2015 m. kovo 6 d., penktadienis

PUPA Body Reshaping Program - Kūno priežiūros rinkinys



Pagaliau aš grįžau namo, ir galiu prisėsti prie blogo rašymo. Šiandien noriu papasakoti apie PUPA kūno priežiūros rinkinį, kūno šveitiklis stangrina kūną, o dušo želė šalina skysčius. Galiu pasakyti, priemones nuo celiulito man labai aktualios, nes pastoviai kovoju ir skiriu ypatingą dėmesį šiai problemai spręsti. Pupa kūno priežiūros linija man labai patinka, kūno aliejaus ir daugiafuncinio kremo kvapas nuostabus, todėl testavau šias priemones su malonumu. Bandysiu papasakoti plačiau...





Gamintojo aprašymas:

Rinkinį sudaro: formuojamasis stangrinamasis kūno šveitiklis „Reshaping Salt Scrub“ ir skysčius šalinantis dušo gelis „Draining Salt Shower Gel“. Remdamosi grožio salonų deguonies terapijos patirtimi PUPA laboratorijos sukūrė intensyviai veikiančią kosmetikos priemonę. Deguonis suteikia odai energijos, regeneruoja ir suaktyvina jos gyvybines jėgas. Sudedamoji šveitiklio dalis rausvoji Himalajų druska šalina negyvas ląsteles ir toksinus, neleidžia po oda kauptis skysčiams. Nesukelia alergijos. Patikrinta dermatologų.

Kaina: 30,41 EUR

Kur pirkti: www.kristiana.lt http://www.e-kosmada.lt

Pasirinkimas:




Talpa: šveitiklis 350g ir dušo želė 100ml

Sudėtis:



Įpakavimas:













Mano nuomonė:

Patikėkite, aš esu bandžius labai daug įvairių priemonių nuo celiulito, tačiau dušo želės ir kūno šveitiklio su šaldomuoju poveikiu dar ne. Pupa buvo pirmieji iš šios serijos.

Pradėsiu nuo įpakavimo: man patiko kosmetinė, atrodo gerai ir kokybiškai, šveitiklis nuo aplinkos poveikio apsaugotas permatoma membrana, taip galima pamatyti šveitiklio konsistenciją neatidarius įpakavimo. Man asmeniškai, tai labai svarbu, aš visada parduotuvėje stengiuosi pažiūrėti kas yra viduje, kokia produkto konsistencija. Dušo gelį naudoti patogu, aš jau išnaudojau beveik iki paskutinio lašo mažąjį įpakavimą, spaudžiasi patogiai iki pat galo. Produktų kvapas labai stiprus - mentolio, o kaip kitaip jeigu poveikis šaldomas. Šveitiklio daleles labai mažos, gerai poliruoja kūno, suteikia švelnumo. Dušo gelis gerai prausia, beveik nesausina odos, turi labai stiprų šaldomąjį poveikį. Aš bandžiau naudoti šį rinkinį įvairiais būdais, man labiausiai patinka - šveitiklis, o po to dušo gelis, tada šaldomasis efektas būna stipresnis, o dušo gelis pašalina riebumo poveikį, kuris lieka po šveitiklio.

Rinkinys naudojasi taupiai, man užteko 11 kartų, aš naudoju šveitiklį beveik ant viso kūno,  tepu ir ant pilvo, ir ant kojų. Labiausiai patiko dušo gelis, būtinai pirksiu didelį įpakavimą vasarai, nes poveikis stulbinamas. Puikiai atgaivina ir suteikia energijos iš ryto. Nuo kūno šveitiklio odą tapo švelnesnė, lygesnė ir truputi stangresnė. Manau nerealu atsikratyti celiulito ar viršsvorio naudojant tik kosmetikos priemones, turi būti teisingai subalansuota mitybą, sportas ir sveikas gyvenimo būdas. Jeigu tepti kremą nuo celiulito viena ranka, o kita valgyti rezultato tikrai nebus.

Rekomenduoju išbandyti PUPA dušo gelį, nuostabus produktas. O šaldomas efektas nepalieka abejingų.

SHARE:

5 komentarai

  1. Aliona, parasykit apie visas priemones nuo celiulito, kurias naudojot, koks poveikis, ka rekomenduotumet is skirtingu kainu kategoriju. Butu idomu paskaityti.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Viskas labai paprasta: iš kremų rekomenduoju vasarai su šaldomuoju poveikiu - http://lithuaniabeauty.blogspot.com/2014/03/planeta-organica-dead-sea_2.html

      žiemai su šildomuoju poveikiu http://lithuaniabeauty.blogspot.com/2014/11/cistaja-linija-kuno-gelis-nuo-celiulito.html

      Dušo gelis PUPA - saldomas

      PUPA kūno aliejus visiems gyvenimo atvėjams.

      Šveitiklis realiai gali būti bet koks, kurio kvapas jums patinka labiausiai, jis reikalingas tam, kad masažuoti jūsų kūno vietas, suaktyvinti kraujotaką ir kremo nuo celiulito poveikis būtų stipresnis.

      Panaikinti
  2. Aciu! :) o planeta organica pasirinkimas turbut didziausias vilkpedes bazeje?

    AtsakytiPanaikinti
  3. Tinklaraščio administratorius pašalino šį komentarą.

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig