2015 m. kovo 15 d., sekmadienis

Makiažas su Sleek Jewels palete




Šiandien vaikinas išvažiavo dirbti, aš likau viena namuose su Brukne (mano westukė), todėl galiu pilnai visą laiką praleisti rašydama blogą. Kaip jau kažkada buvo gera tradicija, o pagal peržiūras, aš suprantu kad jums irgi patikdavo, aš noriu įkelti makiažo variantą su Sleek Jewels pakete. Aš pasirinkau makiažui rudus ir auksinius atspalvius.






Kaip aš pasakojau, po Dior makiažo supratau, kad man reikia Dior Star kreminės pudros, pagaliau ji mano rankose. Aišku, kokybė labai gera, tačiau iš minusų noriu paminėti, kad pudra paryškina sausas vietas, tačiau rezultatas ant veido man labai patinka. Veidas su ja tiesiog spindi.

Tam, kad veidas spindėtų dar labiau, aš naudoju Monu Illuminating Primer - tai tirštos kreminės konsistencijos makiažo pagrindas, kuris suteikia veido odai spindesio. Ar reikia papasakoti plačiau, nes MONU produktus galima nusipirkti tik Anglijoje?

Veido kontūravimui aš naudoju Burberry matinę pudrą. Pirkau iš ebay.com labai pigiai, nes tai veidui skirta pudra, o atspalvis labai tamsus. Nei minutės nepasigailėjau, produktas nuostabus.

Paryškinti skruostus aš naudoju Armani švytėjimo suteikiančią pudrą, šios pudros pliusas- spalvų įvairovė. Aš jau puikiai žinau, kad jeigu makiažas šiltas, spindesio suteikianti pudra turi būti auksinė arba bronzinė, o jeigu pilkas arba šaltu atspalvių - šaltos sidabrinės spalvos. Galima naudoti kreminio šampano atspalvio spindesio suteikiančia pudrą visiems atvejams, tačiau aš rinkosi įvairovę.

Akių šešėlių pagrindas iš Make up Factory, nes visas Sleek paletės spalvos spindinčios, o šitas akių makiažo pagrindas perlamutrinio atspalvio, todėl idealiai tinka tokiems makiažams.

Sleek šešėlių paletė Jewels - labai gražūs atspalviai, tačiau matinių spalvų išsiraus juodą, nerasta. Sunku išsirinkti atspalvius šešėlių tušavimui. Šį kartą aš naudojau tik rudus ir auksinius atspalvius, nes šitos spalvos labai madingos pavasarį. Kokybė labai gera, tačiau blizgučiai byra. 

Kad pašalinti blizgučius paakių zonoje aš naudojau Dior korektorių Skinflash, jis vienu tonu šviesesnis negu kreminė pudra, taip veidas atrodo gaiviau ir gražiau.

Blakstienų tušas Artdeco all in One, nuostabus rezultatas ir ilgos blakstienos.

Rudos spalvos makiažui aš pasirinkau rudos spalvos pavedimą. mano pasirinkimas Chanel apvadas.

Jeigu ryškiai padažytos akys, lūpų dažai turi būti švelnesnio atspalvio, savo idealios nude spalvos lūpų dažų aš dar neradau, todėl pasirinkau Bellapierre mineralinį lūpų pieštuką ir Artdeco Lip Volumizer lūpų blizgį.


Rezultatas:










Man labiausiai patiko kaip nuotraukose atrodo veido tonas, toks lengvas švytėjimo efektas, tačiau jokio riebumo ant veido nėra. Būtinai apie Dior Star kreminį pagrindą papasakosiu plačiau.






SHARE:

35 komentarai

  1. Anonimiškas2015-03-15 14:45

    Veidas tikrai atrodo nuostabiai! Vis gi kpkybe kainuoja... Ir akys labai graziai padazytos! Tik lupoms gal rinkciausi ka nors pavasariskai silto :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Tikrai taip, kokybės kaina aukšta. ;-) Kaip tik nusipirkau du Chanel allure lūpų dažus iš pavasario kolekcijos, kitą kartą panaudosiu. Dar nuotraukos nepadarytos, tai tik žiūriu į juos ir googlinu atspalvius.

      Panaikinti
    2. Anonimiškas2015-03-15 18:14

      Kokius atspalvius emei? O as kaip visada sugalvoju, kad kazko reikia is pries metus buvusios kolekcijos. Dabar laaaaabai reikia Dior Rose Tutu lupu dazu! Ir nesvarbu, kad pas mane nepirkimo menuo

      Panaikinti
    3. Pirkau nagų laką 641 Tenderly, Chanel Rouge Allure 152 ir 154, o dar iš senos kolekcijos Chanel allure 136, ir dar Sege Lutens kvepalus Serge Lutens five o'clock au gingembre. Išlaidauju . O feelunique.com nėra tokios Dior atspalvio? Aš pirkau Dior kreminė oudrą vos už 29 svarus, žymiai pigiau nei pas mus. pagooglinau, spalva labai graži, prisiminiau, kad turiu Dior TUTU nagų lakč, einu lakuotis. ;-)

      Panaikinti
    4. Anonimiškas2015-03-15 19:39

      Man Feelunique.com neapsimoka pirkti. Daug kas buna uz ta pacia kaina. O siu lupu dazu kaina 3 eurais didesne nei douglase prie namu. Sitas atspalvis dar yra parduotuveje, tai rytoj keliausiu pirkti, kol dar liko. Nes prisireike iki negalejimo!

      Panaikinti
    5. Judita, o tu ziurejai YSL tinta apie kuri pasakojau? As isbandziau spalvas parduotuveje, man patinka labai taciau, jau skonis... Tragiskas, viena pabandziau ant lupu, tai maniau apsivemsiu :D Aliona, ar visi YSL blizgiai tokie kartus??

      Panaikinti
    6. Aš tinto nebandžiau, nuėjau apuostyti savo turimus YSL blizgius (turiu su lūpomis ir YSL lips and cheeks), kvepia normaliai ir skonis kaip ir gerai. Sakyčiau kad testeriai pasenę, bet čia YSL naujiena, tai tokia būti negali. Skaičiau atsiliepimus, visi patenkinti. Bet kiek supratau, ten aliejus su spalva, kaip ir Clarins iš naujos kolekcijos. Reikės pažiūrėti parduotuvėje.

      Panaikinti
    7. www.feelunique.com buna nuolaidos, kartais net 20%, tada labai apsimoka. Bet ir be nuolaidų ten pigiau nei LT, gaila kad Chanel nėra. ;-) Lauksiu tavo atsiliepimo, nes Dior turiu tik vieno atspalvio lūpų dažus, ir spalva raudona, kitų atspalvių nebandžiau.

      Panaikinti
    8. Anonimiškas2015-03-15 20:12

      Man is feelunique labai apsimoka Kerastase siustis. Kiek ten uz sampuna ir kauke sumoku, de vien kauke neiseina... Neringa, spalvu nebandziau. Radau atitikmeni mano norimai spalvai is dior ir nurimau. Imsiu ta. Db pabandziau savo ysl tinta. Kvepia uogomis. Ir skonis vos vos juntamas ir saldus. Konsistencija aliejine. Tik spalva ne mano...:(

      Panaikinti
  2. Ačiū labai, ne, nes užpuolė spuogai, bandau tepti kremus nuo spuogų, jie dar labiau sausina, užburtas ratas. ;-)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Anonimiškas2015-03-15 20:14

    Nuo spuogu geriausias, pigiausias ir man kolkas pats efektinigiausias budas - spuoga patept eteriniu arbatmedzio aliejumi. Greiciausias metodas nudziovint spuogus.

    AtsakytiPanaikinti
  4. Hmm aš turbūt kažkokia kitokia, nes kiek bandžiau YSL priemonių lupoms man visos karcios ir dvokia! Gerai dar, kad nenusipirkau ant smugio, ka tuomet riektu daryti. Aliona, taip, tai aliejus - kazkas panasaus i Clarins alieju. Judita, cia tas YSL blizgis kuri esi aprasiusi bloge? :) Labai grazi spalva!

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Gal tiesiog netinka YSL priemonių kvapas, pabandyk Lancome arba Dior, ten kvapai kitokie ir beveik nesijaučia.

      Panaikinti
  5. Reikia išmokti tokias spalvas nešioti, aš irgi anksčiau galvojau, fui, ne mano atspalvis, o dabar nadau netipinius atspalvius ir man tinka ir patinka. Aš tau daugiau pasakysiu, nusipirkau Crime Lime šviesiai mėlynos spalvos lūpų dažus, o ka? Bandysiu ;-)

    AtsakytiPanaikinti
  6. Bet kad nei Lancome nei Dior blizgesiu nematau idomiu. Apskritai kazkaip YSL paskutiniu metu labai domina. Bet jau su tuo kvapu tai... nesamone kazkokia ;)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. man šito atspalvis tobulas http://makeupandbeauty.com/yves-saint-laurent-volupte-tint-in-oil-in-5-cherry-my-cherie-review/
      O chanel iš naujos kolekcijos labai gražus Crezy Fuchsia http://www.thebeautylookbook.com/2014/12/chanel-collection-reverie-parisienne.html

      Panaikinti
    2. O šitas Dior irgi visai nieko http://amelialiana.com/2015/01/new-in-diors-spring-makeup-launches-2015/

      Panaikinti
    3. Anonimiškas2015-03-15 20:36

      As ta ysl nusipirkau kai buvau blondine. Tiko ir patiko. Persidaziau plaukus ir nebelimpa. Atrodo kazkas netaip ir viskas. Dabar kitos spalvos einamos pasidare.

      Panaikinti
    4. Man vienareiksmiskai YSL... jau vien ipakavimas. O spalva ant lupu tiap neblizga, nezinau ka jos daro kad taip blizgetu ;) Chanel kazkaip ne, o vat DIor kaip nusivyliau! As dar nemaciau sito 2in1, bet cia ziauriai pigi YSL kopija, tragiska pakuote ir aplikatorius koks baisus ;( ir spalva ne kazka....

      Panaikinti
    5. Anonimiškas2015-03-15 20:39

      Neringa, taip tie patys. Bet ten ne blizgesys, o tintas. Aliona, as tai imciau tuos lupuchanel dazus Etourde.

      Panaikinti
    6. Anonimiškas2015-03-15 20:43

      Omg! Geriau to dior buciau neziurejusi! Ta priemone lupoms ir akruostams kaip tobulai atrodo! Noriu tokios! As jau neringai pasakojai, kad ejau per visas parduotuves ir ieakojau tokios spalvos. Dior rose tutu vienintele atitiko. Ir db sita...

      Panaikinti
    7. Aš turiu pora Chanel Coco Shine variantų, man nelabai, susivalgo greitai, man labiausiai patinka Chanel Allure serija ir Chanel Allure Velvet, ten ant lūpų laikosi puikiai. Žinai, kai darai makiažą kokiai progai ar prezentacijai, reikia kad išilaikytų visą vakarą, o šitie nusitrina.

      Panaikinti
    8. Anonimiškas2015-03-15 20:48

      As zinok kai renkuosi lupu dazus, tai tik pagal spalva. Realiai einu per stendus ir nesigilinu dior ar chanel randu ko noriu. Aisku, smagu kai pvz tas ysl tintas man islieka visa diena. Bet siuo metu ilgas issilaikymas nera itin aktualus. Turiu tik raudonus lupu dazus, kurie nepakite 12 val issilaiko. Ir tie is max factor

      Panaikinti
  7. Sakau, kad Dior tobula ;-) aš jau bandžiau, verta dėmesio, vos susilaikiau, pasakiau sau kad pirksiu Dior Star pudra ir išsirinkiu arba birią arna kompaktinę Dior Air. Biudžetas jau šito stebuklo nupirkti neleidžia.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Anonimiškas2015-03-15 20:50

      O realiai ta priemone ir yra tokia rausva, sviesi ir pavasariska? Pasidariau printskryna. Ziuresiu ar pas mane douglase bus...

      Panaikinti
    2. Man pasakojo Dior konsultantė, kad spalva priklauso nuo tavo lūpų pigmeto, todėl reikia bandyti ir žiūrėti.

      Panaikinti
  8. YSL tintas aišku atrodo gražiai, tačiau aš turiu lūpų blizgį su lūpomis (teptuku), nieko ypatingo ten nėra, reikia dar iškomti juo pasidažyti. Dior tinto spalva atrodo tobulai, YSL ne tokios ryškios kiek aš peržiūrėjau google ir bloguose.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ysl priemones esme prisitaikyti ant lupu, del to ir atrodo jog ji maziau ryski, bet man del to ir patinka :(

      Panaikinti
    2. Anonimiškas2015-03-15 21:01

      Man atrodo ysl dar nuo spalvos priklauso. Pvz mano vernis a levres labai ryski. O ta dior ryt eisiu isbandyti.

      Panaikinti
    3. Cia as konkreciai apie ta tinta aliejini, jo esme prisitaikyti prie lupu, todel jis ne toks ryskus kaip kiti blizgiai ar tintai

      Panaikinti
    4. Bet YSL tintai turi spalvų pasrinkimą http://naturalnchicmakeup.com/2015/01/ysl-volupte-tint-in-oil-swatches-and-review.html, o dior būna tik vieno atspalvio ;-) Tik vasaros kolekcijoje bus dar vienas, su spalva ir raudonas

      Panaikinti
    5. Anonimiškas2015-03-15 21:21

      Pasiguglinau tavo nauju lupu dazu spalvas. Idomu bus tavo swachus paziuret!

      Panaikinti
    6. Vis rankos nedaeuina padaryti nuotraukų ;-)

      Panaikinti
  9. Ooo... akys tobulos! Labai gražiai padažytos.

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig