2015 m. kovo 31 d., antradienis

Lush Mothers Day 2015 dovanų dėžutė


Sveiki, mano brangieji blogo skaitytojai, šiandien noriu labai trumpai papasakoti apie Lush dovanų dėžutę skirtą Mamos dienai. Aš kai buvau Lush parduotuvėje, įsidėmėjau nuostabios violetinės spalvos dušo želė Yummy Mummy, kurio kvapas toks saldus ir malonus, kad be jo išeiti iš parduotuvės tiesiog neįmanoma, jo kvapas saldžios cukraus vatos, kuris laikosi ant kūno labai ilgai, naudojant su kūno losjonu net nereikia kvepalų. Šiandien apie šiuos produktus pašnekėsime plačiau...




Dėžutė atrodo labai gražiai ir ryškiai, nuo jos skleidžiasi toks malonus kvapas, kad pas mane mašina kvepėjo dar dvi dienas. Namuose išsiaiškinau, kad tai rožių burbulas į vonią.


Kiekvienas Lush produktas dėžutėje atskirtas ir nesiliečia su kitu, kad nesumaišytų kvapai


Visi Lush produktai dėžutėje yra veganiški, taip pat priminu, kad Lush kosmetikos priemonės netestuojami ant gyvumų, manau tai labai svarbu.

Kiekvienoje dovanų dėžutėje yra produktų aprašymas ir sudėtis.

Yummy Mummy dušo želę ir tokio pat kvapo kūno losjoną  aš jau spėjau išbandyti, lėkiau į vonia tą pačią dieną, kai tik gavau dėžutę. Man tokie saldūs kvapai balai patinka. Būtinai papasakosiu plačiau apie šiuos produktus, nes jie verti didesnio dėmesio.




Rose Bombshell - vonios bomba, viduje rožių žiedlapiai, putos gaunasi labai gražios (baltai rožinės spalvos), o kvapas nepalieka abejingų.


Lush Love You Mum muilas su jazminų ir mimozų absoliutu, kvapas labai malonus gėlių. Padovanosiu mamai kaip ir buvo sugalvota, manau mano mamai tikrai patiks.


Lush Mother Superior vonios putos - atrodo labai įdomiai, kvapas vyšnių. Žiūrėjau youtube filmukus, vanduo nusidažo švelniai mėlyna spalva, atrodo lyg būtum Karibuose.


Apibendrinant noriu pasakyti, kad Lush produktai labai mieli širdžiai, padeda atsipalaiduoti ir pakelia nuotaiką. Mes su vaikinu labai dažnai kartu žiūrime kaip skleidžiaisi putos arba Lush bomba vonioje. Lush dušo želė mano mėgstamiausi produktai, jie verti kiekvieno sumokėto cento, nes kvapas atperka viską. Rekomenduoju susipažinti su Limited edition kolekcijomis, nes jų produktui įdomiausi. O tokią dėžę gauti dovanu visada malonumas.

PR Samples














SHARE:

1 komentaras

  1. Na jau paskutinis tai mielumo isikunijimas :D

    www.juodaplunsna.blogspot.com

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig