremą, kad jis su spalva, demonstruoja... Parėjau namo, pasitepiau ant rankos - akurat spalva keičiasi, ir kaip aš nepastebėjau, kad ji tai daro ant veido? Gal, kad labai nežiūriu atidžiai tepdama kremą, daugiau jau dėmesio skiriu kai tepu krempudrą ar bb :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Aš irgi, atėjau namo vakare, pasitepiau nakčiai, iš ryto atskeliu, kažkas ne taip, po to pradėjau skaityti aprašymus, pasirodo taip, su spalva. Jis alia kaip BB ir CC, bet Europietiškas variantas.

      Panaikinti
  3. Anonimiškas2015-03-27 21:39

    As irgi sunaudojau si miniuka, tik rusvinancio efekto nepastebejau! Net nezinojau, kad tas efektas turejo buti. Kazkada seniai ji gavau dovanu (pas mus tai nera naujiena), bet maniau tai paprastas kremas...

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Kaip įdomiai, gal pas jus kitoks? Iš aprašymo aš ir gi supratau, kad tai paprastas kremas, o kai išbandžiau, supratau kad tai kremas su atspalviu. Ant jo pudros tepasi super gerai, reikės nusipirti vasarai, nes kol kas man per tamsus.

      Panaikinti
  4. O šis kremas veikia kaip pigmentinių dėmių šalinimas ar tik paslepia? Nes ieškau kas ne tik maskuotu, bet ir padėtų spręsti problemą :)

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig