2015 m. kovo 30 d., pirmadienis

Savaitės anonsas ir nauji pirkiniai



Labas rytas, mano brangieji blogo skaitytojai,  kaip sunku keltis pirmadieniais, o jei dar lauke lyja ir viena valanda pervesta į priekį labai daug ką reiškia, net man, jeigu niekur nereikia, aš vistiek negaliu atsikelti, o gal tai tiesiog nuovargis, 6 renginiai iš eilės tai labai daug, aš beprotiškai pavargau, tačiau supratau tik viena, bloggerių reikia, jie yra būtini, nes dažniausiai visi žurnalistai pateikia tik faktus ir nuotraukas, aš jau galvoje dėlioju tendencijas, spalvas, paltų ir vakarinių suknių pasirinkimą FW15/16, jau greitai su Jumis viską aptarsime, taip pat man pavyko pašnekėti su Mari Butenko ir Lena Lumelsky, mes spėjome aptarti  madingiausius atspalvius, rekomendacijas vasarai ir žiemai siūlomus siluetus. Taip pat, noriu atsiprašyti, kad visiškai netelpu į savaitės anonso temas, kartais suplanuoji, bet oro sąlygos neleidžia fotografuoti, arba laiko stoka, kai reikia važiuoti iš vieno renginio Kaune į Vilnių, bet nepagalvokite kad aš apie tas temas užmiršau...


Mano kompiuterio desktopas atrodo taip


Čia visos neparašytos temos, sąžinė griaužią, o laiko kartais taip trūksta.

Šią savaitę bloge pasakosiu



Apie Mados Infekcijos Dizainerius ir tendencijas


Aš susipažinau su O'right kompanijos įkūrėju Steven Ko, man pavyko jį pakalbinti ir užduoti man rūpimus klausimus apie jo kuriama kosmetika ir paklausti patarimų.


Ketvirtadienį kaip visada "Beauty Talk" ir daug Lietuvos ir Užsienio bloggerių


Papasakosiu ir parodysiu Mac maskuojamą priemonę, man labai patinka rezultatas, tačiau yra keli naudojimo niuansai.



Papasakosiu apie labai įdomų plaukų priežiūros rinkinį šviesiems plaukams, kuris suteikia plaukams švelnumo ir veidrodinio spindesio.




Nesuprantu, kaip aš galėjau gyventi be SkinPro veido priežiūros prietaiso? Nuostabus dalykas, po 2 savaičių naudojimo mano oda tapo labai graži ir lygi.




Nauji pirkiniai:

Ačiū labai kompanijos atstovams už galimybę testuoti jų produktus:



Lush Mamos dienai skirti kolekcijos produktai (aš gavau nuostabaus grožio dovanų dėžutę). Vonios bomba su rožėmis kvapia taip skaniai, o Lush Yummy Mummy dušo želę ir kūno kremą aš jau įsidėmėjau parduotuvėje, labai malonus saldus cukraus vatos kvapas. Man tokie labai patinka.


Oriflame pavasario naujienos: nagų lakai, kreminiai akių šešėliai, matiniai lūpų dažai ir akių pieštukas. Apie nauja Oriflame blakstienų tušą aš jau Jums pasakojau.


Aš turiu O'right Recoffee plaukų aliejų, man labai patinka jo kvapas ir poveikis, šį kartą gavau testavimui labai daug produktų: Recoffee plaukų šampūnas ir balzamas, Green Tea plaukų šampūnas, pažeistų plaukų aliejus Golden Rose ir dažytų plaukų aliejus Purple Rose, kvapai - pasaka, sudėtis draugiška, labai nekantrauju išbandyti.


Rituals dušo želė ir lūpų balzamas. Aš jau spėjau įvertinti lūpų balzamo naudingumą. Mados Infekcija pasirinkau matinės spalvos lūpų dažus, o ten buvo taip karšta ir taip  stipriai veikė apšvietimas, projektoriai ir kondicionieriai, kad vakare mano lūpos jau kraujavo, namuose užtepiau šį balzamą, nes labai norėjau išbandyti, iš ryto viskas buvo jau ne taip blogai, užtepiau dar kelis kartus ir jau šiandien lūpos tokios, kokios ir buvo.


Na ir Goldweell plaukų priežiūros priemonės po Fashion Date mados vakarėlio.

Tokia buvo mano savaitė, pabandysiu aprašyti visas neaprašytas temas, pažadu dirbti dar geriau...



















SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig