2015 m. kovo 29 d., sekmadienis

Nauja „Mary Kay“ priemonė kovai su celiulitu „TimeWise Body™ Smooth-Action™“ kremas-želė nuo celiulito


Dar vienas naujas įrašas bloge apie naują Mary Kay priemonę nuo celiulito, aš prieš mėnesį buvau prezentacijoje, kur buvo pristatytas šitas kremas-želė nuo celiulito. Viskas, kas liečia celiulitą man labai įdomu, nuo 18 metų kovoju su šia problema, todėl išbandžiau beveik visas įmanomas priemonės. Puikiai suprantu, kad stebuklų nebūna, tai labai ilgai ir nuobodus procesas, kai reikia sveikai maitintis, sportuoti, daug vaikščioti, mažiau sėdėti, negerti vandens su burbuliukais, ir daug viskuo. O kaip norisi tikėti stebuklais, užsitepi viena priemonę ir viskas, celiulito nėra. Galiu pasakyti tik tiek, kad priemonės nuo celilito dažniausiai tik lygina kūno odą, truputi stangrina ir patempia, bet visos priemonės buvo beverčios, jeigu valgyti viena ranka, o kita tepti priemonę nuo celiulito. Šiandien noriu su Jumis plačiau pašnekėti apie naują Mary Kay želę




Gamintojo aprašymas:



Nauja „Mary Kay“ priemonė kovai su celiulitu
Kosmetikos kompanija „Mary Kay“, siekdama padėti moterims kovoti su celiulitu , sukūrė naujos formulės kremą-želę nuo celiulito „TimeWise Body™ Smooth-Action™“. Tam, kad sukurtų efektyvią priemonę kovai su moteris visame pasaulyje kamuojančia odos problema, „Mary Kay“ skyrė kelerius  metus tyrimams.
Kurdama naująją priemonę nuo celiulito, kompanija „Mary Kay“ paklausė moterų, koks turi būti jų produktas nuo celiulito. Moterys nurodė, kad priemonė nuo celiulito rezultatus turėtų užtikrinti po trijų savaičių naudojimo, būti lengvai naudojama, greitai įsigerti ir nepalikti riebaus sluoksnio. „Mary Kay“ į savo priemonę nuo celiulito sudėjo visus moterims svarbiausius privalumus.

Stipriai veikiančio „TimeWise Body™ Smooth-Action™“ kremo-želės sudėtyje yra glikolio rūgšties, kofeino, argano aliejaus bei jūros augalų ekstraktų. Ši veiksminga formulė garantuoja mažiau matomą celiulitą, tvirtesnę, lygesnę ir stangresnę odą. Naujasis „Mary Kay“ kremas-želė nuo celiulito sukurtas grąžinti odai pasitikėjimą savimi!

Sprendimas celiulitui yra labai efektyvus, 9 iš 10 moterų patiko tai, ką jos išvydo veidrodyje.*
  • Po dviejų savaičių, 9 iš 10 moterų pasakė, kad jų oda tapo glotnesnė.*
  • Po trijų savaičių, šis produktas įrodė, kad sumažėjo celiulito matomumas ir oda tapo tvirtesnė.**
  • Po devynių savaičių, 87% moterų teigė, kad visiškai sumažėjo celiulito matomumas.*

*Rezultatas atspindi procentą moterų, kurios sutiko su teiginiu po devynias savaites trukusių nepriklausomų klientų tyrimo, kurio metu 136 moterys naudojo produktą ryte ir vakare. 
**Rezultatai gauti remiantis nepriklausomų odos ekspertų įvertinimais po 12 savaičių trukusių nepriklausomų klinikinių tyrimų, kurių metu 41 moteris naudojo priemonę ryte ir vakare.

Sudėtis:



Talpa: 177 ml.

Kaina: 46, 50 EUR

Kur pirkti: http://www.marykay.lt

Įpakavimas:







Konsistencija:



Mano nuomonė:

Kaip visada, pradedame nuo įpakavimo -  gražus, rožinės spalvos įpakavimas su labai patogia pompa, kuri užsidaro, jeigu kremą-želę reikia pasiimti su savimi. Man reikėjo 3 kartus paspausti, kad užtepti priemonę ant kojų ir pilvo, konsistencija gelio, susigeria ypatingai greitai, lipnumo ir riebumo jausmo nepalieka. Kvepia labai maloniai - citrusiniais vaisiais. Dabar apie poveiki - kremas gerai lygina ir stangrina problemines vietas, vizualiai mažina celiulito požymius, naudojant ilgiau, celiulitas tampa mažiau pastebimas, tačiau nustojus naudoti kremą viskas grįžta į savo vietas. Aš naudojau labai panašios konsistencijos ir poveikio YSL stangrinamąjį kremą, jie yra vienos kainų kategorijos. Ar galima Mary Kay palyginti su pigesniais analogais? Aš bandžiau labai daug priemonių, palyginti negalima, nes kremo ir tekstūra, ir poveikis, ir konsistencija visiškai kitokios, rezultatas - panašus, tačiau šitas kremas suteikia efektą beveik iškarto, nuo kitų kremų panašaus efekto reikia laukti žymiai ilgiau, tačiau mes visi puikiai suprantame, kad efektas vizualus.

Apibendrinat noriu pasakyti, kad kremas man patiko, po mėnesio naudojimo pas mane dar truputi mažiau, nei pusė buteliuko, kremas naudojai taupiai, vienintelis minusas - kaina, nors geri produktai niekada nekainuoja mažai.



PR Samples




SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig