2015 m. kovo 6 d., penktadienis

"Mary Kay” visažistė Jelena Liaudinienė pataria, kaip susikurti stulbinantį makiažą kovo 8-osios vakarui!


"Mary Kay” visažistė Jelena Liaudinienė pataria, kaip susikurti stulbinantį makiažą kovo 8-osios vakarui! O aš dar nuo savęs prirašiau kelis patarimus, kurios išgirdau nuo Jelenos per Mary Kay kosmetikos pristatymą.

 Galiu pasakyti nuo savęs, Jelena Liaudienienė labai talentinga visažistė, puikiai atrodo pati ir gerai išmano savo darbą. Jį ilgą laiką bendradarbiauja ir pristato Mary Kay kosmetikos naujienas, į jos darbą žiūrėti vien malonumas. Per pristatymus aš pastoviai prieinu arčiau, kad pamatyti įvairias gudrybes ir makiažo atliko technika. 



Padenkite veidą “Mary Kay” CC kremu su SPF 15 filtru. CC kremas užmaskuos pigmentines dėmes, sumažins veido paraudimą, suteiks odai spindesio ir gaivumo. Tada padenkite lengvu „Mary Kay“ permatomos birios pudros sluoksniu.
Įspūdingą žvilgsnį pradėkite kurti nuo blakstienų šaknelių. Rinkitės tamsiausią „Mary Kay“ 4 vokų šešėlių paletės „Autumn Leaves“ spalvą – baklažaninę. Kildamos voku aukštyn, pereikite prie rudai raudonos Marsala spalvos, kurią keiskite alyvine iš tos pačios „Autumn Leaves“ paletės. Judančią voko dalį užbaikite elektrinės mėlynos atspalviu iš „marykayatplay” Electric Spring paletės.
Blakstienas paryškinkite „Lash Love Lengthening“ blakstienų tušu. O skruostams suteikite lengvą persikinį atspalvį su „Sheer Dimensions“ šviesinamosios pudros Lace atspalviu.
Lūpoms Jelena Liaudinienė pataria rinktis šviesius ir natūralius atspalvius. Kad lūpų blizgis neišbėgtų už lūpų kontūrų ir liktų savo vietoje, pirmiausia lūpas apveskite bespalviu lūpų kontūro pieštuku. Natūralų žvilgesį lūpoms suteiks „Mary Kay“ lūpų blizgio „NouriShine Plus“ Pink Parfait arba Peach Glow atspalvis.
Makiažą sutvirtinkite specialiu makiažo fiksatoriumi. Jis užtikrins, kad graži ir gaivi išliksite visą vakarą.


Čia bendroji informacija, o dabar aš noriu pasidalinsti su Jumis keliaias Jelenos patarimais, kurios aš sužinojau per Mary Key pristatymą..


Šešėlių spalvos pasirinkimas - jeigu akys šiltos spalvos reikia rinktis šalto atspalvio šešėlius, jeigu akys šalto atspalvio - šiltos spalvos šešėlius. 

Vakariniam makiažui naudoti keturių spalvų šešėlius - pasirinkimas - du šviesus atspalviai, vienas kaip akių šešėlių pagrindas, kitas truputį tamsesnis - spalvai suteikti, akių kampui paryškinti naudojame tamsiausią atspalvį, o šalia ryškų atspalvį. Kaip pavyzdys - šviesiai auksinis, auksinis, tamsiausias atspalvis - baklažaninė spalva, o ryškus - žalias.  Patikėkite, atrodo labai gražiai. (šitas makiažas atliekamas panašiai)

Pati mačiau kaip Jelena labai plonai juodai akių linijai prie blakstienų pravesti naudojo antakių pieštuko teptuką. Taip linija gaunasi natūralesne ir atrodo gražiau. Pieši ir tušuoji vienu metu.

Nubyrėjusioms šešėliams pašalinti Jelena pastoviai naudoja korektorius, užtepa storesnį sluoksnį, o po to likučius pašalina su vatos pagaliuku kartu su šešėlių likučiais.

Man Jelenos patarimai tikrai padeda, rekomenduoju išbandyti ir pritaikyti savo makiaže.







SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig