2015 m. kovo 15 d., sekmadienis

www.lookfantastic.com grožio dėžutė / LOOKFANTASTIC BEAUTY BOX March 2015



Labas rytas, mano mielieji blogo skaitytojai, šiandien noriu labai trumpai apžvelgti www.lookfantastic.com grožio dėžutę. Aš jau pastoviai užsakinėju šias dėžutės kelis mėnesius iš eilės, man patinka siunčiami produktai, jų kokybė ir tai labai gera galimybė išbandyti brangiai kainuojančius produktus prieš pirkimą, ir suprasti reikia pirkti ar ne. Taip aš atradau nuostabią veido priežiūros liniją OLE HENRIKSEN, ir supratau kad MaroccanOil plaukų aliejus tikrai ne man. Šį kartą dėžutėje šukos, du akių pieštukai ir veido priežiūros priemonės.




Gamintojo aprašymas:

Kaip dalis mūsų įsipareigojimo teikti geriausias grožio  ir kosmetikos priemonės, leiskite mums pristatyti ... The Lookfantastic Beauty Box !!!

Atraskite mūsų patikimą pasirinkimą.Grožio dėžutė visada yra šešios produktų mini įpakavimai, ir siūlo odos, plaukų, kosmetikos ir kūno produktų pasirinkimą, atitinkanti kiekvienos grožio sferos.

Dėžutės turinys visa lieka paslaptyje, kol negausite savo dėžutės. Grožio dėžučių kiekis ribotas, todėl verta paskubėti.

Kur pirkti: www.lookfantastic.com
Kaina: 15 svarų...

Na o dabar kaip atrodo dėžutė:








galima nusipirkti Look Fantastic - #LFbeautybox sample vertė £10.38, pilno kaina £29.50

Iš aprašymo aš supratau, kad tai riebalų deginimo kremas kurį reikia masažuoti į kūno odą, atidariau, o ten tiesiog raugintų pasakų konsistencijos vanduo ir aliejus, supratau, kad kažkas ne taip, pagooglinau, pasirodo turi b9ti kremas, todėl parašiau į jų servisą, žiūrėsim ką atrašys.





Galima  nusipirkti Look Fantastic už £7.99
Aš dar prieš pusę metų pamačiau atsiliepimą apie šias šukas savo mėgstamo LA bloggerio apžvalgoje, tačiau nusipirkti taip rankos ir nedaėjo, Aš labai mėgstu šukuoti šlapius plaukus, tačiau turiu ir dessata ir tangle teezer plaukų šepečius, todėl šitas kaip ir nelabai reikalingas, tačiau išbandyti kažką naujo visada įdomu.


Galima nusipirkri  Look Fantastic - #LFbeautybox mėginukas, vertė £10.00
Aš jau gavau vieną tokį pat pieštuko mėginuką gruodžio mėnesio dėžutėje, man jis nepatiko, šitą bandysiu kam nors padovanoti. Kodėl nepatiko? nes per riebus ir palieka pandos akis jau po kelių valandų nešiojimo.

Galima Nusipirkti Look Fantastic už £5.00
Tai lūpų blizgesys natūralios kosmetikos mylėtojams, natūrali sudėtis ir labai gera kokybė. Aš jau išbandžiau ir man labai patiko.

Galima nusipirkti Look Fantastic -  #LFbeautybox mėginukas, vertė £11.66 
Caudalie produktai man patinka, turėjau mažą veido aliejaus mėginuką, tačiau pilno įpakavimo taip ir nenusipirkau, labai įdomu įvertinti jų serumą nuo raukšlių


Galima nusipirkti Look Fantastic , akin £24.00
Ar Jus žinojote, kad auksinė spalva šios vasaros hitas, auksinės spalvos lūpų dažai ir šešėliai, auksiniai skaistalai ir spindesio suteikiančios pudros. Aš pati nežinojau, tai man parodė vaikinas, įsivaizduojate, jis irgi domisi naujomis tendencijomis. Auksinis pieštukas NUDEStix labai malonios tekt9tos ir konsistencijos, minkštas ir pigmentuotas. Būtinai parašysiu atsiliepimą.


Bendra produktų vertė LookFantastic March Beauty Box = 
£69.03 

Sakyčiau visai neblogai jeigu produktai jums patiko ir įtiko, tačiau produktai nuo raukšlių dažniausiai sukelia blogus atsiliepimus apie dėžutę, nes ne visiems tinka, o kai produktai kartojasi (kaip juodos spalvos pieštukas) reiškia kad fantazijos daugiau nebeliko. Aš dar gerai pagalvosiu, ar užsakinėti kitą dėžutę.



SHARE:

1 komentaras

Blogger Template Created by pipdig