2015 m. kovo 15 d., sekmadienis

„Mados infekcija” 2015. SANDRINE PHILIPPE [ Prancūzija ]




Šnekant apie madą, galvoju iš karto Prancūzų ir Italų mados savaitę, nes tai klasika, klasikinis stilius ir daug naujovių ir įdomių dizainų, bei sprendimų. Tačiau SANDRINE PHILIPPE iš Prancūzijos kuria kitokias drabužių kolekcijas, jos labiau romantiškos ir dramatiškos. Savaime suprantama, kad žiūrėti į kolekcijas vyrams įdomu, tačiau man norisi moteriškų dizainų, ir aš radau kelias moteriškų kolekcijų nuotraukas. Nuostabu, aš tikrai rasčiau ką apsirengti, nes jos kuriami drabužiai mano skonio.







Pasaulis pagal prancūzų dizainerę Sandrine Philippe yra kartais svajingas, kartais romantiškas, kartais nerimastingas. Svyruojantis tarp subtilumo ir lengvumo, jos dizainas yra nepaprastas ir savotiškas, pasakojantis istorijas apie vietas, kurių nebėra, ir jau prabėgusį laiką. Dizainerės kuriami drabužiai unikalūs tuo, jog naudojamos medžiagos dažnai yra apdegintos, dažytos rankomis ar išsiuvinėtos.

Savo veiklos pradžioje Sandrine kurdavo tik moterims skirtas kolekcijas, tačiau prieš penkerius metus, ieškodama naujos estetikos, derinančios patogumą su poetišku jautrumu, ji pradėjo kurti ir vyrams skirtas kolekcijas. Tiek vyrų, tiek moterų kolekcijos yra glaudžiai susijusios, tinkančios šiuolaikinei spintai.

Be savo kolekcijų kūrimo, Sandrine aktyviai bendradarbiauja su šiuolaikiniais menininkais, fotografais, o taip pat ir teatro, muzikos ir šokio pasaulio atstovais. Šį sezoną, ji aktyviai dirba kartu su naujomis fotografų, grafikos dizainerių ir choreografų komandomis, siekdama įnešti kitokios dinamikos savo įprastiems pasauliams, atsispindintiems kolekcijose.

Pabaigusi mados dizainos studijas, prieš pradėdama kurti savo nepriklausomas drabužių linijas, dizainerė dirbo kartu su tokiais žinomais mados vardais kaip Popy Moreni  ir Courreges.

Sandrine yra įkūrusi savo parduotuves Paryžiuje, tačiau jos kolekcijos platinamos po visą pasaulį: Prancūzijoje, Vokietijoje, Austrijoje, Kinijoje, Japonijoje, Vidurio Rytuose, Graikijoje, JAV, Belgijoje, Šveicarijoje, Italijoje.


Kolekcija FW15-16 Black Hypothermia“









Mintis > Sandrine Philippe sako, kad kolekcijoje yra atiduodama duoklė praeities ir dabarties evoliucijai.

Pasak dizainerės, šiuo metu stilius ir emocijos tarsi išsilydė kaip šaltis juodame sniege, drabužiai tapo kokonais, banguoti, besisluoksniuojantys ir surišantys save į gabalus, kad pasislėptų nuo griežtesnių fasadų, erdvių ir laiko.

Pats kailis, vis dar atrodo lyg būtų padengtas juodu šalčiu, atkakliai uždėtu ant jo paviršiaus. Rankų darbo  oda yra perdirbta. Taip siekiama sukurti antros odos jausmą, kuri, atrodo, lyg būtų iškelta iš chimeros kailio, apdeginta ir pajuodusi nuo šalčio.

Tačiau SANDRINE PHILIPPE  kuria kolekcijas ne tik vyras, bet ir moterims:

FW 13-14





SS'13






 FW'12-12




Kaip aš jau pasakojau, Mados Infekcija SANDRINE PHILIPPE pristatys vyrišką žiemos rudens drabužių kolekciją, nekantriai laukiu pamatyti kolekciją gyvai.




SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig